پرورش سالانه 2000 قطعه مرغ بومی و ورود آن به بازار، حاصل تلاش و تکاپوی جوان کارآفرین ایوانی است که از ظرفیت روستا برای نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی بهره می گیرد.
کد خبر: ۸۸۲۴۴۶۹
|
۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۱

به گزارش خبرگزاری بسیج، در این پیچ تاریخی و تقابلی که با غرب وجود دارد؛ به توصیه رهبری معظم انقلاب گرایش به اقتصاد درون نگر و تولید داخلی، یکی از بزرگترین عرصه هایی است که علیرغم تحریم و بیماری اقتصاد می شود به آن تکیه کرد. پرورش مرغ محلی یکی از بهترین عرصه هایی است که نیاز به امکانات زیادی ندارد و تخصص ویژه ای هم نمی خواهد.

حامد بصیری جوان خلاق و کار آفرین ایوان ساکن روستای علیگه که اقتصاد مقاومتی را در پرورش مرغ بومی معنا کرده است در گفتگو با خبر نگارمااظهار کرد: یر مبنای دستور مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی را باید در سطح جامعه گسترش دهیم و وزمینه خودکفا یی را در کشور فراهم کنیم تا از وابستگی به کشورهای خارجی در امان باشیم.

بصیری گفت: برای کار اقتصادی باید فکر خلاق و برنامه ریزی داشته باشیم و اگر در این زمینه کسی پشتکار داشته باشد قطعا موفق خواهد بود  و به نتیجه خواهد رسید.

وی افزود: در سال 1392تصمیم به پرورش مرغ و خروس خانگی در منزل نمودم که در این راستا به بسیج سازندگی ناحیه ایوان مراجعه کردم و با ارائه طرح خود موفق به دریافت125 میلیون ریال تسهیلات شدم.

بصیری ادامه داد: با اخذ تسهیلات از بسیج سازندگی یک دستگاه ماشین جوجه کشی خریداری نمودم و توانستم و کار خود را با 50الی60مرغ آغاز نمایم در نهایت درطی یک سال تعداد2000مرغ و خروس خانگی را پرورش دهم.

بصیری بیان داشت: بحمداله تاکنون طی این چند سال نزدیک 8هزار مرغ و خروس خانگی را توانستم پرورش دهم و درآمدی نزدیک به 7میلیون تومان را سالیانه کسب کنم ،که از این طریق چرخ زندگی خود را بچرخانم.

این کارآفرین که هم اکنون فرماندهی پایگاه عشایری شهید بسطامی این روستا را بر عهده دارد، ادامه داد :طی سالهای گذشته اهالی روستا تولید کننده بودند و تولیدات خود را اعم از تخم مرغ و...به شهرها می بردند و مایحتاج روزمره خود را از طریق این محصولات تامین می کردند اما متاسفانه در حال حاضر شاهد این هستیم که روستاییان محصولاتی که خود می توانند تولید کنند را از شهر تهیه می کنند و عملا به یک مصرف کننده تبدیل شده اند.

بصیری به کیفیت این مرغ ها اشاره و بیان کرد: با توجه به اینکه مرغها بصورت کاملا طبیعی و با استفاده از دانه سالم و تایید شده و بدور از هرگونه مواد کمکی و شیمیایی پرورش داده می شوند از لحاظ کیفیت و سالم بودن بسیار سالمتر از مرغ های مصنوعی می باشند ، که پس از بلوغ روانه بازار فروش می شوند که مورد استقبال قرار می گیرند.

وی به مشکلات پرورش  اشاره  کردو گفت:عمده مشکلات پرورش مرغ بومی زمان زیاد مدت رشد این پرندگان است، در حالی که مرغداری‌های صنعتی بعد از 45 روز مرغ‌های خود را به بازار عرضه می‌کنند، اما زمان پرورش مرغ بومی حداقل پنج ماه است.

این فعال اقتصاد  مقاومتی در پایان به جوانان جویای کار توصیه کرد با توجه به اینکه در جامعه با محدودیت شغل اداری روبرو هستیم می توانند با ارائه طرح و ایده نسبت به ایجاد شغل برای خود مثمر ثمر باشند.

 
ارسال نظرات