خبرهای داغ:
معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان از واگذاری ۱۴۴ داروخانه حوزه بهداشت استان به بخش غیر دولتی خبر داد.
کد خبر: ۹۵۷۴۱۰۵
|
۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۲

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، دکتر مهرداد شریفی در نشست آموزشی امور دارویی گفت: این نشست به منظور بازآموزی آیین نامه و شیوه نامه‌ها به گروه هدف کارشناسان امور دارویی مراکز بهداشت شهرستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز انجام شد.

وی با بیان اینکه این نشست درسال یکبار برگزار می‌شود، افزود: توزیع اعتبار‌های دارویی، صرفه جویی در مصرف دارو و برآورد صحیح مکمل‌های مورد نیاز از جمله موارد مورد بررسی هستند.

دکتر شریفی ادامه داد: جامعه را خانواده خود بدانیم و شرایط زنجیره سرد را در مورد دارو رعایت کنیم و امانتدار بالاترین نعمت الهی یعنی سلامتی مردم باشیم ودر مورد داروخانه‌هایی که قراردادی هستند ملاحظه کاری و محافظه‌کاری مطلقاً ممنوع است.

معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان اضافه کرد: باید برنامه‌ریزی و نیازسنجی صحیح انجام و در صورت تشخیص به مقدار مورد نیاز دارو تهیه شود و دارو‌ها را ۶ ماه قبل از منقضی شدن دارو تعیین تکلیف شوند.

وی افزود: شرایط محیطی نگهداری دارو از جمله نور، گرما، قفسه‌بندی، حمل و نقل دارو با ماشین مخصوص حمل دارو مورد تاکید است.


دکتر مهرداد شریفی افزود: با وجود مشکل اعتباری کشور، نگذاشتیم در حوزه دارویی کوچک‌ترین مشکلی به وجود آید و برای اولین بار در تاریخ مرکز بهداشت استان همزمان با بازگشایی مدارس مکمل‌های مورد نیاز مدارس خریداری و توزیع شده است و در ۱۵ ماه اخیر هیچ مرکزی نداشتیم که کمبود مکمل داشته باشد.

وی ادامه داد: در ۱۵ ماه گذشته جلسات متعددی با معاون بهداشت وزیروسازمان دارو و غذا داشته‌ایم تا کوچک‌ترین دغدغه‌ای باقی نماند و از حدود ۱۵۰ واحد داروخانه حدود ۱۴۰ داروخانه به بخش خصوصی واگذار شد تا تصدی گری کمتر شده و به جای خرید دارو، پیگیری اسناد و دیگر موارد نظارت‌های کیفی انجام شود.


دکتر شریفی خطاب به مسئول دارویی مرکز بهداشت خوزستان گفت: در صورتیکه شرایط نگهداری، حمل و نقل و شرایط خرید دارو به نحو احسنت انجام نشود شهرستان مورد نظر مورد تذکر قرار گیرد، زیرا دارو‌های تاریخ گذشته و شرایط نامناسب نگهداری دارو غیر انسانی و غیر اخلاقی است.

وی با بیان اینکه درحال حاضر میان فقر و بیماری رابطه وجود دارد و آن‌هایی که بیماری دارند فقیر می‌شوند و بالعکس، افزود: گزارش‌های بیمه سلامت مدنظر قرار گیرد و نواقص برطرف شود.

دکتر شریفی ادامه داد: خانه‌های بهداشت، مراکز خدمات جامع سلامت، داروخانه‌های دولتی و غیر دولتی زیر پوشش و دیگر حوزه‌های زیر مجموعه باید به صورت مستمر بازدید شوند و متخلفان را به مراجع قضایی معرفی کنند، کما اینکه در بررسی‌های انجام شده داروخانه‌ای را که شناسایی کردیم که تخلف کرده بود از طریق مراجع قضایی و سازمان دارو و غذا مورد پیگیری و اشد مجازات برای ایشان در نظر گرفته و داروخانه ابطال شد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار