استاندار مرکزی:

ظرفیت تولیدسالانه آذرآب 30 هزارتن است

استاندار استان مرکزی گفت: در شرکت آذرآب سالانه 30 هزار تن سفارش داریم، اما متاسفانه در 6 ماهه اول امسال میزان تولید تنها هزار و 290 تن تولید شرکت بوده است.
کد خبر: ۹۱۸۴۸۰۱
|
۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۲

 به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ سید علی آقازاده استاندار مرکزی در یکصد و چهارمین جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان مرکزی که با حضور وزیر کار تعاون و رفاه اجتماعی برگزار شد گفت: شاخص های اقتصادی استان مرکزی به رغم همه سر و صدا های یکی دو ماه اخیر، نسبت به سال ۹۷ شرایط بهتری داشته است.

وی با بیان اینکه در تابستان امسال نرخ بیکاری به ۸.۳ درصد رسید، افزود: این آمار در بهار امسال ۸.۴ درصد بوده است و در کل اگر نرخ بیکاری ۶ ماهه سال ۹۸، ۸.۳۵ درصد بوده باشد باید گفت که شاخص های اقتصادی رشد بیش از یک درصدی را نشان می دهد.

آقازاده ادامه داد: بنا بر اعلام مرکز پژوهش های مجلس از نظر فضای کسب و کار در سال ۱۳۹۲ در رتبه ۱۳ کشوری قرار داشتیم اما امروز رتبه استان در این حوزه با ۷ پله صعود به ششم کشور رسیده است که همه این آمارها به همت مردم، مسئولین، کارآفرینان و کارگران ایجاد شده و نشان از روند رو به بهبود تولید در استان دارد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته سهم تسهیلاتی استان ۱۲۵۰ میلیارد تومان بوده است، گفت: اما این رقم با رشدی ۲۵ درصدی در پایان سال به ۱۶۰۰ میلیارد تومان رسید که نشانه بهبود شرایط اقتصادی استان است.

استاندار مرکزی اضافه کرد: در شش ماهه ابتدای امسال نیز رقم تسهیلات به ۹۰۰ میلیارد تومان رسیده و اگر در نیمه دوم هم این مهم ادامه داشته باشد، رقم تسهیلات تا پایان سال به ۲ هزار میلیارد تومان خواهد رسید که افتخاری برای استان مرکزی در جذب سرمایه گذاری محسوب می شود.

آقازاده با اشاره به صادرات غیر نفتی استان، تصریح کرد: تا روز گذشته صادرات غیر نفتی استان به ۶۰۳ میلیون دلار رسیده است که این عدد نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳ درصد افزایش داشته و با توجه به عبور از مرز ۱ میلیارد تومان در سال گذشته امیدواریم علی رغم همه مشکلات و محدودیت ها و فشارها بالاتر از سقف سال گذشته را تجربه کنیم.

وی با اشاره به وضعیت دو صنعت بزرگ استان، تاکید کرد: هپکو و آذر آب پاره تن استان و صنعت کشور هستند. علی رغم وجود مشکلاتی در این شرکت ها ولی در صنایع دیگر وضعمان بهتر است که این نشانه تلاش مردم، کارگران و کارآفرینان و مسئولین و نمایندگان مجلس است.

استاندار مرکزی با بیان اینکه با تلاش نمایندگان مجلس موفق شدیم تا معوقات هپکو را تا پایان شهریور ماه پرداخت کنیم، گفت: شرکت آذر آب نیز تا پایان شهریور ماه ۱.۵ ماه حقوق معوقه دارد که این زمان به اضافه مهر ماه به ۲.۵ ماه می رسد و در تلاشیم تا این معوقات هم پرداخت گردد.

وی ادامه داد: در حال حاضر شرکت آذر آب ۳۰ هزار تن سفارش دارد، به طوری که مشتری جلوی درب کارخانه ایستاده و حاضر است پول را جلوتر بدهد. این درحالی است که متاسفانه در شش ماهه ابتدای سال، این شرکت فقط ۱۲۹۰ تن تولید داشته است که به طور متوسط به ماهی ۲۰۰ تن می رسد؛ در صورتی که ظرفیت اصلی آذرآب ۱۵ تا ۲۰ هزار تن است.

آقازاده تصریح کرد: آذر آب می تواند با مدیریت صحیح و انسجام درونی در طول یک ماه، تولید شش ماهه گذشته خود را داشته باشد اما متاسفانه به دلیل مشکلات مدیریتی و سهامداری و برخی اختلافات داخلی این اتفاق نیفتاده است.

بی انصافی است اگر همه مشکلات هپکو و آذرآب را به گردن دولت بیندازیم

وی افزود: دولت در کنار کارگران و سهامداران خواهد بود و حمایت خواهد کرد. البته باید پذیرفت که واگذاری ها به خوبی انجام نشده است اما اینکه همه مشکلات را به گردن دولت بیندازیم بی انصافی است.

استاندار مرکزی ادامه داد: از وزیر کار تعاون و رفاه اجتماعی خواهش داریم که نماینده ویژه ای برای پیگیری مشکلات آذرآب انتخاب شود که با بقیه دستگاه ها هماهنگی داشته باشد تا هر چه سریعتر نسبت به تعیین تکلیف سهام بانک کشاورزی که در آن موفق نبوده و سهامش را رها کرده، اقدام کند و ظرف یک ماه آینده مشکلات آذر آب را مدیریت و به هر جایی که صلاح می دانند واگذار شود.

وی خاطرنشان کرد: اولویت اول ما پرداخت حقوق کارگران آذرآب است تا کارگران با دلگرمی به کار خود بپردازند و مدیریت نیز به هماهنگی برسد. آذر آب برخلاف هپکو مشکل نقدینگی ندارد و فقط باید بتوانیم حقوق معوقه کارگران را پرداخت کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظرات