خبرهای داغ:
دادستان زيركوه :

خطبه فدکیه مهمترین فراز زندگی فاطمه زهرا(س)

دادستان زيركوه گفت: از مهم ترین و بارزترین قله های زندگی بانوی بزرگ اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) دفاع ایشان از حریم ولایت امیرمومنان علی(ع) و خطبه فدکیه آن حضرت است.
کد خبر: ۹۱۰۱۸۶۷
|
۰۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۹

به گزارش خبرنگار خبرگزاري بسيج از خراسان جنوبی، حجت الاسلام والمسلمين جلالي دادستان شهرستان زيركوه ، در مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) در جمع كاركنان ناحيه مقاومت بسيج سپاه زيركوه و كاركنان گردان ششم امام حسين(ع) حضور یافت.

حجت الاسلام والمسلمين جلالي با اشاره به سبك زندگي حضرت زهرا(س)گفت: از میان معصومین علیهم السلام آن کسی که زندگی پر برکتش به خصوص برای زنان مسلمان همچون خورشیدی نورافشانی می کند، وجود نازنین حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها است که آشنایی با سبک زندگی آن حضرت بسیار برای ما راهگشا خواهد بود.

وي ادامه داد: در جامعه امروز که نظام سرمایه داری غرب با تهاجم فرهنگی خود سعی دارد الگویی مبتذل و غیرانسانی برای زنان و دختران مسلمان ارائه کند مسلما پرداختن به ابعاد گوناگون شخصیتی آن حضرت می تواند الگوی عملی مناسبی برای جامعه شیعی باشد.

داستان زيركوه در ادامه با بيان اينكه خاندان وحی نبوت به عنوان بهترین اولیاء الهی داری سبک زندگی الهی بودند افزود: زندگی اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) راهنمای بسیار روشنی است برای کسانی که بخواهند به بهترین حیات دنیوی و اخروی دست یابند.

وی گفت: از میان معصومین(ع) آن که زندگی پر برکتش به خصوص برای زنان مسلمان همچون خورشیدی نورافشانی می کند، وجود نازنین حضرت فاطمه زهرا(س) است که آشنایی با سبک زندگی آن حضرت بسیار برای ما راهگشا خواهد بود.

جلالي با بيان اينكه از جمله نکات مهم زندگی حضرت فاطمه(س) ازدواج آن حضرت بود، افزود: ایشان خواستگارانی بسیار در میان صحابه داشت که از نظر مالی در رتبه های بالایی قرار داشتند اما رسول خدا همچنان مسأله را به نظر خداوند موکول می نمود تا سرانجام جبرئیل بر پیامبر(ص) نازل شد و گفت " ای محمد! خدا بر تو سلام می رساند و می فرماید فاطمه را به عقد علی درآور، خداوند علی را برای فاطمه و فاطمه را برای علی پسندیده است" .

وي ادامه داد: شوهرداری حضرت زهرای مرضیه(س) بهترین الگو برای زنان مسلمان است. رفتار حضرت زهرا(س) با شوهر در عالی ترین مرحله صفا و مهربانی بود. نه تنها هرگز خاطر شوهر را نرنجاند بلکه یاوری مهربان برای او بود چنانکه امیرالمؤمنین علی(ع) می فرماید: «به خدا سوگند(در سراسر زندگی مشترک با فاطمه(س) تا آنگاه که خدای عزیز و جلیل او را قبض روح فرمود هرگز او را خشمگین نساختم و بر هیچ کاری او را اکراه و اجبار نکردم و او نیز مرا هرگز خشمگین نساخت و از من نافرمانی نکرد. هر وقت به او نگاه می کردم رنج ها و اندوه هایم برطرف می شد.

دادستان زيركوه خاطرنشان كرد: فاطمه (س) هیچ گاه حتی اموری را که احتمال می داد علی(ع) قادر به تدارک آنها نباشد، از او طلب نمی نمود؛ تا آنجا که از علی(ع) در رابطه با فاطمه(س) نقل شده است " به خدا سوگند که او را به خشم نیاوردم و تا هنگامی که زنده بود، او را وادار به کاری که خوشش نیاید نکردم؛ او نیز مرا به خشم نیاورد و نافرمانی هم نکرد".

حجت الاسلام جلالي، مهریه کم، جهیزیه مختصر، اکتفا به غذای اندک و معاش کم، استفاده از حداقل امکانات، ساده زیستی و پرهیز از تجمل را از نکات بارز زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) بيان كرد و گفت: تجلی عبادت و روح عبادت در سیره حضرت موج میزد به گونه ای که عبادت ایشان زبانزد عام و خاص، دوست و دشمن بوده است.

وی افزود: پیامبر(ص) درباره حضرت فاطمه(س)می فرمود " ایمان به خدا در اعماق دل و باطن روح زهراء چنان نفوذ کرده که برای عبادت خدا خودش را از همه چیز فارغ می سازد".

وي در ادامه درباره سبك زندگي سياسي و اجتماعي زندگي حضرت زهرا(س) افزود: حضرت فاطمه(س) حتی الامکان از ظاهر شدن در انظار عمومی اجتناب می کرد اما این بدان معنی نبود که در مواقع حساس و لازم از انجام وظیفه خود شانه خالی کند.

دادستان زيركوه خاطرنشان كرد: بعد از رحلت جانگداز پیامبر اکرم، دختر پیامبر برای تبیین موضوع مهم امامت تلاش فراوان نمود، گریه ها و ندبه های این بانوی بهشتی بالاترین فریاد براي دفاع از مقام امامت بود.

وی ادامه داد: از مهم ترین و بارزترین قله های زندگی بانوی بزرگ اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) دفاع ایشان از حریم ولایت امیرمومنان علی(ع) و خطبه فدکیه آن حضرت است. که سرانجام آن حضرت در راه دفاع از ولایت مجروح شده، نوزادش محسن(ع) را سقط کرده و به شهادت رسید.

 انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها