خبرهای داغ:
محمدی
رئیس سازمان بسیج رسانه اصفهان:

نشریات دانشجویی اصفهان، مطالبات دانشجویان را اولویت خود قرار دهند

رئیس سازمان بسیج رسانه استان اصفهان با اشاره به اینکه نشریات دانشجویی اصفهان، مطالبات دانشجویان را اولویت خود قرار دهند، گفت: مطالبه‌گری و آرمان‌خواهی جز اصول جنبش دانشجویی بوده و نشریات دانشجویی جزء قوی‌ترین نشریات هستند.
کد خبر: ۸۵۲۵۳۷۱
|
۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۳

به گزارش خبرگزاری بسیج از اصفهان، رضا صفری در نخستین هم‌اندیشی تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های استان اصفهان با اصحاب رسانه، اظهار کرد: فعالیت‌های جریان دانشجویی واضح و مشخص بوده و با بررسی جنبش‌های دانشجویی به 2 موضوع مطالبه‌گری و آرمان‌خواهی پی می‌بریم.

وی با بیان اینکه رسانه ابزاری برای انتقال پیام از یک مبدأ به مقصد بوده، افزود: جنبش‌های دانشجویی مطالبه‌گر و آرمان‌خواه باید در بستر ابزارهای لازم سوار شده تا به این خواسته خود برسند در غیر این صورت ابتر هستند، در حقیقت نشریات دانشجویی جزء قوی‌ترین نشریات داخل هستند.

رئیس سازمان بسیج رسانه استان اصفهان بیان کرد: متأسفانه با رصد جریان‌های رسانه‌ای متوجه این موضوع می‌شویم که جریان رسانه‌ای تبدیل به املا بنویس جریان‌های سیاسی و به نوعی باندهای قدرت و ثروت شده‌اند، در همین راستا ابزار جریان رسانه‌ای دنیا به سرمایه‌گذاران ختم می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بین جنبش دانشجویی و جریان رسانه‌ای نقاط مشترک بسیاری وجود دارد، تصریح کرد: مطالبه‌گری از جمله نقاط مشترک جنبش دانشجویی و جریان رسانه‌ای بوده و همان‌طور که جنبش دانشجویی برای کاستی‌هایی که می‌بیند شعار می‌دهد، رسانه‌ها نیز باید این گونه باشند.

صفری با بیان اینکه کرسی‌های آزاد‌اندیشی جزء مطالبه‌های مقام معظم رهبری بوده، گفت: آیا می‌توانیم رسانه‌ها را برای راه‌اندازی جریان‌های کرسی آزاد‌اندیشی با خود همراه کنیم، باید میزگردها و کرسی‌های آزاد‌اندیشی مکتوب برگزار کنیم، اگر رسانه‌ها به کمک جنبش دانشجویی نشتابند طنین اصلی آن گرفته می‌شود.

سرپرست خبرگزاری تسنیم اصفهان نیز در این جلسه با بیان اینکه دغدغه‌های جنبش دانشجویی قابل تأمل بوده، اظهار کرد: نباید از این واقعیت بگذریم که جنبش‌های دانشجویی قدمتی به اندازه تاریخچه تشکیل دانشگاه‌ها در کشور داشته و نماد آن نیز 16 آذری بوده که مصداق عینی آن استکبار ستیزی است و ما مداومت این جریان را از سال 32 تا به امروز شاهد هستیم.

سعید ساکت با بیان اینکه رسانه و جنبش دانشجویی باید به یک نقطه مشترکی برسند، افزود: جنبش دانشجویی و رسانه هم‌رزم هستند، یکی در جبهه رسانه تلاش کرده و دیگری از همان جنس اما در حوزه دانشگاه فعالیت می‌کند، بنابراین این 2 باید به هم نزدیک شده و یک هم‌افزایی ایجاد شود.

وی با بیان اینکه در گذشته در برخی مواقع آنهایی که دغدغه نظام را داشته‌اند در بعد رسانه‌ای مظلوم واقع شدند، بیان کرد: ولی امروز این گونه نبوده و جنبش دانشجویی هم دارای تریبون بوده و تحولات این جنبش رصد می‌شود، این موضوع به مدد رشد و ارتقائی بوده که به وجود آمده است، خوشبختانه امروز مهم‌ترین خبرگزاری‌های کشور از رسانه‌هایی بوده که دغدغه نظام را داشته که جای بسی امیدواری است، اما باید تقویت شوند.

سرپرست خبرگزاری تسنیم اصفهان تصریح کرد: راهکار ارتقای فصل مشترک رسانه و جنبش دانشجویی، ارتباط و تعامل بین رسانه و دانشجو است، متأسفانه رسانه‌ها و نیروی انسانی آن‌ها برای خودشان و به صورت جداگانه و جنبش‌های دانشجویی نیز برای خود فعالیت می‌کنند، نیروهای بسیار مستعدی در بدنه دانشجویی وجود داشته ولی متأسفانه به بدنه رسانه رسمی کشور متصل نمی‌شوند.

وی با بیان اینکه بدنه رسانه استان اصفهان به شدت به نیروهای نخبه دانشجویی با دغدغه‌های نظام و انقلاب اسلامی نیازمند بوده، گفت: اکنون این فضا مهیا و نباید فضای رقابتی را فقط در نشریات دانشجویی خلاصه کرد.

ساکت با اشاره به اینکه رسانه‌های استان آمادگی لازم را بری این تعامل دارند، خاطرنشان کرد: دانشجویان نباید دغدغه‌هایشان را تنها به منتشر کردن بیانیه و مواضع خود خلاصه کنند، بلکه باید فکر و در چارچوب‌های حرفه‌ای تفکرات خودشان را به رسانه‌ها ارائه کنند.

در این جلسه برخی از دانشجویان به نمایندگی از تشکل‌های دانشجویی چون بسیج دانشجویی، جامعه اسلامی و انجمن اسلامی مستقل به ارائه نظرات خود پرداختند.

همچنین نمایندگان خبرگزاری‌های تسنیم‌، فارس و روزنامه اطلاعات پاسخگوی درخواست‌ها و مطالبات نمایندگان جنبش دانشجویی بودند.

انتهای پیام / 63042 /
ارسال نظرات
آخرین اخبار