معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی در آیین افتتاح مرکز رشد واحدهای فناور ترشیز در کاشمر،گفت: اینکه امروز دنیا اصرار به مذاکره با ایران دارند و یا دشمنان قسم خورده خواهان ارتباط با ما هستند، به دلیل نگرانی هایی است که نسبت به پیشرفت های مختلف علمی ایران دارند.
کد خبر: ۹۵۳۶۲۶۸
|
۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۸

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از کاشمر، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی در آیین افتتاح این مرکز با اشاره به تحول ایجاد شده در حوزه پارک علم و فناوری استان و تاکید بر تمرکززدایی گفت: ضروری است تا با شناسایی استعدادهای استان زمینه و بستر را برای پیشرفت های علمی و فناوری فراهم کنیم.

سیدهادی طباطبایی با اشاره به اینکه ایران، رتبه اول دنیا را در بحث تولید مقالات علمی دارد، ابراز کرد: بحث پارک‌های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان دغدغه رهبر معظم انقلاب بود که ایشان با پیشگامی و حمایت از این مراکز تاکید داشتند علمی که در کشور تولید می شود باید تبدیل به فناوری شود.

وی با تاکید بر اینکه استعدادهای انسانی خوبی در سطح استان وجود دارد، بیان کرد: در این راستا باید ضمن شناسایی استعدادها و توانمندی ها، آنان را کمک کنیم تا در مسیر پیشرفت های علمی و فناوری قرار گیرند.

معاون استاندار خراسان رضوی با بیان این که سال گذشته شاهد صادرات ٢ میلیون دلاری فناوری بودیم و قرار است این صادرات در سال‌جاری به ٣ میلیون دلار افزایش یابد، خاطرنشان کرد: این مهم بیانگر توانمندی و برنامه ریزی صحیح و حرکت رو به جلو این مراکز است.

وی با تاکید بر اینکه دستیابی به موفقیت های علمی، دنیا را متحیر و مبهوت کرده است، یادآور شد: اینکه امروز دنیا اصرار به مذاکره با ایران دارند و یا دشمنان قسم خورده خواهان ارتباط با کشور ما هستند، به دلیل نگرانی هایی است که نسبت به پیشرفت های مختلف علمی ایران دارند.

رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی هم با بیان اینکه آمریکا به خاطر ۴ عنصر معدنی در افغانستان ماند، گفت: دهه آینده، مدیریت انرژی زندگی بشر است که با انرژی معدنی و پاک اداره می شود، لذا برای تامین انرژی برق باید مس خالص و اورانیوم داشته باشیم. 

مسعود میرزایی شهرابی با تاکید بر این که در پارک علم و فناوری خراسان رضوی برای توسعه فناوری و رسوخ فناوری به صنایع کلان و توجه ویژه به شرکت های نوپا در دستور کار قرار دارد، بیان کرد: در این زمینه تلاش شده است که به تمام فناوران استان فرصت برابر بدهیم تا استعداد و فرصت از بین رود و بتوانیم در راستای پیشرفت جامعه نخبگانی، حوزه علمی و دانش بنیان گامی برداریم.

وی تمرکززدایی معاونت های مختلف پارک علم و فناوری خراسان رضوی را تسهیل و ارائه خدمات به فناوران در شهرستان ها دانست و ابراز داشت: با شناسایی ظرفیت ها و پتانسیل‌ها به دنبال ایجاد مراکز رشد مطابق با پارامترهای تهران هستیم تا از این طریق فناوران بتوانند با بهره گیری از خدمات و تسهیلات این مراکز بدون دغدغه فعالیت‌شان را ادامه دهند.

رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی با ابراز خرسندی از فعالیت فناوران در مرکز رشد ترشیز اذعان کرد: امیدواریم در آینده ای نزدیک خبرهای خوبی در حوزه صنایع معدنی، غذایی و نرم افزاری از این مرکز بشنویم.  

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر هم با اشاره به اینکه با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و خلق ثروت از طریق علم و دانش به موفقیت ها و دستاوردهای خوبی دست یافته‌ایم، گفت: ضروری است که بستر و حلقه ارتباطی برای تبدیل شدن دانش و علم به فناوری و ثروت فراهم شود تا به توسعه دست یابیم. 

امین حسینی با قدردانی از نگاه پارک علم و فناوری خراسان رضوی برای راه اندازی مرکز رشد واحدهای فناور ترشیز، اظهار داشت: شروع به کار این مجموعه یک رخداد مبارک برای ایجاد و تکمیل چرخه رسیدن علم و دانش به فناوری و ثروت است. 

وی تاکید کرد: امیدواریم با حضور نخبگان و افراد دارای ایده و خلاقیت، خدمات و خیرات ارزشمندی برای شهرستان، منطقه و کشور رقم بخورد.  

در ادامه فرماندار کاشمر با به اینکه آینده کشور در انحصار دانش بنیان‌ها خواهد بود، گفت: قطعا دانش بنیان‌ها زیرساخت‌های توسعه اقتصادی، رشد واحدهای تولیدی و صنعتی و اشتغال پایدار را رقم خواهند زد. 

حجت اله شریعتمداری با بیان اینکه واحدهای تولیدی، صنعتی و علمی باید توجه ویژه ای برای ارتباط گیری با این مرکز داشته باشند، خاطرنشان کرد: با توجه الحاق ٩۵ هکتار از ارضی به شهرک صنعتی، صدور مجوز فعالیت ٨٢واحد صنعتی و آغاز فعالیت منطقه اقتصادی در شهرستان، وجود این مرکز می تواند زیرساخت مهم و حیاتی برای این حوزه‌ها باشد. 

در پایان نیز مجید عاقل به عنوان اولین رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری ترشیز معرفی شد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار