به گزارش خبرگزاری بسیج، حمید آقابیگی با اشاره به سطح زیر کشت محصول جو در این شهرستان گفت: ۲ هزار و ۷۸۷ هکتار مزارع شهرستان شاهرود به کشت جو اختصاص دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود با بیان اینکه کار برداشت محصول جو از نیمه دوم اردیبهشت ماه با استفاده از ۱۰ کمباین شروع شده است گفت: برداشت جو تا نیمه اول تیرماه بسته به شرایط آب و هوایی منطقه ادامه دارد.
آقابیگی خاطرنشان کرد: پیشبینی میشود حدود ۸ هزار و ۹۰۰ تن محصول جو از مزارع این شهرستان برداشت شود که میانگین تولید در هر هکتار ۲/۳ تن برآورد میشود.
او درباره ارقام کشت شده محصول جو در مزارع شاهرود گفت: ارقام کشت شده شامل یوسف، بهمن و واکسیما است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای حمایت از کشاورزان و همچنین استفاده از بذور مناسب گفت: ۶۱۳ تن بذور بین بهرهبرداران توزیع شده است.