فساد را در هیچ جایی تحمل نمی‌کنیم/ ضرورت اجرای طرح کاداستر در گیلان

رئیس قوه قضائیه طرح کاداستر را برای استان گیلان و استان‌های شمالی یک ضرورت دانست و گفت: اینکه مدیر و مسئولی ممکن است فساد کند ما فساد را در هیچ جایی تحمل نمی‌کنیم.
کد خبر: ۹۳۱۷۹۳۲
|
۱۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۴
به گزارش خبرگزاری بسیج از رشت، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی عصر امروز در جلسه احیای حقوق عامه در حوزه انفال، منابع طبیعی و محیطی زیست گیلان اظهار داشت: حفظ ذخایر و گنجینه‌های ارزشمند اعم از آب، خاک، جنگل و محیط‌زیست یک وظیفه مهم شرعی، الهی، قانونی و ملی است و این سرمایه‌ها جزو ثروت ملی محسوب می‌شوند که باید حفظ شوند.

رئیس قوه قضائیه خاطرنشان کرد: مدیران استان و دستگاه‌های مربوطه آب و منابع طبیعی گیلان جلوی هر گونه تجاوز به جنگل‌ها و تصرفات منابع طبیعی در استان را بگیرند و در این مسیر از ظرفیت نیرو‌های بسیجی جان بر کف، نیرو‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد نیز استفاده کنند.

رئیسی خطاب به مدیران گفت: اجازه ندهید که رانت‌خواری و ارتباطات ناسالم سرمایه ملی را بر باد دهد و ظرفیت‌هایی مانند تالاب انزلی سال‌های سال در گیلان بوده و خواهد ماند و مشکلات آن باید برطرف شود و بدانید که آیندگان درباره ما و عملکرد ما قضاوت خواهند کرد.

وی بیان کرد: معاونان ریاست دادگستری، دادستان و بخش‌های نظارتی و قضاوتی در این راستا در میدان باشند و در سریع‌ترین زمان اقدامات لازم انجام دهند و تخلفات را به‌محض اینکه دیدید سریع پیگیری کنید.

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه با هر گونه تجاوز به حریم جنگل‌ها و قاچاق چوب در استان برخورد اساسی شود خاطرنشان کرد: جلوگیری از تجاوز و تعدی‌ها نسبت به ذخایر ملی "روح قانون" است.

رئیسی طرح کاداستر را برای استان گیلان و استان‌های شمالی یک ضرورت دانست و ضمن تاکید بر تسریع آن گفت: یک روز هم نباید در این زمینه معطل کرد.

وی خاطرنشان کرد: هر گونه تصرف و تجاوز در بستر حریم رودخانه "خلاف قانون و غیرمجاز" است و حوادث بسیاری برای ساکنان آن به‌همراه دارد لذا برخورد با آن باید بدون گذشت زمان سریعاً صورت گیرد.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه فساد را در هیچ جایی تحمل نمی‌کنیم تصریح کرد: فساد هر جا که باشد باید ریشه‌کن شود و انقلاب اسلامی نیز به اصل تبعیض‌ناپذیری و فسادناپذیری توجه دارد، اما اینکه مدیر و مسئولی ممکن است فساد کند ما فساد را در هیچ جایی تحمل نمی‌کنیم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان نیز در این جلسه جنگل و منابع طبیعی را یکی از مصادیق احیای انفال دانست و اظهار داشت: استان گیلان از ظرفیت جنگل‌های هیرکانی برخوردار است که میراثی از دوران سوم زمین‌شناسی و عصر یخبندان است که مساحت آن به بیش از ۳ میلیون هکتار می‌رسید، اما اکنون به یک میلیون و ۸۰۰ هکتار رسیده است و همچنان در حال کاهش است.

احمد آقایی با اشاره به دلایل کاهش سطح جنگل‌های هیرکانی به عنوان یک ظرفیت ملی و جهانی گفت: طرح‌های غیربومی و توسعه درون جنگلی که در مغایرت با جنگل هستند یا عواملی نظیر بردن جاده و آسفالت به دل جنگل، دفن زباله در جنگل و نداشتن امکانات توسط متولیان امر از جمله عواملی است که باعث تجمع سوداگران در جنگل می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
آخرین اخبار