وزیر جهاد کشاورزی:

کشاورزی در شرایط اقتصاد بدون وابستگی به نفت حائز اهمیت است

وزیر جهاد کشاورزی، عرصه کشاورزی را از بخش‌های مهم اقتصادی عنوان کرد و افزود: در شرایط اقتصاد بدون وابستگی به نفت کشاورزی از اهمیت بسزایی برخوردار است
کد خبر: ۹۲۵۲۴۹۳
|
۰۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۹
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ کاظم خاوازی  ظهر امروز در برنامه نهضت جهش تولید در عرصه کشاورزی و دامپروری که به صورت ویدئو کنفرانس با فرماندهان سپاه های استانی و متخصصان حوزه کشاورزی و دامپروری سراسر کشور در  سالن جلسات فرماندهی سپاه استان برگزار شد، کشاورزی را از بخش‌های مهم اقتصادی عنوان کرد و افزود: در شرایط اقتصاد بدون وابستگی به نفت کشاورزی از اهمیت بسزایی برخوردار است لذا با توجه به موفقیت بسیج در همه عرصه‌ها  پیوند این نهاد با بخش کشاورزی را به فال نیک گرفته و امیدواریم در عرصه کشاورزی کار‌های بزرگی اتفاق بیفتد و نتیجه آن جهش در تولیداتی دامی، کشاورزی و شیلات کشور شود.
 
وی افزود: ما به دنبال پایداری در بخش تولید هستیم و امیدواریم همه نیرو‌ها در بخش‌هایی، چون بسیج و سازمان نظام مهندسی از یکپارچگی خوبی برخوردار باشند تا نهایت بهره برداری را داشته باشیم.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه از حرکت‌های بسیار عظیم در بخش کشاورزی در اینده نزدیک خبر داد.
 
در ادامه این ویدئو کنفرانس حجت الاسلام و المسلمین تقوی، نماینده، ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی عنوان داشت: در نظام جمهوری اسلامی کار‌های ارزشمندی انجام شده است، ولی نباید به این قانع باشیم بلکه باید تلاش کنیم و بیانیه گام دوم را سند بالا دستی خود قرار دهیم.

وی در بخش دیگر سخنان خود گفت: گام اول نظام اسلامی حدوث انقلاب بود که این گام چهل سال به طول انجامید و  ملت مقاوم با حصور خود در صحنه‌ها بسیاری از توطئه‌های دشمن در براندازی نظام  را خنثی کرد. امروز نیرو‌های ما در مرز سرزمین‌های اشغالی  با دشمن مبارزه می‌کنند و این به برکت رشادت‌های سردار سلیمانی و همرزمانش است. امروز ایران قدرتی در سطح بین الملل و بازیکر سیاسی در عرصه بین المللی است.

وی ادامه داد: گام دوم نظام سازی، گام سوم دولت اسلامی، گام چهارم جامعه سازی اسلامی و گام پنجم تمدن اسلامی است.


نماینده، ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی یکی از ارکان تمدنی را مساله تغذیه و معیشت به لحاظ کمی و کیفی عنوان کرد و افزود: وزارت جهاد کشاورزی وزارت معیشت مردم است. ما ظرفیت‌های زیادی در کشورمان داریم به شرطی که کشاورزی ما علمی شود.
 
وی تاکید کرد: خاک و آب ارزشمندترین سرمایه کشور است که ما از این دو سرمایه برخوردار هستیم بطوریکه اگر بتوانیم سبزیجات و صیفی جات روسیه را تامین کنیم  بیش از درآمد نفتی، درآمد خواهیم داشت.

 
حجت الاسلام تقوی با اشاره به وجود ۶۵ هزار کادر علمی در کشورمان بیان کرد: جهش تولید از عناصر نیازمندی‌های ماست. برای جهش تولید به یک مدیریت جهادی و بسیجی و همچنین ایثارگری بر مبنای اصل «ما می‌توانیم» نیازمندیم.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: نقش جوانان و پای کار آمدن جوانان، تخصیص منابع عمومی بصورت عادلانه، بکار گیری نخبگان و استعدادها، بسیج طرفیت‌ها و توانمندی‌های داخلی، استراتژی کشور، بکارگیری سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، مبارزه با فساد، چابک سازی و پشتیبانی دولت از تولیدکنندگان از دیگر عناصر جهش تولید است.

گفتنی است؛۲۹ کانون بسیج مهندسین کشاورزی در استان فعال هستند که ۱۳۷۰ روستا را تحت پوشش دارند و ۳۰۰ کارشناس مربی در روستا‌ها مشغول به ارائه مشاوره هستند.
ارسال نظرات
پر بیننده ها