عضو کمیسیون برنامه‌ و بودجه مجلس:

روند اجرای اقتصاد مقاومتی کُند است/ نتوانستیم اقتصاد ایران را مقاوم کنیم

نایب‌رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه راه علاج اقتصاد ایران توجه ویژه به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است که در این زمینه کُند عمل می‌شود، گفت: نتوانستیم شرایط را برای مقاوم کردن اقتصاد، فراهم کنیم.
کد خبر: ۸۶۳۹۷۷۱
|
۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۵
به گزارش «خبرگزاری بسیج» هادی قوامی با اشاره به فرارسیدن سالروز ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب، اظهار داشت: سیاست‌های اقتصاد مقاومتی راه خروج اقتصاد ایران از بن بست‌های موجود است.

وی افزود: اگر بررسی کنیم، دولت‌ها و مجالس مختلفی در سال‌های بعد از انقلاب روی کار آمدند و در این مسیری که طی کردیم نتوانستیم شرایط را برای مقاوم کردن اقتصاد، آن گونه که مطلوب و شایسته کشور است، فراهم کنیم.

نایب‌رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به عملکرد خوب کشور در حوزه های امنیتی، گفت: امروز ایران از منظر امنیت حرف اول را در منطقه می‌زند و با توجه به کشورهای ناامن پیرامون و منطقه، در حوزه امنیت ملی فضای بسیار مساعدی برای ایران اسلامی فراهم است.

قوامی تأکید کرد: در حوزه اقتصاد و فرهنگ ضعف‌های جدی داریم، لذا راه پایان این مشکلات توجه درست به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است که این سیاست‌ها بندهای مختلفی دارد که به‌عنوان‌ مثال بند اول سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، ایجاد فضای مساعد کارآفرینی و توجه کارآفرینان است.

وی ادامه داد: اگر شرایط اجتماعی را برای کارآفرینان به نحو مطلوب فراهم کنیم، می‌توانیم ثروت را در کشور و درآمدهای دولت را افزایش دهیم که در آن زمان منابع بودجه عمومی را نه‌تنها از مالیات‌ها بلکه از محل درآمدهای حاصل از گردشگری تأمین کنیم، زیرا کارآفرینان در این حوزه‌ها قوی‌تر فعالیت می‌کنند و وابستگی بودجه به نفت صفر می‌شود.

نماینده مردم در مجلس نهم با بیان اینکه حذف وابستگی بودجه جاری به درآمدهای نفتی یکی دیگر از بندهای سیاست اقتصاد مقاومتی است، گفت: راه علاج اقتصاد ایران توجه ویژه به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است که در این زمینه کُند اقدام می‌شود.

قوامی تصریح کرد: امیدواریم مجلس دهم، مجلسی باشد که به‌صورت جدی‌تر و با تعامل مناسب با دولت به سمتی حرکت کنیم که زمینه اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی فراهم شود.

نایب‌ رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس با اشاره به مشکلات ساختاری اقتصاد ایران، اظهار کرد: توجهی به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی شده و گام‌هایی برداشته‌شده، ولی به دلیل مشکلات ساختاری اقتصاد ایران، راحل‌هایی هستند که توجه ویژه می‌خواهد، باید تلاش کنیم تا شرایط برای اجرای آن ها فراهم شود.

وی گفت: مجلس دهم می‌تواند فرصتی ایجاد کند که با کمک دولت‌ها، شرایطی را فراهم کند تا به سمت چشم‌انداز 1404 که ده سال آینده است، بتوانیم حرف اول را در حوزه‌های مختلف از جمله اقتصاد در منطقه بزنیم و این اقدام با اجرای درست سیاست‌های اقتصاد مقاومتی محقق خواهد شد.

ارسال نظرات