کارشناس مسایل دینی و مذهبی:

زینت اهلبیت بودن در گرو بندگی خداست

کارشناس مسایل دینی و مذهبی، با اشاره به روایتی از امام عسکری علیه السلام، زینت اهلبیت بودن را در گرو بندگی خدا دانست.
کد خبر: ۹۱۹۶۸۹۲
|
۱۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۷

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛  همزمان با سالروز میلاد امام حسن عسکری علیه السلام ، آئین جشنی در نماز خانه پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله و سلم ) ناحیه مقاومت عشایری استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

حجت الاسلام محمد مراد اوستاد در این مراسم جشن، ضمن تبریک میلاد  خجسته یازدهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت به محضر فرزند برومندش حضرت ولی عصر ارواحنا فداه، گفت: امام حسن عسکری در حدیثی فرمودند: ای مسلمانان شما را به تقوی الهی و پارسایی سفارش می کنم و منظور از تقوی الهی این است که انسان در خلوت از گناه کردن بپرهیزد.

این کارشناس مسایل دینی و مذهبی، افزود: مسلمانی بدون اهل بیت علیهم السلام، مسلمانی نیست  و هر کار انسان باید رنگ و بوی خدایی داشته باشد و توصیه دیگر امام حسن عسکری  علیه السلام این است که سجده های طولانی داشته باشیم و زیاد شکراً الله  بگوییم، که جزء مستحبات است و هرچقدر سجده ها طولانی تر باشد، نور ایمان در انسان بیشتر می شود و تواضع نیز افزایش خواهد یافت.

وی اضافه کرد:رسول گرامی  اسلام صلی الله وعلیه واله قبل از اینکه به پیامبری مبعوث شوند 40 سال تهذیب نفس کردند و ما نیز باید از طریق ارتباط پنچ گانه،  ارتباط خود را با خدا بیشتر نماییم، تا بتوانیم  ارتباط با خلق خدا را اصلاح کنیم.

اوستاد همچنین با اشاره به توصیه های  امام حسن عسکری علیه السلام، بیان کرد: از خدا پروا کنید و مایه زینت ما اهل بیت علیهم السلام باشید و تا می توانید دوست و یاور برای اهل بیت علیهم السلام جمع کنید و انسان باید تلاش کند خود را به خدای متعال نزدیک کند تا رنگ  و بوی خدایی گرفته و به خداوند شبیه شود و به درجه ربوبیت برسد، که این مهم فقط با بندگی خدای متعال محقق می شود و وقتی انسان بنده خدا شود، خداوند همه چیز را بنده او می کند.

این کارشناس مسایل دینی، خاطرنشان کرد: ثمره ربوبیت اولاً تسلط بر اعضا و جوارح است و در مرتبه دوم تسلط بر قوه خیال است. اگر تسلط بر اعضا و جوارح پیدا شد، می توان بر قوه خیال هم مسلّط شد. مانند مولای متقیان حضرت علی علیه السلام که در حال نماز تیر از پای مبارکش بیرون می کشند ولی حضرت متوجه نمی شوند.

وی بیان داشت: تربیت معنای صاحب اختیاری است، یعنی انسان برآنچه که خداوند در فطرتش قرارداده مسلّط باشد و از خروجی های تربیت اسلامی؛ داشتن ایمان و اراده قوی و مجاهدت در راه خدای متعال است.

 

ارسال نظرات