مسئول سازمان بسیج کارگری سپاه عاشورا:

امروز کارگران رزمندگان جنگ اقتصادی هستند

مسئول سازمان بسیج کارگری سپاه عاشورا گفت: امروز کارگران رزمندگان جنگ اقتصادی و به عنوان رزمندگان پیشرو در خط اول این جبهه هستند.
کد خبر: ۸۶۶۵۵۳۰
|
۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۳

ناصر علیزاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی با با بیان اینکه درخصوص اهمیت موضوع مسایل اقتصادی همین بس که چندین سال متمادی است رهبر فرزانه در شعارهای سال به نوعی به این امر می پردازند، افزود: ابتدا باید قبول کرد که در حال یک نبرد نابرابر و تمام عیار اقتصادی قرار گرفته ایم و بدون قبول این واقعیت نمی شود اذهان و افکار متوجه و معطوف به این امور شود و طبیعی است که شکل گیری خطوط پدافند اقتصادی به سختی شکل خواهد گرفت.

وی ادامه داد: در این میان راهبردی‌ترین استراتژی همان شکل گیری اقتصادمقاومتی است که چندین سال پیش سیاست های آن توسط رهبر انقلاب به دولت ابلاغ شود، ولی متاسفانه پس از گذشت زمانی طولانی فقط به تئوری پردازی و برگزاری همایش ها و نشست هایی در این خصوص پرداخته شده و از اقدام و عمل جدی خبری نبوده است که حضرت آقا امسال را مشخصا سال اقتصاد مقاومتی و با اقدام و عمل از سوی همه دست اندرکاران اعم از همه قوا و مردم هدف گذاری کرده و انتظار خود را بیان فرمودند.

علیزاده تاکید کرد: لازم و ضروری است با مدیریت جهادی در این راه بصورت عملی گام های رو به سویی برداشته شود و در تحقق این استراتژی و شکل گیری مقاومت دراقتصاد یک وحدت کلمه و ادبیات مشترکی در کل کشور بوجود بیاید تا به توان به نتایج مثبت و موثری دست یافت و پیروز این میدان مبارزه سخت اقتصادی شد.

مسئول بسیج کارگری سپاه عاشورا به نقش استکبار اشاره و بیان کرد: نقش استکبار جهانی در بوجود آوردن این جنگ تمام عیار ،بر کسی پوشیده نیست و نباید از این مسئله غافل شد چراکه با نگاهی به تاریخ اسلام در برهه های مختلف مخصوصا صدر اسلام شاهد شکل گیری این محاصره اقتصادی علیه مسلمانان هستیم. که تنها شکست دشمن از طریق مقاومت و پیشه ساختن صبر و تحمل مسلمانان در برابر این شرایط تحمیلی اقتصادی، موجب شکست این محاصره و برون رفت از این فشارها بوده است.

علیزاده افزود: از آغاز انقلاب اسلامی، استکبار جهانی با تحمیل ابعاد مختلف جنگ چه سخت و چه نرم سعی در براندازی این انقلاب اسلامی و مردمی ایران بوده است که در نقشه ها و سیاست های خود گنجانده و در همه این فشارها، مقاومت مردم و تکیه بر قدرت نرم الهی که همانا ایمان و بهره گیری از قدرت کاریزمای رهبری نظام و گوش بفرمان بودن به ولایت فقیه بودن توانسته است مهار کننده این طرح ها و نقشه های دشمن باشد.

وی اظهار داشت: ناگفته نماند پیشرفت در زمینه های علمی و دست یابی جوانان به جنبش نرم افزاری با تاکیدات رهبری نظام در رسیدن به خودکفایی در زمینه های مختلف و استفاده از ظرفیت های موجود در مملکت نیز بی تاثیر نبوده است. با نگاهی به گذشته و سیر هجمه دشمن از تغییر موضع خود از جنگ سخت به نرم می تواند برای ما استراتژی مورد نظر در بحث پدافند در برابر این تهاجمات را مشخص کند.

علیزاده خاطرنشان کرد: در جنگ نرم که در اثر تغییر استراتژی دشمن اتفاق افتاد، سیر تهاجمات فرهنگی توسط قدرت برتر رسانه ای دشمن بر کشور ما سایه افکنده و افکار و عقاید جوانان ما را مورد فشار تبلیغاتی و تهاجم خود قرار داد. اگر در این زمینه دقت شود از هر دری دشمن می‌خواهد نفوذ خود را استحکام ببخشد.

وی یکی از مولفه های این جنگ نرم را بحث های اقتصادی عنوان و بیان کرد: در سال های اخیر با شکل دادن تحریم ها علیه ایران به بهانه های مختلف از جمله بحث های هسته ای و دفاع از حقوق بشر توسط استکبار جهانی که از آغاز انقلاب قسمت هایی از این تحریم ها را در دوره های مختلف تاریخ کشورمان از سوی این استکبار دیده و تجربه کرده ایم .

