استاندارایلام در دیدار با شورای سیاستگذاری جشنواره ابوذر:

محور فعالیت خبری رسانه‌های جریان سازحل معضلات استان باشد

استاندار ایلام گفت: رویش‌های رسانه‌ای و جریان سازی در زمینه حل معضلات استان باید از محور‌های اصلی فعالیت‌های رسانه‌ای بوده و نگاه و فضای رسانه‌ای بایستی مسأله محور باشد.
کد خبر: ۹۴۹۴۱۹۷
|
۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۴

به گزارش خبرگزاری بسیج، حسن بهرام نیا روز سه شنبه در دیدار با دست اندرکاران و اعضای شورای سیاستگذاری هشتمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان ایلام اظهار داشت: اصحاب رسانه و مطبوعات در عرصه خبر و تحلیل باید با توجه به ظرفیت‌های متعدد موجود از برخی از استان‌های برخوردار و کلان شهر‌ها جلوتر و جریان ساز باشند.

وی افزود: ارسال ۸۰۰ اثر به جشنواره ابوذر امیدوار کننده و به معنای غنای بالای این جشنواره در نزد اهالی رسانه استان ایلام است.

استاندار ایلام ادامه داد: استان با وجود جمعیت کم، محدودیت جغرافیایی و سایر ویژگی‌ها، حرف‌های بسیاری برای گفتن در مقیاس ملی، رقابت با استان‌های بزرگ و کلان شهر‌ها در عرصه رسانه‌ای دارد.

بهرام نیا یادآور شد: هدف و رسالت جشنواره ابوذر باید بر مبنای شناسایی استعداد‌ها و رویش‌های جدید در عرصه رسانه باشد، همانطور که انقلاب اسلامی به دنبال رویش‌های جدید به جای ریزش هاست.

وی ادامه داد: حکم پدرانه عفو عمومی رهبر فهیم انقلاب در مورد فریب خوردگان جریانات اخیر برگرفته از همان هدف مهم جذب رویش‌های جدید به بدنه انقلاب است.

استاندار ایلام هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی رویش‌های تازه و شناختن افراد دانست و اضافه کرد: این رسالت بزرگ را پیشکسوتان و بزرگان رسانه استان باید بر دوش بکشند و تقبل کنند.

بهرام نیا افزود: امروزه حرف اول جهان را رسانه‌ها می‌زنند و به برکت رشد فناوری‌های ارتباطی با یک گوشی همراه متصل به اینترنت در هر مکان و جغرافیایی می‌توان به اخبار و اطلاعات جدید دست پیدا کرد.

وی اظهار داشت: دشمن با تمام ابزار و امکانات رسانه‌ای برای براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی پای کار آمده، اما با نقش بی بدیل رهبر معظم انقلاب اسلامی و پشتیبانی و حضور مردم این توطئه‌ها نقش بر آب شده است.

استاندار ایلام ادامه داد: بیان دستاورد‌های نظام و انقلاب اسلامی، ایجاد امیدآفرینی واقعی در بین مردم و جهاد تبیین در دستور کار اصحاب رسانه و مطبوعات استان قرار گیرد.

دبیر برگزاری جشنواره رسانه‌ای ابوذر نیز گفت: این جشنواره تنها جشنواره مستمری است که همه ساله به طور مکرر انجام می‌پذیرد.

محمد علینظری افزود: سال گذشته در جشنواره هفتم بیش از یک هزار و ۴۰۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد و در جشنواره هشتم مبحث کیفیت بیشتر از کمیت مورد توجه قرار گرفت.

وی ادامه داد: ۸۰۰ اثر در جشنواره امسال به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که این آثار در ۱۱ قالب مورد داوری قرار گرفته اند.

بیش از ۱۰ نفر از هیات برای جشنواره امسال به صورت ویژه و تخصصی در حوزه‌های مختلف کار داوری جشنواره را انجام دادند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار