با همت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:

کارگاه بیماری های آب و غذا در زاهدان برگزارشد

کارگاه آموزشی دو روزه مبارزه با بیماری های ناشی از آب و غذا و آخرین وضع بیماری های قابل انتقال از آب و غذا بررسی و راهکارهای مورد نظر در زاهدان برگزار شد.
کد خبر: ۹۰۲۷۸۴۰
|
۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۸
به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، دکتر طبا طبایی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: در این کارگاه دو روزه آخرین وضع بیماری‌های قابل انتقال از آب و غذا بررسی و راهکار‌های مورد نظر ارائه خواهد شد.

وی افزود: با توجه به دوره طولانی مدت خشکسالی در استان و کاهش نزولات جوی و در نتیجه کمبود آب آشامیدنی، برگزاری چنین کارگاه‌های آموزشی برای مقابله با بیماری‌هایی همچون اسهال و استفراغ، هپاتیت، التور و وبا ضروری است.

دکتر طبا طبایی با اشاره به کیفیت نامناسب آب آشامیدنی در برخی از مناطق روستایی استان، کلرزنی و جوشاندن آب را به ساکنان این مناطق توصیه کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همچنین از آمادگی دانشگاه‌های علوم پزشکی زاهدان و ایرانشهر برای تامین دارو، سرم و مواد ضد عفونی کننده در استان به ویژه مناطق روستایی برای جلوگیری از بیماری‌های قابل انتقال از آب و غذا خبر داد.
ارسال نظرات
آخرین اخبار