وی با اشاره به اینکه تسلیم و سازش با استکبار هم از شدت فشار دشمن نمی کاهد، گفت: نگاه به تاریخ اسلام به این سوال پاسخ می دهد که به هیج وجه این دو تمدن و این دو جریان فکری نتوانسته است کنار هم باشد. الان همان برخورد دو فکر و تمدن است از یک طرف فکر استعماری و ظالمانه و به استضعاف کشیدن ملت ها و انسان ها و از یک طرف فکر مقابله با ظلم و ستم حاکمین زورگو و مستبد، همان برخوردی که حماسه تاریخی عاشورا را در بین حسینیان و یزیدیان بوجود آورد.

علیزاده اضافه کرد: در سیاست دیپلماسی کشور که با تعیین خطوط قرمز و خطی مشی گذاری که از طرف مقام معظم رهبری در بحث مذاکرات برای تیم مذاکره کننده مسخص شد در برجام قدم ها و گام های خوبی برای از میان برداشتن تحریم‌ها برداشته شد که در این حرکات دیپلماسی و سیاسی حرفی نیست ولی آیا می شود فقط با تکیه بر منابع خارجی و نگاه برون زا در بحث های اقتصادی بصورت تک بعدی به پیشرفت رسید و آیا می شود همیشه به استکبار جهانی و هم پیمانان آنان اطمینان کرده و وابسته به آنان بود؟ که بدون استثنا همه دلسوزان انقلاب در تمام قوا با اتکا به تجربیات گذشته براین باور بقین دارند که تنها راه پیروزی رسیدن به زیرساخت های کلان اقتصادی و اصلاح سیستم های مربوطه برای رسیدن به استقلال و خودکفایی در اقتصاد و اعتماد نکردن به استکبار جهانی است.

وی ادامه داد: همانطور که رهبری نظام نقشه راه را ترسیم کرده است، برای مهیا کردن اداوات این جنگ اقتصادی و استراتژی دشمن، جز شکل گیری محور مقاومت در اقتصاد و رسیدن به خودکفایی در عرصه های اقتصادی راهی وجود ندارد و باید با مصصم شدن در رسیدن به این نقطه مقاومت و با تکیه بر منابع و قدرت های داخلی در زمینه های اقتصادی و بهره گیری از تفکر و صاحبان فکر و صنایع داخلی و با حمایت های ویژه دولتمردان و مسئولین از این منابع و ظرفیت ‌ها بتوان از این جنگ نیز گذشته و پیروز و سربلند شد.

مسئول بسیج کارگری آذربایجان شرقی توسعه فضای کسب و کار و توسعه بنگاه های اقتصادی کوچک و همچنین خوشه سازی در صنایع کوچک مخصوصا در شهرک های صنعتی با ایجاد زیر ساخت های لازم از یک طرف و حمایت و پشتیبانی از این صنایع با ایجاد تسهیلات ویژه از جهات مختلف توسط بخش دولتی و اطمینان دادن به صاحبان این صنایع کوچک در به ثمر رسیدن محصولات این کارگاه ها با اصلاح و وضع قوانینی جدیدی که دولت بتواند در بازاریابی و فروش این محصولات در سازمان ها و نهادها و دستگاه های دولتی مورد استفاده قرارگیرد از مهم ترین گام ها تقویت تولید ملی و دخلی عنوان کرد.

وی افزود: ایجاد بازار رقابتی در بین تولیدات داخلی و کنترل و نظارت در خصوص بالا بردن کیفیت تولید محصول داخلی در مقایسه با محصولات مشابه خارجی می تواند مصرف کنندگان را بسوی تولیدات ایرانی و داخلی سوق دهد البته در این میان حمایت و برخورداری از تخفیفات ویژه و ایحاد معافیت های لازم از طرف دستگاه های تولیدی در تشویق تولید کنندگان داخلی می تواند در رسیدن به یک قیمت مناسب محصولات کمک کند.

علیزاده استفاده از رسانه های جمعی در ترویج و تبلیغ کالای ایرانی یکی از راه کارهای مفید در تاثیر گذاری درانتخاب مصرف کنندگان و تمایل به خرید و استفاده از تولیدات داخلی را را مهم ترین مولفه در حمایت تولید داخلی خواند که موجب توسعه فضای کسب و کارهای کوچک از راه های ایجاد اشتغال برای جوانان و فارغ التحصیلان رشته های فنی و صنایع در نتیجه مبارزه با بیکاری نیز خواهد شد.

وی افزود: قاچاق کالا یکی دیگر از مقوله هایی است که به تولید داخلی صدمه و زیان وارد می کند که مبارزه با قاچاق کالا با تکیه بر وضع قوانینی محکم و نظارت و اجرای قوانین گمرگی گام هایی است در جهت تقویت از حمایت ملی و کار ایرانی.

علیزاده یکی دیگر از دغدغه های اقتصادی کشور را وابسته بودن به نفت دانست و اظهار داشت: فرآورده های نفتی و توسعه صنایع پتروشیمی مخصوصاً در صنایع پایین دستی می تواند از خام فروشی نفت جلوگیری کند که این موارد در قسمت هایی از سیاست های ابلاغی رهبر فرزانه انقلاب در خصوص اقتصادمقاومتی بصورت مصداقی بیان شده است.

وی توجه به صادرات غیر نفتی و حمایت از صادرکنندگان توسط صاحبان صنایع و تولید کنندگان داخلی با تشویق و ترغیب در جهت ورود و رقابت به بازار جهانی با تعیین چشم انداز و رسیدن به کلاس جهانی در تولیدات کشور را از وابستگی به درآمد نفتی از دیگر راه های نجات اقتصاد نام برد.

علیزاده در بخش دیگر سخنان خود گفت: کارگران و کارفرمایان همچنان که در دوره های مختلف از انقلاب نقش بسزایی داشته اند که به عنوان نمونه می‌توان به دوران دفاع مقدس اشاره کرد. این قشر زحمت کش با تقدیم 14هزار شهید در کشور از کیان این مرزو بوم در دوران دفاع مقدس دفاع کرده و توانستند هم بصورت مستقیم در جنگ تحمیلی شرکت کرده و همچنین در امورات فنی جنگ بصورت مستقیم در یگان های تخصصی وارد شده و دیگر رزمندگان را در این امور حمایت و پشتیبانی کردند.

وی افزود: امروز کارگران و کارفرمایان و کارآفرینان که در واقع رزمندگان این جنگ اقتصادی هستند به عنوان رزمندگان پیش رو در خط اول این جبهه با تکیه بر فرهنگ ایثار و شهادت با لبیک گفتن به فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب در شکل گیری این مقاومت در اقتصاد نقش ویژه ای را باید داشته باشند چرا که این چرخه بدست پرتوان کارگران و کارآفرینان باید بچرخد و لحظه ای غفلت باعث رکود و توقف در این چرخه اقتصادی خواهد بود.

علیزاده ادامه داد: به نظر من در حرکت به سوی اقدام و عمل باید صاحبان صنایع و کارآفرینان به عنوان فرماندهان جنگ اقتصادی در اداره واحدهای تولیدی خود با تعیین چشم انداز و رسالت خود با مدیریت جهادی بسوی تحقق اقتصاد مقاومتی برنامه ریزی ویژه ای بصورت برنامه های استراتژی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تدوین کرده و در عملیاتی کردن آن ها با همت ویژه از هیچگونه تلاش و وقفه ای دست برندارند و کارگران و مهندسین اجرایی واحدهای تولیدی به عنوان لشکر پیاده نظام این جنگ اقتصادی در رده های صنفی با مدیریت و هدایت درجهت انجام وظایف تعریف شده مثل بسیجیان زمان جنگ، بسیجی وار در میدان نبرد به تلاش خود در رسیدن به خودکفایی ثابت قدم باشند.

این مسئول بسیجی خاطرنشان کرد: زمانی که پیامبر اسلام(ص) بر این بازوان پرتلاش بوسه می زند گواه جایگاه ویژه کار و کارگر است که دولتمردان نیز با تاسی از حضرت رسول اکرم(ص) باید بر این جایگاه واقف بوده و به هیچ قیمتی از حمایت و پشتیبانی از این قشر زحمت کش و پرتلاش دست برنداشته و همواره در مرحله اقدام و عمل حامی این قشر چه کارگران و چه کارآفرینان باشند.

علیزاده یادآور شد: بسیج کارگری نیز با توجه به وظیفه ذاتی خود در بسیج کردن این قشر نقش ویژه ای در کمک به تحقق اقتصادمقاومتی در کارخانجات و واحدهای تولیدی برعهده دارد. که بر اساس برنامه ها و ماموریت های ابلاغی سازمان بسیج مستضعفین با بهره گیری از بسیجیان این قشر مصمم است تا برای ارتقای معنوی نیروی انسانی در بحث کار به عنوان لشکر پیاده نظام در کنار فرماندهان اقتصادی که صاحبان صنایع و مدیران کارخانجات و واحدهای تولیدی را شامل می‌شود، یاور و کمک باشد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار