خبرهای داغ:
بصیرت زنان ایرانی به الگویی برای زنان جهان بویژه برای کشورهای اسلامی تبدیل شده است.
کد خبر: ۹۵۶۷۱۹۷
|
۱۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۴

به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، دشمن اکنون به این نتیجه رسیده که با جنگ سخت نمی‌تواند به اهداف خود برسد و درصدد آن است که با استفاده از ابزار جنگ نرم و شبیخون فرهنگی عفاف و حجاب زنان ما را هدف قرار دهد.

تشخیص به موقع و درک درست در شرایط حساس از سوی زنان فهیم کشورمان باعث شده تا توطئه‌های دشمنان ناکارآمد شود.

تجریه هشت سال دفاع مقدس اجازه نمی دهد تا دشمنان به اهداف شوم خود دست یابند. گسترش فرهنگ ایثار و مقاومت راه مقابله با توطئه های دشمنان در جنگ نرم ضد کشور است. حضور فعال زنان به شکل مستقیم و غیر مستقیم در استمرار انقلاب اسلامی و در طول هشت سال جنگ تحمیلی نقطه عطف فعالیت زنان و حضور آنها در جامعه است.

بصیرت زنان ایرانی به الگویی برای زنان جهان بویژه برای کشورهای اسلامی تبدیل شده است

دشمن اکنون به این نتیجه رسیده که با جنگ سخت نمی تواند به اهداف خود برسد و درصدد آن است که با استفاده از ابزار جنگ نرم و شبیخون فرهنگی عفاف و حجاب زنان ما را هدف قرار دهد.

انتقال پیام شهیدان به نسل جوان، بصیرت افزایی و توجه به توصیه های مقام معظم رهبری را تنها راه مقابله با جنگ نرم دشمن دانست.

حفظ و تحکیم بنیان خانواده راه حل مبارزه با فساد و بداخلاقی در جامعه است و زنان در این راستا نقش تعیین کننده ای دارند.

اسلام در نگرش خود به زن، با آفرینش ریحانه نبی و انسیه حوراء، نشان داد که دین جامعی است که زن تحقیر شده در جاهلیت دیروز و غرب زده امروز را نه تنها باور ندارد، بلکه تقبیح می‌کند و الگوی ایده آل زن مسلمان را فاطمه زهرا(س) می‌داند تا بهانه برای هیچ زن مسلمانی باقی نماند که ما اسوه و الگویی نداشتیم تا با تمسّک به او بتوانیم انحراف و باطل را تشخیص دهیم و یا به خود اجازه دهیم که وارد عرصه‌های مختلف اجتماعی، سیاسی و فرهنگی شویم.

البته زنان مسلمان ایران با خودباوری به توان والای خویش و با شناخت فاطمه زهرا(س) و مبارزات او، توانستند با حفظ کرامت، عزّت نفس و عصمت و تقوا، برای دفاع از آرمان های خمینی کبیر رحمه الله و انقلاب اسلامی و تشکیل حکومت اسلامی شجاعانه وارد صحنه شوند و با مجاهدت ها و ایثارهای خود، انقلاب عظیم اسلامی ایران را به پیروزی برسانند.

این حضور قوی نشان داد اگر زن ایرانی و مسلمان با شناخت وسیع و آگاهی از اسلام ناب محمّدی(ص) به دور از انحرافات و خرافات و پیرایه هایی که اسلام را پوشانده اند رشد یابد، به راحتی می تواند رفتارها و نگرش فرهنگی خود را اصلاح کند و با این نگرش، چنان حضوری قوی در صحنه های گوناگون سیاسی و اجتماعی خواهد داشت که هیچ هماوردی برای او وجود نخواهد داشت.

امام خمینی رحمه الله در پیروزی و به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی، مهم‌ترین و مؤثرترین عامل را حضور پرشور و پرتوان زنان در صحنه سیاسی جامعه قلمداد کردند که این شیرزنان با رشد و آگاهی اسلامی و الهی خود توانستند، حتی قوی تر از مردان در جامعه حضور یابند. از این رو، ایشان می‌فرماید: «آنچه که در ایران بزرگ تر از هر چیز بود تحوّلی است که در بانوان ایران حاصل شد. بانوان ایران در این نهضت انقلاب سهم بیشتری از مردان دارند و امروز هم، که در پشت جبهه ها مشغول فعالیت هستند، سهم آن ها بیشتر از دیگران است.»

