بهبودی در جلسه کمیته برنامه‌ریزی و ستاد اقتصاد مقاومتی هریس:

صنعت گردشگری هریس باید ممر معیشت مردم این شهرستان باشد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی در جلسه مشترک کمیته برنامه‌ریزی و ستاد اقتصاد مقاومتی هریس‌ گفت: صنعت گردشگری هریس باید به جایی برسد که باعث معیشت مردم شهرستان گشته و با ایجاد جاذبه‌های گردشگری زمینه برای توقف بیشتر گردشگران در منطقه فراهم شود.
کد خبر: ۸۹۹۳۱۹۲
|
۰۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۱

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، داوود بهبودی  اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی الزامات و مولفه هایی دارد که برای تحقق آن باید این الزامات تامین شود که درونزایی و برونگرایی از جمله این مولفه هاست.
وی افزود: وجود ذخایر معدنی، صنایع دستی‌، سرمایه انسانی و دانش ضمنی آنها پتانسیل‌های لازم را برای تحقق اقتصاد مقاومتی در شهرستان هریس ایجاد کرده است. وی افزود: درونزایی یعنی بالفعل کردن این ظرفیت‌های درون شهرستان و برای این امر و توسعه شهرستان مانع بخصوصی وجود ندارد.
بهبودی با بیان اینکه توانایی استفاده از ظرفیت‌های پیرامون شهرستان نیز مصداق برونگرایی است، افزود: کلانشهر تبریز می‌تواند سرریز مناسبی برای فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی برای شهرستان هریس داشته باشد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی در عین حال خاطرنشان ساخت: دانش بنیان و عدالت محور بودن اقتصاد هم از دیگر مولفه‌های اقتصاد مقاومتی است که باید به آنها پرداخت.
این اقتصاددان تاکید کرد: در واقع اقتصاد مقاومتی و اقتصاد توسعه بافته دو روی یک سکه هستند؛ کاهش فقر، افزایش درآمد، ایجاد اشتغال و افزایش رفاه و آسایش مردم همگی از اهداف اقتصاد مقاومتی و در عین حال یک اقتصاد توسعه یافته است.
وی با بیان اینکه برای تحقق این اهداف الزاماتی وجود دارد و اولین آنها تغییر پارادایم نگرش به مقوله توسعه است، ابراز داشت: 50 سال است که نگرش به توسعه نگرش توسعه کالبدی، افتتاح و راه‌اندازی پروژه‌ها توسط دولت بوده و این رویکرد باید اصلاح شود و از دولت محوری و اتکا صرف به منابع نفتی دور شویم.
بهبودی در بخش دیگری از صحبت‌های خود یادآور شد: در میان پروژه‌های ملی استان، پروژه جاده اهر - هریس جزو فعال‌ترین پروژه‌ها به شمار می‌رود و در سال گذشته بیشترین اعتبارات به این پروژه تخصیص داده شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی یادآور شد: بخشی از محورهای توسعه شهرستان که در سند تدبیر توسعه شهرستان هریس دیده شده کماکان به قوت خود باقی است و تدوین سند دوم تدبیر توسعه شهرستان باید با جلب مشارکت بیشتر مردم و دولت تهیه شود.
وی افزود: حلقه ارتباطی دولت و مردم مراجع ذینفود و گروه‎های مرجع همچون نهادهای مدنی، دانشگاهیان، روحانیون، اهالی فرهنگ و فعالان اجتماعی است و فرماندار شهرستان هماهنگ کننده برای تدوین دومین سند توسعه شهرستان است و بایستی محتوای این سند توسط نخبگان و معتمدان شهرستان تدوین شده و متناسب با مطالبات مردم باشد.
گفتنی است در ابتدای این جلسه فرماندار هریس به همراه مدیران جهاد کشاورزی، دامپزشکی، بسیج سازندگی، صنعت، معدن و تجارت و میراث فرهنگی به ارائه گزارش عملکرد اقتصاد مقاومتی و مسائل و مشکلات شهرستان پرداختند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار