ورود سالیانه نزدیک به ۴۰۰ هزار زائر شهدا به بانه

امیر عباس امری فرمانده سپاه بانه در جریان بازدید از پروژه زائرسرای این شهرستان گفت: سالانه ۳۸۰ هزار نفر زائر از اقصی نقاط کشور به این شهرستان سفر می‌کنند که نیاز به مراکز اسکان شبانه دارند.
کد خبر: ۹۳۲۷۰۶۰
|
۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۸
به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، سرهنگ امیر عباس امری فرمانده سپاه بانه، اظهار کرد: در راستای اسکان زائران، زائرسرای سپاه در سه بخش برادران، خواهران و خانواده‌ها تعریف شده که فاز نخست این پروژه با ظرفیت اسکان ۴۰۰ نفر تکمیل شد.

وی با اشاره با اینکه زائر سرا‌های بانه ظرفیت اسکان یک هزار نفر را دارند ادامه داد: برای زائران در زائر سرا یک آشپزخانه صنعتی با ظرفیت تولید یک هزار پرس غذا دارد که غذا با کمترین قیمت به زائرین داده می‌شود.

وی افزود: در گذشته زائرین در خوابگاه‌های مدارس شبانه و روزی و مساجد اسکان داده شدند که این در شان زائران نبود، در فاز دوم این مجموعه سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون هزینه شده و سوله این مجموعه در سال ۱۳۹۲ احداث شده که پنج میلیارد ریال هزینه شده است.

۱۲۰۰ نقطه یادمانی در بانه شناسایی شد

فرهاد غلامی مسوول سازمان اردویی، راهیان نور گردشگری سپاه بیت المقدس کردستان گفت: در این شهرستان یک‌هزار و ۲۰۰ نقطه یادمانی دفاع مقدس در بانه شناسایی شده که هر کدام از این یادمان‌ها ظرفیت بزرگی برای رونق گردشگری دفاع مقدس هستند.

وی در جلسه حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس بانه اظهار داشت: یادمان‌های بولحسن و شهدای گمنام سیرانبند بانه وضعیت بسیار مناسبی دارند که سالانه پذیرای هزاران گردشگر دفاع مقدس هستند.

غلامی با بیان اینکه در شرایط خاص از یادمان‌ها و حسینه‌ها برای اسکان نیرو‌ها بهره گیری می‌شود افزود: یک زائر سرا با ظرفیت پذیرش ۴۰۰ نفر در بانه وجود دارد و یک زائر سرای دیگر نیز در حال احداث است که ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی ادامه داد: ضروری است زائر سرا‌های بانه توسعه پیدا کنند که محل اسکان خانوادگی، خواهران و برداران را به صورت مجزا داشته باشد.

غلامی تاکید کرد: طرح شهید باقری در سنوات گذشته در کردستان اجرا شده و زائرانی که به شهر‌های مختلف کردستان سفر می‌کردند در محل‌های ارزان قیمت اسکان و با غذای با قیمت مناسب از آن‌ها پذیرایی می‌کردیم و یادمان‌ها را به آن‌ها معرفی می‌کردیم.

وی با بیان اینکه یکی از اهداف ما ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین جامعه نشان دادن کردستان به عنوان استان فرهنگی است اظهار داشت: در صورتی که پروژه زائر سرا‌ها به پایان برسد طرح شهید باقری ادامه می‌دهیم.

غلامی تشریح کرد: بیمارستان صحرایی بانه یکی از مهمترین ظرفیت‌های گردشگری دفاع مقدس است که تاکنون ناشناخته مانده که از ارزش بالایی برخوردار است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: باید فضای سازی محیطی و بیرونی بیمارستان صحرایی میدان شورا انجام شود و دین خود را به شهدا ادا کنیم.
 
انتهای پیام/
ارسال نظرات
آخرین اخبار