امید به روستای «آهنگران» بازگشت/ خدمت بی منت ادامه دارد

گروه‌های جهادی به عنوان یکی از کارآمدترین نیروهای مردمی، همواره داوطلبانه در حوادث و بلایای طبیعی به کمک آسیب دیدگان شتافته اند و چراغ امید را در دل آنان روشن کرده اند.
کد خبر: ۹۵۱۰۲۵۱
|
۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۰

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ هفتم مرداد ماه سال ۱۴۰۱ بود که سیلاب ناشی از بارش های سیل آسا روستای آهنگران در شهرستان فراهان را دچار آسیب جدی کرد. آوار ناشی از آن جان یکی از اهالی را گرفت و خسارات بسیاری را به اموال ساکنان وارد ساخت.

امید به روستای «آهنگران» بازگشت

از همان ساعات اولیه بروز سیل گروه های جهادی بودند که در پاسخ به منویات رهبر معظم انقلاب به یاری سیل زدگان شتافته و اقدامات مهم و کارآمدی را در راستای کمک به مناطقه سیل زده انجام داده و آلامی بر زخم های مردمی می شوند که خانه و زندگی شان را از دست دادند.

امدادرسانی ۳۲۰ جهادگر به سیل‌زدگان روستای آهنگران 

سرهنگ پاسدار سعید فرامرزی، مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی تعداد جهادگران در امدادرسانی سیل فراهان را  ۳۲۰ نفر اعلام کرد که این تعداد در ۱۶ گروه تخصصی متشکل از نیروهای بسیج کارگری، اصناف، طلاب، حوزه های محلی اراک و فراهان در قالب گروه‌های ۲۰ نفره سازماندهی و مشغول فعالیت بودند.

امید به روستای «آهنگران» بازگشت

اولین کاری که باید جهادگران حاضر در صحنه انجام می دادند لایروبی منازلی بود که اهالی آن چشم امیدشان این بود که بار دیگر چراغ شان روشن شود.

گروهی از جهادگران که مسئول بسیج سازندگی استان تعدادشان را ۱۵۰ نفر اعلام کرد، مسئولیت تعمیر لوازم خانگی به جای مانده در زیر گل و لای ناشی از آوارها را بر عهده گرفتند و در این راستا هر آنچه توان داشتند به کار بستند تا بتوانند بخش عمده ای از این لوازم را تعمیر کنند تا خانواده های آسیب دیده از سیل هزینه کمتری را برای تأمین اثاث اولیه منزل متحمل شوند.

امید به روستای «آهنگران» بازگشت

شستشوی فرش‌ ها و بازسازی منازل آسیب دیده و تخریب شده نیز در دستور کار ویژه گروه‌ های جهادی قرار گرفت و با تلاش شبانه روزی لایروبی و تخلیه معابر و منازل از لجن و گل و لای سیل تخلیه شد و اهالی به خانه هایشان بازگشتند.

زخم سیل کاری بود، خانه های بسیاری تخریب شد و آمال و آرزوهای اهالی را با خود برد. طی جلساتی که مسئولین استان داشتند ساخت تعدادی از واحد مسکونی آسیب دیده از سیل به بسیج سازندگی محول شد. و اینگونه شد که همت و جوانمردی جهادگران تنها منوط به زمان سیل نشد و این تلاش ها همچنان ادامه پیدا کرد. آن ها در فصل سازندگی مناطق سیل زده، هم دوش دیگر مسئولان حضور یافته و در جهت رفع مشکل سیل زدگان تلاش کردند.

امید به روستای «آهنگران» بازگشت/ خدمت بی منت ادامه دارد

جهادگر به واقع انسانی خدوم با طبع بلند است که آگاهانه به دل مشکلات می‌ رود؛ خدمتگزاران بی مزد و مواجبی که دیده نمی‌ شوند، حقوق های چند ده میلیونی نمی گیرند اما کاری می‌ کنند کارستان؛ و تنها دعای خیر مردم نیازمند و خنده روی لبشان است که خستگی را از تن آنان می زداید.

اما خبری که این روزها مردم این روستا را خوشحال کرده تکمیل ساخت خانه هایی است که جهادگران استان پای کارش بودند. 

مسئول بسیج سازندگی استان در نشست خبری روز گذشته با اصحاب رسانه از تحویل این واحدها خبر داد و گفت: از تعداد واحدهای مسکونی مورد تعهد بسیج سازندگی استان در سیل آهنگران، سه واحد مسکونی چندی پیش تحویل داده شد.

وی افزود: همزمان با هفته بسیج سازندگی 23 واحد دیگر تکمیل شده که به ولی نعمتان داده تحویل خواهد شد و عملیات اجرایی واحدهای دیگر تا تکمیل با قوت ادامه خواهد داشت.

با نگاهی به راه رفته بسیج در دوران انقلاب اسلامی می‌ توان دریافت سخن رهبر انقلاب که فرهنگ بسیج را الطاف خدای متعال بر ملت ایران عنوان کرد، توفیقی بر ملت ایران است که ظرفیت‌ های درونی خود را شناخته و در راه حق و حقیقت قدم بر می‌ دارد.

گروه‌های جهادی مردمی و بسیج در عرصه‌ محرومیت زدایی حضور فعال داشته و حضور اکنون آن ها در مناطق سیل زده نقطه امیدی برای مردم است. جهادگران نماد اخلاص، دینداری و تعهد و مایه امیدواری نظام و یاس و ناامیدی دشمنان هستند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
آخرین اخبار