وهاب کاظمی
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه درسپاه روح الله:
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه درسپاه روح الله گفت: عقل‌محوری و علمی بودن سخن پیامبر اکرم(ص) سبب نفوذ دین آسمانی شد همچنین ادبیات دعوت پیامبر اکرم(ص) هر شنونده‌ای را به خود جذب می‌‌کرد.
کد خبر: ۹۰۷۴۵۲۱
|
۱۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۸

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از اراک؛ حجت‌الاسلام  محمد رضوی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه درسپاه روح الله استان مرکزی درمراسم  عزاداری سپاه ناحیه اراک، ضمن تسلیت رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) اظهار کرد: پیامبر اکرم(ص) از بدو تولد انواع مشکلات را تحمل کردند و پس از شکل‌گیری شخصیت ممتاز و شایستگی‌های لازم در سن 40 سالگی به مقام رسالت و نبوت رسیدند.
وی خاطرنشان کرد: ایشان به عنوان انسانی نخبه، مبارز در راه ظلم و برخوردار از رسم جوانمردی بودند و دعوت جهانی خود را از خانواده خود و ساکنان مکه شروع کردند.
حجت الاسلام رضوی با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) با وجود مخالفت‌ها و کارشکنی‌های فراوان از سوی همشهریان و خویشاوندان وابسته به خود هرگز دست از تلاش و کوشش برنداشتند گفت: رسول خدا(ص) به عنوان هدف والای خود در زمینه رسیدن به کمالات و رساندن بشریت به کمال مطلوب به عنوان بندگی خداوند گام‌های بلندی برداشتند.
وی عنوان کرد: حضرت با وجود موانع متعدد جامعه را برای پذیرش حق و تعظیم در برابر خالق بی‌همتا آماده کردند و از همان روزهای نخست که مردم را به اطاعت الهی فرامی‌خواندند مبارزه با ظلم و ستم را سرلوحه دعوت‌های خود قرار داده بودند.
رضوی با بیان اینکه دشمنان و مخالفان پیامبر اکرم(ص) به عنوان زورگویان زمان با استفاده از ابزارهای مالی و انسانی درصدد به هم ریختن وضعیت جامعه بودند گفت: آنها تلاش می‌کردند تا از رسیدن فریاد حق‌طلبی و حق‌خواهی پیامبر اکرم(ص) به دیگر افراد جلوگیری کنند ولی فعالیت‌های شبانه‌روزی پیامبر اکرم(ص) و تازه مسلمانان از یک طرف و لطف الهی از سوی دیگر سبب شد تا ایشان بتوانند این رسالت را به بهترین شکل ممکن انجام دهند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه درسپاه روح الله گفت: گرفتاری‌های پیامبر اکرم(ص) نه تنها خللی در اراده ایشان ایجاد نمی‌کرد بلکه ایشان را در پیمودن مسیر و رسیدن به مقصد مصمم‌تر می‌کرد. رسول خدا(ص) در برخورد با مخالفان لجوج در مدینه بارها به زحمت افتادند ولی هرگز شکایت نکردند و همواره خیر و صلاح دوستان و حتی دشمنان را از درگاه خداوند خواستار بودند.
وی در پایان گفت: دعوت پیامبر اکرم(ص) با عقل و خرد سازگاری داشت بر همین اساس به دعوت به معروف و نهی از منکر پرداختند.
حجت الاسلام رضوی خاطرنشان کرد: عقل‌محوری و علمی بودن سخن پیامبر اکرم(ص) سبب نفوذ دین آسمانی شد همچنین ادبیات دعوت پیامبر اکرم(ص) هر شنونده‌ای را به خود جذب می‌‌کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات