خبرهای داغ:
روزهاي پاياني شهريور ماه در مشهد؛

غذاهاي محلي استان سمنان در جشنواره سفره ايراني فرهنگ گردشگري معرفي مي شود

سرپرست معاونت گردشگري اداره كل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان سمنان گفت: استان سمنان در روزهاي پاياني شهريور ماه امسال در جشنواره سفره ايراني، فرهنگ گردشگري شركت مي‌كند.
کد خبر: ۸۷۱۱۹۸۲
|
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۸
به گزارش خبرگزاري بسيج از سمنان، به نقل از روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان سمنان، «مريم سلمانيان» افزود: جشنواره‌هاي سفره ايراني، فرهنگ گردشگري در هشت منطقه از كشور برگزار مي‌شود و استان سمنان در بين استان هاي منطقه چهار قرار دارد.

وي گفت: اولين جشنواره منطقه اي ملی «سفره ایرانی فرهنگ گردشگری» از 30 تیر تا اول مرداد در رامسر و با حضور استان هاي منطقه يك شامل گيلان، مازندران، گلستان و قزوين برگزار می‌شود.

وي برگزاري اين جشنواره‌ها را در جذب گردشگر و معرفي فرهنگ مردم مناطق مختلف كشور به ويژه در زمينه نحوه پخت غذاهاي محلي موثر دانست و افزود: این جشنواره در محورهای نمایشگاه غذای محلی، برگزاری مسابقه آشپزی، انتخاب واحدهای پذیرای و محل‌های عرضه غذای برتر، نمایش‌های آیین غذا، نشست های علمی درباره غذا و نمایشگاه  صنایع دستی مورد استفاده در تهیه و عرضه غذا برگزار می‌شود.

سلمانيان برند سازی غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری جهان، استاندارد سازی واحدهای پذیرایی ملی و بومی، جذب گردشگر، حمایت از تنوع فرهنگی و غذایی و معرفی غذاهای سالم به مردم و گردشگران را از اهداف این جشنواره عنوان كرد.

وي گفت: در این راستا کشور به هشت منطقه اقلیمی تقسیم شده است که در زمان بندی های مختلف جشنواره هایی در شهرهای رامسر، تبریز، کرمانشاه، مشهد، اصفهان، یزد، شیراز و بوشهر از  30 تیر تا 10 دی ماه سال جاری برگزار مي شود.

وی افزود: استان‌های خراسان رضوي، خراسان شمالي، خراسان جنوبي و سمنان به عنوان استان‌های منطقه چهار در نظر گرفته شده‌اند که شهر مشهد از 24 تا 26 شهريور ماه به مدت سه روز میزبان این جشنواره در منطقه چهار خواهد بود.

 

وي گفت: احیای غذاهای سنتی، معرفي غذاهاي بومي مهجور مانده يا در حال فراموشي، تنوع‌بخشی به جاذبه‌های گردشگری و تبدیل غذاهای بومی و سنتی به یکی از جاذبه‌های هر منطقه و ترغیب رستوران‌ها برای قرار دادن غذاهای محلی در منوی خود از ديگر اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی افزود: جشنواره در دو بخش اصلی عرضه و مسابقه برگزار خواهد شد و داوری در مرحله مسابقه توسط داوران مطرح کشور انجام خواهد شد و در هر بخش از هر استان، سه برگزیده برای حضور در جشنواره تهران انتخاب مي‌شود.

وی گفت: کلیه واحدهای مربوط به تولید و عرضه موادغذایی اعم از رستوران‌ها، کارخانجات موادغذایی و ... در سطح استان می‌توانند جهت معرفی، فروش و تبلیغ انواع خوراک و موادغذایی تولیدی خود در این جشنواره به رقابت بپردازند.

گفتنی است علاقمندان به حضور در این نمایشگاه جهت دریافت اطلاعات تکمیلی در خصوص نحوه اخذ غرفه می توانند با معاونت گردشگری اداره كل ميراث فرهنگي استان سمنان تماس حاصل نمایند.

سرپرست معاونت گردشگري اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان سمنان گفت:برترين هاي اين جشنواره در سطح ملي، به جشنواره ها و مسابقات بين المللي گردشگري اعزام مي‌شوند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها