خبرهای داغ:
در حاشیه اروند:

پل بعثت و شاهکار مهندسی دنیا

اروند کنار چه آرام بود و کشتی به گل نشسته صدام در روبروی زایرین تداعی می کرد. فاو همان جایی که با عملیات شکوهمند والفجر ۸ به تصرف رزمندگان اسلام در آمد و پس از حمله شیمیایی صدام به رزمندگان از ان به عنوان انقلاب در جنگ نام برد.
کد خبر: ۹۰۰۲۰۷۳
|
۰۴ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۰

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، اروند کنار چه آرام بود و کشتی به گل نشسته صدام در روبروی زایرین تداعی می کرد. فاو همان جایی که با عملیات شکوهمند والفجر ۸ به تصرف رزمندگان اسلام در آمد و پس از حمله شیمیایی صدام به رزمندگان از ان به عنوان انقلاب در جنگ نام برد.
دست های نفوذی و خائن برای تبرئه استعمارگران و قدرت های سلطه آثار جنگ را از بین برده و گویا هیچ جنگی در منطقه نبوده است تا نسل آینده در خصوص درک فجایع و ظلم هایی که به ملت انقلابی ایران شد با غبار شبهه و فتنه پیش برود.
امام مستضعفان در فرمانی ۹ ماده ای فرمودند:که یکی از شهرها را به صورت دست نخورده باقی بگذارند تا سند عینی و زنده برای نسل آینده باشد تا بدانند چه ظلم هایی برما روا داشتند و سند مظلومیت ایران در جنگ تحمیلی شود.
اما گوش کسی بدهکار نبود ویا طبق فرموده امام سپاه و جهادسازندگی دو بال انقلاب بودند که جهاد سازندگی را نابودکردند و انقلاب را با یک بال رها کرده و تنها گذاشتند.
اروند آرام بود و سکوت عجیبی حکم فرما بودوشایدهم دلش برای فرشتگان آسمانی که از دل اروند پرکشیدند بی قراری می کرد تا با روزه سکوت خویش اعتراضی به ردی که نماند داشته باشد.
آثار جنگ باید بازسای شود تا صحنه های واقعی ازجنگ را جوانان ببینند و بدانند که سختی هایی برای حفظ این آب و خاک کشیدند!
رزمندگانی با پای برهنه در مقتل یارانشان زمزمه و گریه می کردند و به یاد پرواز در روزهای آخر دعای کمیل می خواندند.
اینجا اروند وحشی است اما با کدامین نگاه آرام گشته و عصای کدامین موسی او را شکافت تا با پل بعثت سر آشتی بگذارد.

1002/ت30/ب58

ارسال نظرات
پر بیننده ها