عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد تشریح کرد

بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در ماه مبارک رمضان

نجارزاده عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد به بایدها و نبایدهای تغذیه ای در ماه مبارک رمضان اشاره کرد.
کد خبر: ۹۴۲۴۰۰۵
|
۱۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۹

به گزارش خبرگزرای بسیج از یزد، آزاده نجارزاده عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد در گفتگو با خبرنگار ما، گفت: با رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه و با استفاده از گروه‌های غذایی و جایگزین‌های آنها، انرژی، پروتئین و ریزمغذی‌های مورد نیاز برای بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن تامین می‌شود.

نجارزاده به نقش تغذیه سالم در تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد و افزود: رعایت اصول صحیح تغذیه تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت‌ها به خصوص بیماری کرونا دارد.

وی با بیان اینکه وعده‌های غذایی سحر، افطار و شام در ایام روزه‌داری وعده‌های اصلی هستند، اظهار داشت: نوع غذا‌هایی که در این سه وعده مصرف می‌شود، با تامین انرژی و مواد مغذی مورد نیاز، نقش مهمی در حفظ کارآیی و جلوگیری از کم آبی، ضعف و خستگی بدن دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد ادامه داد: مصرف منابع غذایی حاوی ویتامین "سی" شامل انواع میوه‌ها و سبزی‌ها از جمله سبزی‌های برگ سبز مانند سبزی خوردن و انواع کلم و گوجه فرنگی، جوانه‌های گندم، ماش و شبدر، انواع مرکبات مانند لیمو ترش، لیمو شیرین، پرتقال، نارنگی و نارنج و کیوی توصیه می‌شود.

نجارزاده گفت: منابع غذایی ویتامین‌های گروه "بی" مانند انواع سبزی‌های برگ سبز و میوه ها، شیر و لبنیات، انواع گوشت ها، زرده تخم مرغ، غلات سبوس دار، حبوبات مانند نخود، انواع لوبیا، عدس، باقلا، لپه و ماش، مغز‌ها مثل پسته، گردو، بادام و فندق نیز برای ارتقای سیستم ایمنی بدن در این ایام مصرف شود.

وی تصریح کرد: برای پیشگیری از پیشرفت سریع عفونت‌های ویروسی و تامین ویتامین "بی ۱۲" باید از منابع پروتئین‌های حیوانی از جمله گوشت قرمز، ماهی و ماکیان، تخم مرغ و لبنیات استفاده کرد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار