رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان امروز در نشست وبیناری قرارگاه مرکزی امنیت غذایی کشور گفت: از ابتدای امسال تاکنون با ۵ میلیون و ۴۰۰ قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری استان، بیش از ۱۰ هزار و ۶۶ تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف شده است.
کد خبر: ۹۵۲۸۴۰۳
|
۳۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۱

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از زاهدان، سید محمدرضا سید حسینی افزود: از سال گذشته تاکنون با اجرای طرح توسعه واحدهای مرغداری ، ۲ میلیون قطعه به ظرفیت جوجه ریزی در هردوره واحدهای مرغداری سیستان و بلوچستان افزوده گردید.

وی تصریح کرد: ان شاالله با رفع مشکل تأمین نهاده‌های دامی میزان جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری جهش قابل‌توجهی خواهد داشت.

ارسال نظرات
آخرین اخبار