نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌وبلوچستان:

با نگاه مهندسی فرهنگی نقشه راه تعیین شود

نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌وبلوچستان گفت: در بخش‌های مختلفي از جمله اهل سنت، حوزه های علمیه، دانشگاه هاو آموزش و پرورش باید با نگاه مهندسی فرهنگی نقشه راه تعیین شود.
کد خبر: ۹۴۰۹۴۸۴
|
۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۹

به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، آیت‌الله مصطفی محامی نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌وبلوچستان در دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد تقی سبحانی رییس بنیاد فرهنگی امامت و ریاست انجمن کلام حوزه‌های علمیه کشور گفت: زمینه‌های کار در سیستان‌وبلوچستان وجود دارد و پهناور بودن استان، هم مرزی با کشورهای همسایه، وجود اقوام و مذاهب مختلف، محرومیت‌ها و وجود نیروهای جوان مستعد و با انگیزه باعث می‌شود تا با عنایت بیشتری به کار و فعالیت بپردازیم.

امام جمعه زاهدان افزود: باید در ابعاد مختلف کادرسازی و تقویت نیروی انسانی؛ افزایش جنبه‌های مهارتی، رشد علمی، معنوی و اخلاقی، طراحی و برنامه‌ریزی کنیم.

آیت‌الله محامی با بیان این که افزایش ارتباطات بین شیعه و اهل سنت عامل ایجاد انس و الفت بیشتر خواهد شد، ادامه داد: ایجاد فضای همکاری و هماهنگی در استان از دغدغه‌های نهادهای حوزوی است که به نظر می‌رسد علی رغم محرومیت‌های موجود بسیاری از زیرساخت‌ها وجود داشته و یا قابل ایجاد می‌باشد.

وی با اشاره به تشکیل قرارگاه فرهنگی در سیستان‌وبلوچستان گفت: ذیل قرارگاه فرهنگی کمیته های مختلفی از جمله کمیته امور دینی، آموزش و پرورش و دانشگاه وجود دارد که در قالب این کمیته‌ها فعالیت‌ها هماهنگ می شود و به کارگیری نیروهای تربیت شده در بخش‌های مختلف قابل برنامه‌ریزی است.

این استاد درس خارج حوزه علمیه اظهار کرد: طلاب و فضلای حوزه علمیه باید افقی روشن در مسیر آینده خود ببینند و احساس نکنند که پس از پایان تحصیل، کار به بن بست خواهد رسید.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی تصریح کرد: در بخش‌های مختلفي از جمله اهل سنت، حوزه‌های علمیه، دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش باید با نگاه مهندسی فرهنگی نقشه راه تعیین کنیم.

این استاد درس اخلاق تاکید کرد: هماهنگی بین اساتید در مرکز کشور، تبیین سیاست‌ها و سپس تقسیم کار مهم است به گونه‌ای که هر یک از اساتید هنگام حضور در استان سیری از مباحث را ارائه و جهت‌گیری‌ها بر اساس شرایط استان و با هدف ایجاد انس، الفت و محبت امت اسلام باشد.

نماینده مقام‌ معظم رهبری بیان داشت: در حوزه اهل سنت نیز به تدریج زمینه کار فراهم می شود زیرا تشکیل کلاس‌های تلفیقی بین شیعه و سنی شاید در ابتدا حساسیت‌‌زا تلقی شود اما در صورت عملکرد درست مورد استقبال نیز واقع خواهد شد.

همچنین حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدتقی سبحانی رییس بنیاد فرهنگی امامت و ریاست انجمن کلام حوزه های علمیه کشور گفت: یکی از مشکلات در حوزه مباحث دینی و فرهنگی، عدم هماهنگی مجموعه‌های متولی است و باید در این جهت طراحی و برنامه‌ریزی صورت گیرد.

وی ادامه داد: توسعه منابع انسانی یکی از راهبردهای مهم و مورد تاکید است زیرا معتقدیم نیروی انسانی عامل ایجاد تحول در عرصه های مختلف است.

وی گفت: تمرکز بر نخبگان و اقشار مختلف حوزوی و دانشگاهی و ایجاد مراکز تخصصی در سیستان‌وبلوچستان مهم است و عاملی برای نگه داشت طلاب در داخل استان خواهد بود.

ارسال نظرات
آخرین اخبار