خبرهای داغ:
آیت الله علما

تقوا واخلاص به زندگی ما معنا می دهد

آیت الله علما امام جمعه ونماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه در خطبه های عبادی سیاسی نماز جمعه
کد خبر: ۹۱۰۰۸۰۲
|
۲۶ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۶
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، آیت الله مصطفی علما در خطبه های عبادی-سیاسی نماز جمعه این هفته کرمانشاه ضمن دعوت همگان به تقوی و پرهیزگاری اظهار داشت: یکی از عنایاتی که خداوند تبارک و تعالی به همه مومنین دارد این است که به آنها شرح صدر داده است.

وی تصریح کرد: این از عنایات الهی است که به مومنین شرح صدر داده که در مقابل سختی ها و مشکلات مقاومت و ایستادگی می کنند و این خلاف غیرمومنین است و غیر مومنین خلاف مومنان سنگدل بوده و قساوت قلب دارند.

خطیب جمعه کرمانشاه افزود: اینکه غیرمومنین سنگدل بوده و قساوت قلب دارند و پذیرا نبوده و حق را قبول نکرده و واقعیات را قبول نمی کنند، به این دلیل است که خداوند به آنها شرح صدر نداده است.

وی خاطرنشان کرد: شرح صدر یک سرمایه است که از وحی، فرقان، رسول خدا، فرمایشات رسول خدا و کتاب آسمانی استفاده می کند.

آیت الله علما تاکید کرد: کسانی که در سایه لطف الهی هستند، مورد عنایت، مورد شرح صدر، مورد توجه تزکیه و مورد توفیقات قرار می‌گیرند.

وی در خصوص اینکه چه کسانی شرح صدر دارند نیز گفت: کسی که شرح صدر دارد چون پیامبران و امامان و امام(ره) در مقابل ظلم می ایستند.

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه گفت: کسی که شرح صدر دارد، با خدا در تماس است و پذیرش دارد، خداوند به آنها عنایت دارد و این خلاف کسانی است که سنگدل هستند.

وی تصریح و خاطر نشان کرد: افرادی که سنگدل بوده، قساوت قلب دارند و پذیرا نیستند موعظه نمی‌پذیرند، لذا اگر انسان چنین باشد و شرح صدر نداشته باشد، رشد نمی کنند.

خطیب جمعه کرمانشاه گفت: اینها با مسئله هدایت که بالاترین مسئله انسان است و بالاترین مسئله کتابهای آسمانی چون تورات و انجیل و قرآن و...است ارتباط دارد و این کتابهای آسمانی آمده اند ما را تربیت کنند.

تقوا و اخلاص به زندگی ما معنا می‌دهد

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه گفت: کسی شرح صدر ندارد، بشارت پیغمبر و رسول را قبول نمی کند و اگر قبول نکند ترقی نمی‌کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فرمایشات امیرالمومنین علی(ع) گفت: به فرموده ایشان خداوند تبارک و تعالی اعمال را قبول نمی کند، مگر اینکه رفتار و اعمال و کردار ما بنابر تقوای الهی باشد.

آیت الله علما، اعمال و رفتار افراد را وابسته به تقوا و اخلاص دانست و گفت: امیرالمومنین علی(ع) همه ما را در خطبه های خود به تقوا و اخلاص دعوت می کند.

وی تصریح کرد: تقوا و اخلاص به زندگی ما معنا می دهد و اعمال و رفتار ۷۰ ساله ما به تقوا و اخلاص معنا پیدا می کند.

 

 

ارسال نظرات