امام جمعه موقت شهرستان تایباد:

راویان دفاع مقدس در زنده نگهداشتن خاطرات جنگ نقش مؤثری دارند

امام جمعه موقت شهرستان تایباد در جمع راویان دفاع مقدس این شهرستان گفت: راویان دفاع مقدس نقش مؤثری در زنده نگهداشتن خاطرات زمان جنگ و جبهه دارند و آنچه بیان می‌کنند را با گوشت و خون خود لمس کرده‌اند.
کد خبر: ۹۴۰۱۷۳۶
|
۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۳
راویان دفاع مقدس در زنده نگهداشتن خاطرات جنگ نقش مؤثری دارند

به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی در تایباد، حجت‌الاسلام والمسلمین غلام‌حیدر حیدری در نشست تخصصی راویان پیشکسوت و جوان دفاع مقدس این شهرستان تایباد که با حضور سردار کمیلی پیشکسوت دوران جنگ، جانشین ناحیه تایباد و جمعی از پیشکسوتان دوران جنگ در سالن اجتماعات اداره تبلیغات اسلامی شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: راوی باید تکلیف خودش را برای انتقال خاطرات دوران دفاع مقدس به درستی انجام دهد و آنچه بیان می‌کند، براساس مستندات باشد.

وی با بیان اینکه راویان دفاع مقدس نقش مؤثری در زنده نگهداشتن خاطرات جنگ و جبهه دارند و آنچه بیان می‌کنند را با گوشت و خون خود لمس کرده‌اند، ادامه داد: بسیاری از عزیزان همرزم امروز دیگر در میان ما نیستند، ثبت خاطرات دوران جنگ و آنچه در جبهه‌های حق علیه باطل اتفاق افتاده، بخشی از خاطرات همین عزیزان است، بنابراین باید به‌درستی به آیندگان منتقل شود.

امام جمعه موقت شهرستان تایباد با اشاره به اهمیت استمرار جلسات راویان دفاع مقدس، بیان کرد: در جلسات بعدی باید از حضور کلیه پیشکسوتان استفاده کرد، همچنین تشکیل یک بانک اطلاعاتی از لیست رزمندگان و ایثارگران شهرستان که در دوران ۸ سال دفاع مقدس تاثیرگذار بوده‌اند، در اولویت است.

حضورعلمای تشیع و تسنن در کنار رزمندگان دفاع مقدس

در ادامه دیگر پیشکسوت دوران دفاع مقدس نیز گفت: مسجد صاحب الزمان(عج) در تایباد اولین پایگاه زمان دفاع مقدس بود که با حمایت‌های آیت‌الله محدثی، مدیر وقت حوزه‌علمیه در آن زمان مدیریت می‌شد. یکی از ویژگی‌های دوران دفاع مقدس در این شهرستان مرزی حضور علمای تشیع و تسنن در کنار رزمندگان بود و بصیرت را طبق آیات و روایات قرآن به آنها می‌آموختند.

جهانگیر ابوبکری، با تاکید بر نقش بسیج و سپاه در زمان جنگ، بیان کرد: امروز در جمع ما سرهنگ‌های بازنشسته با محاسن سفید هستند که روزی راه و چاه مبارزه را به ما یاد می‌دادند. بسیجیان مخلصی که به سنگرسازان بی سنگر معروف شدند، جهادگرانی که برای بازسازی روستاها می‌رفتند و تا جنگ آغاز شد، لباس رزم پوشیدند و بی‌منت خدمت کردند.

وی یاد آور شد: دلاوران دفاع مقدس نه تنها در زمان جنگ بلکه در دوره کنونی نیز در تمام حوادث و وقایع کنار مردمشان هستند.

ضرورت تشکیل یک پژوهش‌سرا برای راویان دفاع مقدس

علیرضا بخشنده، پیشکسوت دیگر دوران دفاع مقدس، گفت: بیان خاطرات و برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی خوب است، اما بهتر از آن زمانی است که یک پژوهش‌سرا برای راویان دفاع مقدس تشکیل شود و از صاحبان قلم و جوانان خوش ذوق برای ثبت خاطرات استفاده کرد تا بتوانیم آنچه بیان می‌شود با قلمی شیوا و زیبا ثبت کرد و در اختیار نسل‌های آینده قرار دهیم.

عباس انزلی، رزمنده دوران دفاع مقدس پس از روایت خاطراتش با بغضی از اندوه، خاطرنشان کرد: کاش وقت می‌گذاشتیم رزمندگانی را پیدا می‌کردیم که زمان جنگ با جان و دل و کاملا جهادی برای رفتن به جبهه داوطلب می‌شدند. رزمندگانی که امروز حتی اسمشان در میان نیست و نمی‌دانیم در چه وضعیتی زندگی می‌کنند. رزمندگان از مسئولان چیزی نمی‌خواهند، تنها یک تقدیر زبانی و اینکه از آن‌ها یادی کنند، برایشان کفایت می‌کند.

گفتنی است: نشست‌های هم‌اندیشی پیشکسوتان دوران دفاع مقدس با هدف روایتگری دوران ۸سال جنگ تحمیلی و انتقال آن به نسل‌های آینده با مشارکت انجمن راویان، بسیج پیشکسوتان، دفتر بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان تایباد برگزار می‌شود.

خبرنگار:شوکت سالاری

 

ارسال نظرات
پر بیننده ها