جلسه نظارتی با محوریت مسائل فنی- بهداشتی کشتارگاه‌ها صنعتی دام و طیور و بسته‌بندی‌ گوشت قرمز در شهرستان زاهدان برگزار شد.
کد خبر: ۹۵۷۷۶۶۸
|
۲۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۹

 به گزارش خبرگزاری بسیج زاهدان، دکتر حامد گنجعلی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زاهدان اذعان داشت: به منظور افزایش نظارت‌های بهداشتی برروند تولید، نگهداری، عرضه و پخش فرآورده‌های خام دامی به ویژه گوشت قرمز و سفید و کاهش ضریب خطا، جلسه‌ای باحضور مسئولین فنی-بهداشتی کشتارگاه‌های صنعتی دام و طیور و مراکزبسته‌بندی گوشت قرمز شهرستان زاهدان برگزار گردید.


وی افزود: در این جلسه درباره آخرین وضعیت اجرای دستورالعمل‌های ابلاغی سازمان دامپزشکی و نحوه نظارت، اهمیت نمونه برداری، ثبت آمار در سامانه‌های مربوطه، مستندسازی، ارتباط بین بخش خصوصی و دولتی مطالبی ارائه گردید.


دکتر گنجعلی تصریح کرد: شهرستان زاهدان به عنوان مرکز استان دارای سه کشتارگاه صنعتی دام و طیور فعال و مراکز متعدد بسته‌بندی گوشت قرمز بوده که نقش موثری در تامین گوشت قرمز دارد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار