برگزاری جشنواره غذاهای بومی محلی در روستای بنود عسلویه
به گزارش خبرگزاری بسیج از عسلویه، سروان امید حاجی پور فرمانده حوزه مقاومت بسیج امام خمینی(ره) شهرستان عسلویه در این جشنواره، بیان داشت:هدف از برگزاری این جشنواره در هفته دفاع مقدس که مقارن شده با هفته سلامت ، اهمیت شیوههای صحیح پخت، معرفی غذاهای سنتی و محلی، آشنایی با انواع غذاهای محلی، ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای پرانرژی، سالم و سنتی و پرهیز از غذاهای آماده و مضر، پیشگیری از سرطان، آگاهی دادن به مردم در خصوص روش های تغذیه سالم و ایجاد نشاط در بین زنان را از دیگر اهداف جشنواره عنوان کرد..
وی اشاره نمود:با توجه به روی آوردن قشر جوان جامعه به فست فودها، برپایی چنین جشنوارههایی بسیار موثر است و می تواند کمک شایانی در راستای بهبود برنامه غذایی مردم و ماندگاری غذای سالم گیاهی و بومی محلی در سفره ها داشته باشد.
حاجی پور افزود: این جشنوارهها با اهداف فرهنگی و توجه به فرهنگ کار جمعی و در کنار هم بودن برنامه ریزی شده و یقینا سبب تلطیف قلوب در این ایام مبارک خواهد شد.
در ادامه این جشنوارهکه 17 شرکت کننده از بخش چاه مبارک و روستاهای اطراف آن در این جشنوارهحضور داشتند به همه شرکت کنندگان جایزه اهدا و به سه نفر برگزیده از برترین ها جوایز نفیس اهدا شد.
انتهای خبر/