نکته جالب در میان سخنان حضرت امام رحمه الله، شناخت روان شناسانه و عمیق ایشان نسبت به روحیه زن، بخصوص «زن مسلمان ایرانی» است که بدان اشاره می‌کنند. هدف زنان ما در مبارزات سیاسی و حضور در صحنه های گوناگون جامعه، کسب جاه و مقام نیست و همان گونه که اشاره شد فاطمه زهرا(س) نیز هرگز به خاطر منافع فردی و شخصی خود وارد مبارزه سیاسی نشد، بلکه با توجه به رسالت الهی، که بر دوش داشت، و در جهت دفاع از حریم امامت و ولایت، با استفاده از حربه های گوناگون سیاسی وارد صحنه گردید و چنان حماسه شکوهمند و ایثار و از جان گذشتگی را تا مرز شهادت به نمایش گذاشت.

امام راحل رحمه الله هم به این بعد روحی و عرفانی زن اشاره می نماید که زنان مسلمان جامعه اسلامی به خاطر دفاع از اسلام و قرآن وارد صحنه سیاسی شدند و به همین خاطر، باید این حضور قوی را حفظ کنند، نه اینکه چون زن هستند باید در کنج عزلت به سر برند و خانه نشینی اختیار کنند و تابع محض حوادث و رویدادهای جامعه باشند. ایشان می‌فرماید: «خانم ها برای اینکه یک چیزی مثلاً دستشان بیاید یا فرض کنید که صاحب منصب بشوند نمی آیند بیرون، خودشان و بچه هایشان را به کشتن بدهند. این اسلام و قرآن است که خانم ها را آورده است بیرون و همدوش مردها، بلکه جلوتر از مردها وارد صحنه سیاست کرده است.

مقام معظّم رهبری نیز بارها به این مسئله اشاره کرده که زنان باید در عرصه‌های سیاسی فعّال باشند و لازمه یک نظام اسلامی حضور پرقدرت و آگاهانه اقشار اجتماع، بخصوص، بانوان است. ایشان می‌فرماید: «در نظام اسلامی، زنان باید از درک سیاسی برخوردار باشند، فنّ خانه داری و همسرداری را بدانند و در صحنه فعالیت‌های اجتماعی، سیاسی، علمی و خدمات، مظهر عصمت و طهارت و مناعت باشند.»

زن مسلمان ایرانی با داشتن الگویی همچون صدیقه طاهره(س) توانست با حضور خود در صحنه‌های پرشور دوران وحشت‌زای طاغوت، حماسه انقلاب اسلامی را به منصّه ظهور برساند و سختی‌ها و مرارت های هشت سال جنگ تحمیلی را به جان بخرد و با ایثارگری‌های خود در پشت جبهه و گاه در درون جبهه و نیز تهاجم فرهنگی دشمن، توطئه های دشمن را نقش بر آب سازد و با تمسّک به حبل المتین زهرای اطهر(س) به عنوان الگو و اسوه در صحنه های گوناگون جامعه حضور یابد و فریب تبلیغات مغرضانه و مزوّرانه فریب کاران زر و زور و تزویر را نخورد و چه زیبا و دل نشین مقام معظّم رهبری فرمود: «زنان مسلمان در زندگی شخصی، اجتماعی و خانوادگی خود باید زندگی حضرت فاطمه علیهاالسلام را از جهت خردمندی، فرزانگی و عقل و معرفت الگو و سرمشق قرار دهند؛ از بُعد عبادت، مجاهدت، حضور در صحنه تصمیم گیری های عظیم اجتماعی، خانه داری، همسرداری و تربیت فرزندان صالح از زهرای اطهر علیهاالسلام پی روی کنند.»

یکی از بزرگ ترین درس های عملی از حضرت زهرا(س)حضور فعّال در صحنه‌های اجتماعی سیاسی با حفظ عفّت و حجاب و ارزش‌های وجودی زن است که در انقلاب اسلامی، جلوه یافت و الگویی برای زنان مسلمان در سطح جهان گردید. تأسّی به اسوه و الگوی برتر زنان جهان، حضرت زهرا(س)، گامی نوین و حرفی نو مطرح ساخت که زن مسلمان در اقصا نقاط جهان، از آسیا تا آفریقا، از اروپا تا آمریکا، می تواند با تکیه بر الگوی عملی فاطمی، به خودباوری و احیای هویّت اسلامی دست یازد؛ همچنان که زنان مسلمان در سطح جهان با احیای عزّت اسلامی و مبارزه با ساختارهای موجود و جنبش های فمنیستی و قوانین موجود در جهت تثبیت ارزش های زن مسلمان گام برداشتند.

امید است زنان مسلمان ایران و جهان با حضور بیدارگرانه خود و کسب آگاهی نسبت به مسائل اسلامی و شناخت اسلام واقعی، با داشتن الگوهایی همچون حضرت زهرا(س) که افتخار زنان جهان است، بیش از پیش این موهبت و رحمت الهی را درک کنند و حضور خود را در صحنه‌های گوناگون جامعه در چارچوب اسلامی تداوم بخشند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار