۲ هزار تن میوه گرمسیری کُنار در سیستان و بلوچستان برداشت شد

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون ۲ هزار تن میوه گرمسیری کُنار از سطح ۹۸۰ هکتار از باغات جنوب این استان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.
کد خبر: ۹۴۸۳۹۶۶
|
۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۳

به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، اردشیر شهرکی،مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان متوسط برداشت کُنار در هر هکتار را ۹ تن عنوان و بیان کرد: سوپی، بهزادی، سیبی سیاه و سفید و فرزادی از عمده ارقام کشت شده کُنار در سیستان و بلوچستان است.

وی افزود: شهرستان‌های فنوج، سرباز، نیکشهر، کنارک، چابهار، قصرقند و دلگان در جنوب سیستان و بلوچستان از عمده مناطق کشت این محصول محسوب می‌شوند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به خواص این میوه گرمسیری تصریح کرد: کُنار میوه مغذی و سرشار از ویتامین C با دارا بودن مقادیر نسبتا مناسبی از ویتامین B ،E، کلسیم، فسفر و آهن است.

وی با بیان اینکه برداشت کُنار در سیستان و بلوچستان تا اسفند ادامه دارد گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال ۶ هزار و ۵۰۰ تن از این محصول برداشت و روانه بازار مصرف شود.

سیستان و بلوچستان با دارا بودن شرایط آب و هوایی تقریبا استوایی، گرم و مرطوب خواستگاه متنوع ترین میوه‌های گرمسیری کشوراست به طوری که در تولید برخی میوه‌ها در ایران بی‌رقیب است.

ارسال نظرات