پلمپ کارگاه ترشی سازی در شهرستان بن

دادستان دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بن از پلمپ کارگاه ترشی سازی در شهرستان بن خبر داد.
کد خبر: ۹۰۵۱۹۷۸
|
۰۸ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۶

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ محمدرضا سیاهپور اظهار داشت: به دنبال اعلام گزارشی از سوی پلیس پاوا شهرستان بن مبنی بر فعالیت فردی به نام ع . ش در یکی از روستاهای شهرستان جهت تهیه مشروبات الکلی در یک کارگاه ترشی سازی دستور بازرسی از محل صادر که در بررسی های انجام شده توسط ضابطین، حسب مشاهدات ظاهری و بوی نامتبوع دبه های ترشی،احتمال فاسد بودن ترشی ها اعلام شد.

سیاهپور بیان داشت: بر اساس این گزارش به فوریت با دستور قضایی نماینده مرکز بهداشت در محل حاضر که ایشان نیز بر فاسد بودن محصولات تأکید نمود.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بن در ادامه گفت: با توجه به اظهارات نماینده مرکز بهداشت و میزان ترشیجات و ارتباط این موضوع با تغذیه و سلامت مردم در همان لحظه دستور پلمپ کارگاه مذکور صادر و نمونه های مختلفی با دستور قضایی جهت آزمایش و بررسی از طریق کارشناس مرکز بهداشت به آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ارسال که در پاسخ مشخص گردید تمامی نمونه ها فاسد و دارای کپک و مخمرهای بیش از حد مجاز بوده اند.

سیاهپور گفت: پس از اعلام نتیجه آزمایشات در راستای مقررات تمامی محصولات در حضور نماینده دادستان و نماینده مرکز بهداشت و فرد خاطی معدوم گردید و پرونده قضایی در این خصوص تشکیل که جهت سیر مراحل قانونی به دادسرا ارسال شد.

دادستان شهرستان بن مقدار ترشیجات موجود در دبه های ترشی را 16 هزار کیلوگرم معادل 16 تن به ارزش تقریبی 540 میلیون ریال اعلام نمود که همگی غیر قابل مصرف انسانی بوده است.

سیاهپور در پایان به خاطیان هشدار داد دادستان به عنوان مدعی العموم در صیانت از حقوق عامه و سلامت شهروندان کوچکترین مماشات با افرادی که سلامت مردم را از طریق تهیه و ارائه محصولات غذایی غیر استاندارد به خطر می اندازند نخواهد داشت و در کمترین زمان ممکن با قاطعیت و شدت به چنین جرائمی رسیدگی خواهد کرد.

 وی به شهروندان نیز توصیه نمود در صورت مشاهده چنین مواردی موضوع را سریعاً به مراجع ذیصلاح اطلاع دهند.

ارسال نظرات