در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی صورت گرفت

درمان انواع زخم و سوختگی با داروی ساخته شده توسط مخترع کشور

یک مخترع داخلی گفت: چسب‌های درمان کننده سوختگی ساخت داخل برای زخم‌هایی با اندازه‌های متفاوت در بدن کاربرد دارد و پس از درمان، گوشت اضافه و دمل در زخم و سوختگی ایجاد نمی‌شود.
کد خبر: ۸۶۴۴۳۵۰
|
۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۲
به گزارش سرویس جامعه پزشکی خبرگزاری بسیج، مهندس محسن بلوکی، درباره ساخت داروی داخلی سوختگی که برای اولین بار در جهان و در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی انجام شده است، گفت: در گذشته از عسل، برموم و پودر نقره برای درمان سوختگی‌ها استفاده می‌کردند و سکه‌های نقره را بر روی زخم‌ها می‌گذاشتند. 
وی در ادامه افزود: چسب‌های زخم موجود امروزی بیشتر پوشش دهنده هستند و در واقع عملاً درمان کننده نیستند پس طرح ساخت داروی سوختگی از عسل، برموم و نانو نقره به ذهن بنده رسید؛ در ادامه آن را فورمولیزه کردیم و به این نتیجه رسیدیم که قابل انجام است. 
این مخترع کشورمان ادامه داد: این ماده را بر روی موش‌های آزمایشگاهی آزمایش کردیم به این شکل که با ایجاد زخم در موش‌ها تعدادی از آن‌ها را با برموم برخی را با عسل تعدادی را نانو نقره و برخی را با روغن شترمرغ درمان کردیم و به این نتیجه رسیدیم که سرعت درمان با عسل، برموم و نانو نقره بیشتر از مواد ضد عفونی کننده حتی روغن ش‌تر مرغ است پس هر سه ماده را با هم ترکیب کردیم تا سرعت درمان بیشتر شود. 
بلوکی، با اشاره به ساخت چسب زخم سوختگی در اندازه‌های متفاوت گفت: تلاش کردیم برای زخم‌های بزرگ یا زخم بستر که برای درمان آن از گاز معمولی استفاده می‌شود از این نوع چسب سوختگی استفاده کنیم و گازهایی با سایز ۱۰ در ۱۰، ۱۰ در ۲۰ و ۱۰ در ۳۰ را ساختیم حتی با استفاده از الگوهای خیاطی به دنبال این بودیم تا سایزهای بزرگتری از چسب زخم را بسازیم. 
ساخت ۲۷ محصول دارویی برای درمان انواع سوختگی در بدن
وی ادامه داد: به وسیله این دارو، ۲۷ محصول برای درمان انواع زخم‌ها تولید شد که از نوک سر تا نوک انگشت پا را در برمی‌گیرد و کتف بند، مچ بند، بازو بند را شامل می‌شود و علاوه بر اینکه برای انواع زخم‌ها مانند سوختگی و بریدگی استفاده می‌شود برای بیماری‌های پوستی مانند دمل و چرک، زخم دیابت و سردردهای می‌گرنی کاربرد دارد. 
درمان با چسب سوختگی گوشت اضافه در زخم را ایجاد نمی‌کند
مدیر عامل اولین شرکت تعاونی دانش بنیان قزوین با اشاره به اینکه چسب زخم سوختگی خاصیت پزشکی و درمانگری دارد که در کشور ثبت اختراع شده است، تصریح کرد: چسب‌های درمان کننده سوختگی برای زخم‌های کوچک، متوسط و بزرگ بدن قابل استفاده است و تفاوتی که این نوع درمان با سایر درمان‌ها دارد این است که گوشت اضافه و دمل در زخم ایجاد نمی‌شود و درمان زخم با سرعت بیشتری انجام می‌شود. 
بلوکی، تاکید کرد: به دلیل اینکه عسل آنتی بیوتیک بالا دارد، هیچ میکروبی در آن زندگی نمی‌کند و مواد غذایی بافت را نیز تامین می‌کند همچنین به دلیل اسید فورمیکی که در آن وجود دارد باعث تسکین درد می‌شود یعنی با ۶ خاصیت زخم را درمان می‌کند؛ همچنین برموم نیز ۶۵۰ میکروب را از بین می‌برد. 
این مخترع خاطرنشان کرد: این داروی درمان سوختگی نمونه داخلی و خارجی ندارد و ارزان تولید شده است؛ در سیستم درمانی سوختگی کشور ما از هر هفت بیمار سوختگی یک تخت سوختگی وجود دارد اما با استفاده از چسب‌های درمان کننده سوختگی بیماران زود‌تر درمان می‌شوند و نیازی به بستری ندارند.
انتهای پیام/
ارسال نظرات
آخرین اخبار