محمد فرخی
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج 15 خرداد از برگزاری اولین نمایشگاه مد و لباس ایرانی اسلامی در قرچک خبر داد و گفت: ترغیب و تشویق طراحان لباس بومی، توسعه فضای تعامل و همکاری میان فعالان صنعت پوشاک و مراکز آموزشی فعال در زمینه پوشاک و ایجاد بازار رقابتی در میان فعالان این عرصه از مهمترین اهداف برپایی این نمایشگاه می باشد.
کد خبر: ۹۰۴۹۳۴۰
|
۳۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۱

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج،  سرگرد علی اصغر شهیری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج 15 خرداد قرچک ظهر امروز در جمع خبرنگاران از برپایی اولین نمایشگاه مد و لباس ایرانی اسلامی در قرچک خبر داد و گفت: این نمایشگاه در راستای حمایت از کالای ایرانی از یکم تا هشتم شهریور ماه در محل دائمی نمایشگاه های شهر قرچک با همکاری سپاه، فرمانداری و شهرداری و شورای اسلامی شهر برگزار می شود.
وی ترغیب و تشویق طراحان لباس بومی را از اهداف این نمایشگاه دانست و افزود: برپایی نمایشگاه مد و پوشاک موجب فراهم کردن زمینه مطلوب برای کشف و ظهور استعدادهای خلاق مرتبط با طراحی پوشاک، معرفی طراحان مستعد و توانمند کارخانجات و تولیدی های پوشاک و توسعه فضای تعامل و همکاری میان فعالان صنعت پوشاک و منسوجات و مراکز آموزشی و دانشگاه های فعال در زمینه پوشاک می شود.
این مقام مسئول اشتغال پایدار برای زنان سرپرست خانوار و بدسرپرست، استعداد یابی در عرصه طرحی پوشاک ایرانی - اسلامی و ایجاد بازار رقابتی در میان فعالان این عرصه را از دیگر اهداف این نمایشگاه برشمرد و مطرح کرد: محصولات غیر اسلامی در این غرفه ها جایی ندارند.
فرمانده سپاه قرچک ادامه داد: این نمایشگاه دارای 35 غرفه است که هر کدام 12 محصول را با تخفیف ویژه ارائه می دهند، با افتتاح این نمایشگاه تغذیه مطلوب در بازار صورت گرفته و لباس های ایرانی- اسلامی در دسترس قرار می گیرد و تولید کنندگان داخلی به پیاده سازی فرهنگ اسلامی در پوشاک تشویق می شوند.
عضو شورای فرهنگ عمومی شهرستان قرچک اظهار داشت: این نمایشگاه می تواند برای ورود مفاهیم علمی ‌و پژوهش‌های تخصصی و میان رشته‌ای به عرصه مد و لباس و فراهم کردن بستر آشنایی با تحولات پوشاک، مدسازی، بکارگیری و اشاعه نمادها، نشان‌ها و مؤلفه‌های هویت اسلامی- ایرانی زمینه سازی کند.
شهیری در پایان با اعلام اینکه در روز آخر نمایشگاه از طرحان برگزیدگان تجلیل به عمل خواهد آمد، ابراز کرد: کاربردی کردن آثار برگزیده، هدایت بازار پوشاک به سوی تولید داخلی، تشویق مردم به پرهیز از انتخاب و مصرف الگوهای بیگانه و تقویت اقتصاد مقاومتی منجر به ایجاد اشتغال پایدار در جامعه می شود./

ارسال نظرات