خبرهای داغ:

پیام فرماندار شاهرود به مناسبت ایام فاطمیه

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان شاهرود در پیامی ایام فاطمیه را تسلیت گفت.
کد خبر: ۹۱۰۲۰۳۰
|
۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۲
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، محمدکرم محمدی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان شاهرود در پیامی ایام فاطمیه را تسلیت گفت.
متن پیام به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
قال رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم:
«إِنَّ اَللَّهَ تَعَالَى يَغْضَبُ لِغَضَبِ فَاطِمَةَ وَ يَرْضَى لِرِضَاهَا»
به درستى كه خداوند متعال با خشم فاطمه خشمگین و با خشنودى فاطمه خشنود مى‌شود.
با رحلت پیامبر(ص) کینه هاى بدر، خیبر و حنین که در عصر پیامبر(ص) زیر خاکستر پنهان بود آشکار گشت. احزاب منافقین به جنب و جوش افتادند تا هم از اسلام انتقام بگیرند و هم از خاندان پیامبر(ص). فاطمه زهرا(س) در مرکز دایره ای بود که تیرهاى زهرآگین دشمنان از هر سو به سمت آن پرتاب مى شد. فرقت و هجر الیم پدر، مظلومیت جانکاه همسرش على(ع)، دسیسه هاى دشمنان علیه اسلام و بیم از آتیه مسلمین و محارست میراث قرآن، دست به دست هم داده، قلب و روح پاکش را سخت مى فشرد.
السَّلاَمُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الصِّدِّيقَةُ الشَّهِيدَه
هیچ مباینت و مغایرتی میان آرمان‌ها، اهداف و ارزش‌هایی که حضرت فاطمه زهرا(س) برای تحقق آن جانفشانی کرد، با آرمان‌ها، اهداف و ارزش‌هایی که انقلاب اسلامی در پی تحقق آن است، وجود ندارد. هم زمانی دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی با دهه فاطمیه فرصت مغتنمی برای پاسداشت هر دو پدیده معنادار، حرکت آفرین و جهت دهنده است.
هر دو دهه، نقش سازنده و پیش برنده برای رسیدن به قله‌های آرمانی و تکامل بشری دارد، گرچه یکی حزن انگیز و یادآور رنج‌ها و مظلومیت‌های حضرت فاطمه زهرا(س) و ناله‌های عرشیان و سوخته دلان زمین در غم شهادت آن بانوی گرامی است و دیگری فرح بخش و یادآور روزهای نورانی و منتهی به یوم الله 22 بهمن 57 و پیروزی انقلاب اسلامی؛ اما هر دو دارای یک مبدأ و مقصد هستند. انقلاب اسلامی با ماهیت دینی، رویکردی جز احیای ارزش‌های مکتب فاطمی ندارد.
حضرت فاطمه زهرا (س)، انسان کاملی بود که برای نجات بشریت و ممانعت از انحطاط جامعه نوپای اسلامی، از هیچ مجاهدتی دریغ نورزید و سرانجام در این جهاد فی سبیل الله، مظلومانه به شهادت رسید. انقلاب اسلامی هم با همین هدف متعالی و به رهبری فرزندی از سلاله رسول‌الله(ص) پدید آمد.
از این منظر دهه فاطمیه را که دهه حزن و اندوه، دهه آه و ناله و دهه همراهی با ناله‌های شبانه علی(ع) و فرزندانش به حساب می‌آید می‌توان با دهه مبارک فجر و سالگرد جشن پیروزی انقلاب اسلامی، همانند دو روی یک سکه دید. هیچ تفاوتی میان آرمان‌ها، اهداف و ارزش‌هایی که حضرت فاطمه زهرا(س) برای تحقق آن جانفشانی کرد، با آرمان‌ها، اهداف و ارزش‌هایی که انقلاب اسلامی در پی تحقق آن است، وجود ندارد. انقلاب اسلامی از مکتب فاطمی سرچشمه گرفته و برای تحقق همان ارزش‌هایی پدید آمده که حضرت زهرا(س) در پی آن بود. بنابراین ضرورت دارد، تمامی متولیان امور از مسئولان و شهروندان در برگزاری مجالس عزاداری دهه فاطمیه و مراسم‌های دهه فجر، رویکرد فوق را در برنامه ریزی ها ملحوظ دارند.
ارسال نظرات
پر بیننده ها