بازدید مدیر کل استاندارد استان از واحد تولیدی آرد سیستان:

استفاده از الگوی غذای سالم نیاز به فرهنگ سازی دارد

مدیر کل استاندارد استان سیستان و بلوچستان گفت: ارتقای فرهنگ استفاده از آرد کامل(آردهای غنی از سبوس) توسط مصرف کنندگان، توسط دستگاههای مربوط و رسانه در دستور کار قرار گیرد.
کد خبر: ۹۰۳۷۳۱۹
|
۲۸ تير ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۰

به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد استان سیستان و بلوچستان، اسماعیل عاقلی، مدیر کل استاندارد استان با همراهی مهدی سرگزی، رییس اداره استاندارد شهرستان زابل از واحد تولیدی آرد سیستان بازدید کرد.

عاقلی، مدیر کل استاندارد استان سیستان و بلوچستان در این بازدید گفت: ارتقای فرهنگ استفاده از آرد کامل(آرد‌های غنی از سبوس) توسط مصرف کنندگان، توسط دستگاه‌های مربوط و رسانه در دستور کار قرار گیرد.

وی اظهار کرد: بر اساس استاندارد ۱-۱۰۳، آردی که تقریباً از تمامی اجزای دانه گندم تهیه می‌شود آرد کامل است و هر چه میزان سبوس در آرد بیشتر باشد رنگ آن تیره‌تر است.

مدیر کل استاندارد استان سیستان و بلوچستان در پایان خاطر نشان کرد: علی رغم ارزش تغذیه‌ای بالا در نان‌های تیره رنگ، اغلب مصرف کنندگان به استفاده از اینگونه نان‌ها تمایل ندارند و استفاده از الگوی غذای سالم نیاز به فرهنگ سازی دارد.
ارسال نظرات