سرمایه‌گذار مزرعه پرورش کروکودیل ملایر خبر داد

پیش‌بینی ۶ طرح گردشگری در منطقه «درّه جوزان» ملایر

ملایر-سرمایه‌گذار مزرعه پرورش کروکودیل ملایر با اشاره به تولید و درآمدزایی این طرح که فرصتی برای گردشگری و اشتغال است، گفت: ۶ طرح گردشگری در این مجموعه ۱۴ هکتاری در منطقه «درّه جوزان» ملایر پیش‌بینی شده است.
کد خبر: ۹۴۰۳۰۹۹
|
۰۸ دی ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۸
پیش‌بینی ۶ طرح گردشگری در منطقه «درّه جوزان» ملایر

به گزارش خبرگزاری بسیج، محمدحسین جلیلی در حاشیه بازدید خبرنگاران شهرستان ملایر از واحد پرورش کروکودیل، اظهار داشت: اواخر سال ۹۷، این طرح در زمینی به مساحت ۴ هزار متر مربع و با اعتباری بیش از ۲۸ میلیارد تومان، اجرایی شد.

وی با بیان اینکه در ابتدای کار همزمان با ورود ۵۳ سر کروکودیل از گونه پروسوس یا همان آب شور که گونه‌ای استرالیایی است،  ادامه داد: در سال ۹۸ نیز سه سر کروکودیل با میانگین سنی ۴ تا ۵ سال وارد کردیم که یکی از آن‌ها بالغ شده و دو کروکودیل دیگر تا پایان امسال بالغ می‌شوند.

سرمایه گذار این طرح ابراز امیدواری کرد: با توجه به محدودیت‌های سازمان محیط زیست در حال حاضر نمی‌توانیم سری جدید وارد کنیم، اما با بالغ شدن این کروکودیل‌ها، از سال ۱۴۰۲ شروع به تکثیر می‌کنیم.

وی با بیان اینکه این مزرعه برای ۷ نفر به صورت ثابت اشتغال ایجاد کرده است، افزود: تعداد افراد شاغل در این مزرعه در فصل کار به ۴۰ نفر هم می‌رسد.

جلیلی تصریح کرد: تا قبل از شیوع بیماری کرونا به طور متوسط روزانه ۶۰۰ گردشگر داخلی و حتی در مواردی گردشگر خارجی از این واحد بازدید می‌کردند، اما از زمان شیوع بیماری کرونا بخش بازدید گردشگران از مزرعه تعطیل شده است، البته این تعطیلی به دلیل شیوع بیماری کرونا بین افراد است و این بیماری تاثیری بر کروکودیل ندارد.

به گفته وی این واحد پرورش کروکودیل از امروز، ۸ آبان ماه پذیرای بازدید کنندگان است و گردشگران می‌توانند همه روزه از ساعت ۱۳ تا ۱۷ از این مزرعه به‌عنوان نخستین مزرعه پرورش کروکودیل در خاورمیانه با ظرفیت ۶۰۰ سر، دیدن کنند.

سرمایه‌گذار مزرعه پرورش کروکودیل ملایر با تاکید بر موفقیت آمیز بودن این طرح که علاوه بر تولید و درآمدزایی، فرصتی برای گردشگری و اشتغال فراهم کرده است، گفت: ۶ طرح گردشگری در این مجموعه ۱۴ هکتاری شامل اجرای هتل ۱۰۰ اتاقه و رستوران، دو پارک آبی برای زنان و مردان، پیست موتور چهارچرخه، اجرای چهار خط تله‌کابین زیپ لاین به طول ۴۰۰ متر و ارتفاع ۱۰۰ متر پیش بینی شده است که همگی در منطقه «درّه جوزان» ملایر واقع شدند.

وی تاکید کرد: در تامین اعتبار این طرح‌ها که هزینه‌ای بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان است، نیاز به هیچ گونه تسهیلاتی ندارم و فقط نیازمند حمایت و فراهم کردن مجوز‌های لازم هستیم.

جلیلی عمده‌ترین مشکل موجود برای اجرای این ۶ طرح را مشکل زیست محیطی دانست و خاطرنشان کرد: تنها مانع زیست محیطی فاصله ۵ کیلومتری مجموعه پرورش کروکودیل با زمین‌های اطراف است که تا پیش از این قرار بود ۲۵۰ متر باشد و همین مانع اجرای طرح‌های دیگر شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
آخرین اخبار