گام های دیجیتالی بانک ایران زمین برای حراست از سرمایه های مشتریان؛

استفاده از فناوری های دیجیتال برای دست یابی به اقتصادی علمی و تضمین شده

اکنون،‌ علاوه بر آنکه دارایی های معمول، می تواند تولید قدرت کرده و سلاح های پیشرفته، قدرت بسازد، پیشرفت در عرصه تکنولوژی و صنعت آی تی نیز به عنوان ابزار قدرت شناخته شده و در اینصورت است که برخورداری و استفاده از علم دیجیتال، خود به عنوان عامل تولید ثروت و قدرت ،‌ در اخیار صاحبان خرد قرار گرفته است.
کد خبر: ۹۲۷۴۸۸۷
|
۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۳

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج ، دانش های برتر در عصر دیجیتال به گونه ای پیش می رود که هر گروه و دسته ای که مدتی ولو اندک از مسیر تلکنولوژی فاصله گیرد، نه به میزان زمان فاصله گیری از عرصه ، بلکه سالیان درازی از قافله عقب مانده و رسیدن به نقطه مطلوب برای او دشوار و بلکه ناممکن خواهد شد.

از سوی دیگر ، قدرت چانه زنی های اقتصادی و سیاسی در این عصر، نیز تفاوت معناداری با گذشته یافته است. زمانی قدرت، بر پایه تعداد سلاح های پیشرفته یا وسعت قلمرو های حکومتی و تعداد سکه ها و قدرت سربازان رقم می خورد اما اکنون،‌ علاوه بر آنکه دارایی های معمول، می تواند تولید قدرت کرده و سلاح های پیشرفته، قدرت بسازد، پیشرفت در عرصه تکنولوژی و صنعت آی تی نیز به عنوان ابزار قدرت شناخته شده و در اینصورت است که برخورداری و استفاده از علم دیجیتال، خود به عنوان عامل تولید ثروت و قدرت ،‌ در اخیار صاحبان خرد قرار گرفته است.

از دگر سو اما به موازات پیشرفت تکنولوژی و زیست فناورانه در اجتماع کنونی، استفاده نامناسب از ابزارها،‌به کار گیری بد افزار ها و استخدام روش های نامناسب با اهداف خرابکارانه برای تولید نامیمون ثروت، حقیقتی است که اینک توسط برخی سودجویان عرصه فناوری در سراسر جهان انجام می گیرد و تسلط بر دنیای دیجیتال و حراست و حفاظت از داشته ها و ثروت های تولید شده، مبتنی بر احاطه بر محیط عرصه های نو و دیجیتال است.

این قواعد در دنیای اقتصاد نیز حکمفرماست. چنانچه برای شبکه های بزرگ اقتصادی نیز،‌ادامه یافتن تولید ثروت آنها، فرض است که از دانش جدید به نحو کاملتری بهره برده و علاوه بر آن برای حراست از داشته های خود و حفاظت از سرمایه های بدست آورده از گزند شیادان، این مسیر را با ابزارهای جدید به صورت بهینه تری دنبال نمایند. اینچنین است که بانک هایی نظیر بانک ایران زمین که سالهاست در عرصه اقتصادی به علم روز و فناوری های جدید مجهز اند، در تلاش اند تا مسیر اقتصاد را از دریچه فناوری های جدید دنبال نمایند.

 اینچنین است که عبدالمجید پورسعید، مدیرعامل بانک ایران زمین چنئدی قبل در گفتگویی با اشاره به تلاش ها و برنامه ریزی های صورت گرفته در سه سال و نیم گذشته حول محور بانکداری دیجیتال در این بانک گفت: به عنوان اولین بانک در ایران در شرف اجرای بانکداری دیجیتال به صورت پایلوت هستیم. آنچه در سال های گذشته به عنوان چشم انداز بانک ایران زمین مطرح بود، در حال تحقق است.

مدیرعامل بانک ایران زمین تحقق بانکداری دیجیتال را نزدیک دانست و گفت: هنوز مفهوم بانکداری دیجیتال و اجرای فرآیندهای آن در سطح شعب و ارائه خدمات به مشتریان برای بسیاری از فعالان عرصه بانکی کشور ساختار اجرایی ندارد، اما بانک ایران زمین به عنوان اولین بانک دیجیتال کشور، با برنامه ریزی های صورت گرفته در سال های گذشته و مشخص کردن نقشه راه در مرحله تبدیل شدن به اولین بانک دیجیتال است و به زودی از اجرایی شدن بانکداری دیجیتال رونمایی خواهیم کرد.

پورسعید با بیان این نکته که چشم انداز بانکداری در ایران با توجه به رشد و توسعه این صنعت تغییر خواهد کرد، اظهار کرد: باید آینده بانکداری و صنعت مالی را دوباره بازنگری کنیم. در حال حاضر شرایط در این عرصه تغییر کرده و نگاه مردم به این صنعت با آنچه در گذشته بود، متفاوت شده است، انتظار مشتریان دیجیتال، دریافت خدمات با شکلی متفاوت است. بانکداری دیجیتال موضوعات و معضلات زیادی مانند امنیت حساب ها، امنیت کاربران، ارائه خدمات مستمر و ثابت در تمامی لحظات، تغییر نحوه پرداخت و دریافت توسط کسب وکارها و. .. دارد. اینها همه و همه عاملی برای بازنگری چشم انداز آینده است.

مدیرعامل بانک ایران زمین افزود: امروز پایش و کاوش اطلاعات مشتریان و استفاده از هوش تجاری در بانک ها به عنوان یک اصل بانکداری دیجیتال در حال پیاده سازی است، در کنار این امر شرکت های دانش بنیان، استارت آپ ها و فین تک ها نیز به عنوان بازیگران دیجیتال نسبت به این امر اقدام می کنند که این امر سبب خواهد شد بانک ها منابع مالی خود را با دقت بیشتر و بازدهی بالاتر به مشتریان ارائه کنند.

پورسعید اقدامات انجام شده در سال های اخیر در بانک ایران زمین را چشمگیر دانست و گفت: ما از سال ۹۵ به بعد زیرساخت های فنی خود را آماده کرده ایم. هلدینگ IT بانک تشکیل و شرکت های زیرمجموعه آنها با ماموریت های تنظیم شده فعال شده و تمامی اقدامات بر اساس چشم انداز بانک در حال پیاده سازی است.

وی ادامه داد: مرکز نوآوری ایران زمین، به عنوان یک نقطه اتصال ایده های نوآورانه و بانک تاسیس شده است. اعتقاد ما این است که نوآوری باید از بیرون به درون مجموعه تزریق شود و بانک زیرساخت های اجرای آن را فراهم کند. این مرکز امکانات بسیاری را در اختیار جوانان برای پروراندن ایده های آنها قرار می دهد. اخیرا این مرکز باهدف حمایت از زیست بوم کسب وکارهای نوپای کشور تفاهم نامه ای را با سازمان فناوری اطلاعات ایران برای ارائه بسته خدمات بانکی و ارتباطی رایگان به استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان منعقد کرده است.

ارسال نظرات
آخرین اخبار