یادداشت:

سیل تمام شد، سیل بندها یادمان نرود

با وجود رفع بحران سیل بویژه در استان هرمزگان، خطرات ناشی از پساسیل نیز افراد را تهدید می کند به طوری که یکی از این خطرات، شنا کردن افراد در محل تجمع آب در سیل بندها، آبگیرها و گودال های پر از آب در اثر بارش باران در داخل و حاشیه اطراف شهرها و روستاهاست.
کد خبر: ۹۱۳۰۷۲۱
|
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۹

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان، در هفته های اخیر اخبار زیادی در مورد وقوع سیل و سیل زدگی در هرمزگان و چندین استان از رسانه ها مخابره گردید و در این خصوص هشدارهای جدی از سوی مسئولین ذیربط به مردم داده شد و می توان گفت ستاد بحران در این حادثه عملکرد قابل قبولی از خود به نمایش گذاشت.

با وجود رفع بحران سیل بویژه در استان هرمزگان، خطرات ناشی از پساسیل نیز افراد را تهدید می کند به طوری که یکی از این خطرات، شنا کردن افراد بویژه قشر جوان و نوجوان در محل تجمع آب در سیل بندها ، آبگیرها و گودال های پر از آب در اثر بارش باران در داخل و حاشیه اطراف شهرها و روستاهاست، که اگر هشدارهای لازم در این خصوص داده نشود ممکن است موجب داغدارشدن خانواده ای گردد.

اگرچه لذت آب تنی در اینگونه گودال های طبیعی یا حفر شده توسط شرکت ها و معادن در بین قشرهای نوجوان و جوان مفرّح و شادی آور است، اما با توجه به اینکه این اماکن سطحی شن و ماسه ای داشته و حالت باتلاقی دارند، احتمال غرق شدگی در آنها زیاد بوده و می تواند به پایانی تلخ برای فرد بیانجامد.

آمارهای زیادی در مورد غرق شدن افراد در این گونه اماکن گزارش شده از مرگ یک نوجوان در روستای آوین بخش رویدر در سال گذشته تا جان باختن دو نوجوان ۱۲ ساله مینابی در فروردین امسال که بیشتر آنها ناشی از بی احتیاطی و یا عدم هشدار یا اطلاع رسانی کافی در این خصوص بوده است.

بنابراین می طلبد مسئولان ذیربط هشدارهای لازم را در این خصوص به افراد داده و خانواده ها نیز فرزندان خود را نسبت به خطرات ناشی از این مکان ها آگاه سازند.

/اسماعیل جیبا

 

ارسال نظرات