خبرهای داغ:
در گفت وگو با کارشناس مسائل خاورمیانه و آفریقا بررسی:

هفت دلیل مکرون برای توهین به پیامبر(ص)

مسلمانان باید به نقاط قوت خود پی ببرند. نقطه قوت مسلمانان همان چیزی است که مورد اهانت و حمله قرار می گیرد و ما در آستانه میلاد پیامبر عظیم الشان‌مان، باید شخصیتش را به مردم بیشتر بشناسانیم.
کد خبر: ۹۲۹۰۰۲۷
|
۱۲ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۴

به گزارش سرویس بسیج جامعه زنان کشوری خبرگزاری بسیج ,  در روزهای اخیر با اقدامات زشت و سخنان گستاخانه رئیس جمهور فرانسه در حمایت از انتشار تصاویر موهن از حضرت محمد (ص)، موجی از نفرت و انزجار علیه امانوئل مکرون و کشور فرانسه در جهان اسلام ایجاد شده است به طوری که برخی از کشورها خواستار تحریم این کشور شده اند. اهانت به ساحت مقدس پیامبراعظم صلی الله علیه واله و قرآن کریم موجب تأسف و تأثر عمیق هر انسان آزاده و موحدی است. در واقع این روزها شاهد بدترین نوع کینه توزی دشمنان نسبت به جامعه اسلامی و پیامبراکرم و قرآن کریم می باشیم.
جعفر قنادباشی کارشناس مسائل خاورمیانه و آفریقا در گفتگویی با طنین یاس در این باره اظهار داشت: در اهانت به شخصیت پیامبر گرامی اسلام و موضع گیری های مکرون رئیس جمهور فرانسه، چند دلیل وجود دارد که قابل بررسی است و به اختصار از کم اهمیت ترین تا مهم ترین دلایل را بیان می‌کنم:نیاز مکرون به حمایت صهیونیست ها
دلیل اول؛ در فرانسه، رسانه‌ها بیش از حد تحت تاثیر صهیونیست ها قرار دارند، بنابراین مکرون برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری، نیاز به حمایت رسانه های تحت کنترل صهیونیست ها دارد. این دلیل شخصی مکرون برای فضاسازی علیه پیامبراکرم (ص) به نفع صهیونیست‌هاست تا وی را برای پیروزی در انتخابات کمک کنند. البته صهیونیست ها هم حاضرند هر هزینه ای را برای مخدوش کردن چهره نازنین پیامبر اسلام انجام دهند تا بهره برداری های دیگری نیز از این موضوع بکنند. وقتی چهره پیامبر اسلام تخریب شود، موضع گیری علیه مسلمانان راحت‌تر می‌شود و مسلمانان در صندلی اتهام می نشینند و صهیونیست ها از آن بهره برداری می کنند. مثلا چند روز پیش، پارلمان جمهوری چک نیز گنجاندن نام حزب الله لبنان در فهرست گروه‌های تروریستی را تحت همین فضاسازی به تصویب رساند.

رژیم عربستان
دلیل دوم؛ رژیم عربستان است، علیرغم اینکه کشور عربستان سرزمین وحی است، اما مقامات سکولاری بر آن حکومت می‌کنند که علاقمند به معرفی چهره واقعی پیامبر اسلام نیستند زیرا با نشان دادن ویژگی های پیامبر، فاصله ای که مقامات این رژیم از شخصیت پیامبر گرفته اند، برای مردم بيشتر معلوم می‌شود. در واقع سران عربستان در ثروت اندوزی و زمامداری، خلق و خو و صفات دشمنان پیامبر مانند ابوسفیان، ابوجهل، ابولهب و.... را دارند. بنابراین آنها نیاز دارند که اجازه ندهند شخصیت واقعی پیامبر اسلام شناخته شود.
افزایش گرایش‌های اسلامی
دلیل سوم، گرایش‌های اسلامی و اخوانی (به شیوه پیامبر) بین مردم دنیا افزایش یافته است که فرانسه و عربستان از آن بسیار می‌ترسند. زیرا اخوانی ها (نه تکفیری ها) در عراق می‌خواهند به سیره پیامبر گرامی اسلام برگردند.
مبارزه با اردوغان
دلیل چهارم؛ اخیرا بر سر منابع گاز لیبی در کف دریای سواحل مدیترانه و منابع نفت این کشور که نفت بسیار مرغوبی است، بین فرانسه و ترکیه کشمکش جدی وجود دارد. فرانسه با فضاسازی علیه اسلام و مسلمانان، قصد دارد ترکیه را در این نبرد شکست دهد. زیرا اردوغان به نام اسلام، پیامبر و دولت عثمانی، سیاست های خود را در سواحل مدیترانه پیش می‌برد. بنابراین این اهانت تبلیغات وسیعی علیه اردوغان نیز می‌باشد.
جبران یک اشتباه
دلیل پنجم؛ اخیرا مکرون در لبنان نقش آفرینی به نفع مسلمانان کرد که برایش گران تمام شد. وی معترف شد که حزب الله لبنان یک حقیقت است، این اعتراف برای رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی بسیار سنگین بود و مکرون با اعتراضات زیادی مواجه شد و الان برای سرپوش گذاشتن بر خطایی که (از نظر آنها خطاست)، می‌خواهد ‌به این شیوه جبران ‌کند.
توجیه حضور نظامی فرانسه در آفریقا
دلیل ششم؛ فرانسوی ها از حدود ۱۰ سال پیش به نمایندگی از آمریکا و انگلیس، در کشورهای آفریقایی مسلمان کشی می‌کنند. ارتش فرانسه در کشورهای مالی، نیجریه، و چند کشور دیگر، پایگاه‌هایی دارد و در آفریقای مرکزی و بورکینافاسو نیز به گونه دیگری حضور نظامی دارد و همواره با حرکت‌های اسلامی - انقلابی و معتدلی مواجه شده است. فرانسه همه مسلمانان را متهم به تروریست بودن می‌کند و به نام سرکوب داعش و بوکوحرام و افراطیون نمی‌گذارد مسلمانان به حقوق خود دست یابند که البته پشت پرده این موضوع، مسلط شدن بر کشورهای آفریقایی الماس خیز و اورانیوم خیز و غنی از منابع و محصولات کشاورزی مانند کاکائو، موز و چای است. آنها چشم به منابع این کشورها دوخته اند و برای توجیه حضور نظامی، استعمارگری و غارتگری شان در آفریقا، هر کشوری را متهم به تخریب گری و کمونیستی بودن می‌کنند. با محکوم کردن شخصیت پیامبر (ص) و وارونه جلوه دادن ایشان، می‌خواهند مسلمانان را منتسب به چنین پیامبری کنند و ضمن استعمار آنها، از طرفی برای جامعه خود نیز توجیه کنند که اگرچه مردم این کشورها کمونیستی و داعشی نیستند اما از چنین پیامبری تبعیت می کنند.

ترس از احیای تمدن اسلامی
دلیل هفتم؛ دنیای سرمایه داری غرب می‌داند با احیای تمدن اسلامی، منافعش به خطر می افتد. درحال حاضر، تمدن اسلامی درحال احیا شدن است و مسلمانان بامحوریت پیامبر عظیم الشان خود به سمت تشکیل یک تمدن مشترک پیش می‌روند. دنیای اسلام بامحوریت قرآن و پیامبر ص درحال بیدار شدن است. لذا پیوسته باید محورهایی را که مسلمانان براساس آن حرکت می کنند را تضعیف کنند؛ این محورها شامل قرآن می‌باشد که سلمان رشدی ماموریت آن را پذیرفت و تخریب وجهه پیامبر ص که فرانسه سردمدار شده است. بنابراین اقدام مکرون تنها یک تصمیم شخصی نبوده بلکه حرکت دنیای غرب و سرمایه داری بوده است تا منافع خود در برابر احیای تمدن اسلامی را حفظ کند. از این رو، همه سردمداران غرب، صهیونیست‌ها و ارتجاع منطقه از مکرون حمایت می کنند. از طرفی، فرانسه میراث دار جنگهای صلیبی است و این نوع جنگها عمدتا در طول تاریخ، از فرانسه حرکت کرده‌اند و اکنون هم با پشتیبانی کلیسا و با به خدمت گرفتن گروه‌های مذهبی، به راه خود ادامه دهند.
واکنش های مردم فرانسه
این پژوهشگر مسائل خاورمیانه و آفریقا درباره واکنش مردم فرانسه به تبلیغات علیه اسلام، افزود: بطورکلی فضاسازی‌ها روی همه افکار عمومی تاثیرگذار است و مردم فرانسه نیز از این قاعده مستثنی نیستند. یکی از کارهایی که دنیای غرب انجام داد، بوجود آوردن داعش به نام اسلام و انتساب آن به پیامبر ص بود. درحالی که خود دولت‌های غربی که بوجود آورنده داعش بودند، به این گروه تروریستی چراغ سبز نشان می‌دهند تا در خاک این کشورها، مثلا فرانسه اقدام به عملیات تروریستی بکنند. شواهد و مستندات حاکی از آن است که سرویس‌های اطلاعاتی فرانسه در سوریه حضور داشته و حتی تصاویری وجود دارد که افسر فرانسوی، امام جماعت داعشیان می‌شود. ار این رو حملات تروریستی که روزهای گذشته در فرانسه اتفاق افتاده، توسط خود فرانسوی ها برنامه ریزی شده اما افکار عمومی در فرانسه هدایت شده است و دو دسته اند؛ دسته اول، حملات تروریستی را نتیجه تبعیت داعش از پیامبر اسلام می‌داند. اما دسته دوم، با این حرف ها و تبلیغات، متقاعد نمی‌شوند. مثلا نهضت جلیقه زردها در فرانسه، مکرون را فردی دروغگو می‌دانند.
وی بیان کرد: یکی از دلایل تبلیغات علیه اسلام، جذابیت و گرایش مردم به سوی این دین است. دولت‌های غربی می‌ترسند مردم از این دولت ها که نتوانستند رفاه و عدالت را برای مردمشان ایجاد کنند و همچنین انتظارات از کلیسا هم تامین نشده، به سمت اسلام گرایش بیشتری پیدا کنند.
فرانسه پیشقدم در اهانت به پیامبر (ص)
قنادباشی، درخصوص اینکه چرا در میان اروپایی ها، فرانسوی ها پیشگام در اهانت به پیامبر شده‌اند تصریح کرد: فرانسه از گذشته در ۲۰ کشور آفریقایی حضور داشته زیرا فرانسه یک کشور نه چندان پهناور است که اگر در این کشورها حضور نداشته باشد و از منافع آنها استفاده نکند، هیچ قدرتی ندارد. توانمندی اقتصادی فرانسه بستگی به آفریقا دارد. بنابراین طبیعی است که در بین کشورهای اروپایی، فرانسه پیشقدم شود. کشورهای دیگر اروپایی، به نوعی محافظه کاری هم می‌کنند و از جوانی و بی سیاست و مغرور بودن رئیس جمهور فرانسه استفاده کرده و پشت صحنه ایستاده و مکرون را برای اجرای سیاست های خود پیش فرستاده اند. همچنین در فرانسه، صهیونیست ها بیشتر از دیگر کشورها روی انتخابات تاثیر می‌گذارند و رؤسای جمهور پیشین فرانسه نیز با حمایت صهیونیست ها روی کار آمدند.
وظیفه مسلمانان
این کارشناس مسائل خاورمیانه و آفریقا ادامه داد: اما در این شرایط، مسلمانان باید به نقاط قوت خود پی ببرند. نقطه قوت مسلمانان همان چیزی است که مورد اهانت و حمله قرار می گیرد. شخصیت پیامبر ص، در اقتدار مسلمانان و عظمت و احیای تمدن اسلامی نقش بسیار مهمی دارد و ما باید چهره واقعی پیامبر اسلام را بیشتر به جهانیان بشناسانیم. غربی‌ها از روی نادانی خود به ما آدرس نقطه قوت مان را می دهند. "جواهر لعل نهرو" نخست وزیر اسبق هند، در نوشته های خود برای دخترش، چهره واقعی پیامبر را توصیف می کند، باوجود اینکه وی یک فرد لائیک است، اما از عظمت این شخصیت می‌گوید که چگونه یک قوم وحشی بادیه نشین را تبدیل به یک قوم تمدن ساز می‌کند و همه فرهنگ و آداب و رسوم جاهلیت را تغییر داده و انقلابی در دیدگاه و ایدئولوژی، سیاست، اقتصاد و... بوجود می‌آورد.
وی در پایان با بیان اینکه اسلام از بین ۸ تمدن دنیا، بزرگترین تمدنی است که حتی اروپا، دوره رونسانس خود را مدیون به اسلام می‌داند، گفت: تنها تمدنی که جنب و جوش دارد اسلام است. اگر مسلمانان ضعیف بودند و شخصیت پیامبرشان موثر و ستودنی نبود، قطعا مورد حمله قرار نمیگرفتند. الان که در آستانه میلاد این پیامبر عظیم الشان هستیم، باید از طریق رسانه‌ها، شخصیت والای پیامبر را به مردم بشناسانیم، وحدت داشته باشیم تا آینده جهان اسلام تضمین بیشتری یابد.

طنین یاس - فرزانه همتی

ارسال نظرات