خبرهای داغ:
فاطمه اسدزاده
گزارش/

گروه‌های جهادی در انتظار حمایت دستگاه ها/ کاهش بروکراسی اداری برابر با افزایش توان جهادگران

گروه‌های جهادی که چندسالی است سازماندهی شده‌تر به فعالیت می‌پردازند، در شیوع کرونا، با راه اندازی کارگاه‌های کوچک خانگی یا محله ای، و یا با شناسایی نیازمندان محله خود برای کمک کمر همت بسته اند.
کد خبر: ۹۳۰۱۶۳۹
|
۱۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۹

به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، این روزها، گروه های جهادی که چندسالی است سازماندهی شده‌تر به فعالیت می پردازند، در همه محلات و مساجد و پایگاه های مقاومت حضوری فعال داشته و بخصوص در شیوع کرونا، با راه اندازی کارگاه های کوچک خانگی یا محله ای، به تولید ماسک و دستکش و یا تشکیل گروه هایی برای گندزدایی و ضدعفونی کردن محله خود، و یا با شناسایی نیازمندان محله خود، به جمع آوری کمک برای تهیه بسته های معیشتی، لوازم التحریر و دیگر مایحتاج نیازمندان محله خود، همت گماشته اند.

یکی از گروه های جهادی که این روزها در قالب فعالیت های مختلفی، به خدمت به هم محله ای ها و همشهری های خود می پردازد، گروه جهادی شهید احمدی روشن از پایگاه مقاومت شهید احمدی روشن است. در این پایگاه که واحد خواهران و برادران، هم‌پا و همراه هم فعالیت می کنند، در ایام مبارزه با کرونا، فعالیت های مختلفی ارائه داده است که یکی از این فعالیت ها، راه اندازی کارگاه تولید کش با اشتغالزایی برای بانوان سرپرست خانوار است.

محبوبه اسماعیلی، کارشناس آی تی و کارمند اداره آبفای فارس، از اعضای این گروه جهادی است که این کارگاه را راه اندازی کرده است. وی در گفت‌وگو با خبرنگار ما، با اشاره به اینکه با شیوع کرونا، و لزوم استفاده از ماسک و دستکش برای پیشگیری از این ویروس منحوس، گروه های مختلفی وارد عرصه تولید ماسک شدند، اظهار داشت: تولید ماسک، نیازمند پارچه و کش بود، و در یک برهه ای، شیراز برای تولید ماسک، با کمبود کش مواجه شد و تولیدکنندگان ماسک، مجبور به تهیه کش از شهرهای دیگر و با قیمت بالا شدند.

وی گفت: آن زمان بود که این ایده در ذهن من کلید خورد تا با راه اندازی یک کارگاه تولید کش، هم اشتغال زایی داشته باشم و هم کش مصرفی شهر شیراز را تولید کنم.

اسماعیلی ادامه داد: با تحقیقاتی که داشتم متوجه شدم عمده واردات کش استان، از شهر تبریز است؛ پس دستگاه‌ها را از آن شهر تهیه کرده و همزمان به بررسی نوع نخ مناسب برای تولید کش با کیفیت پرداختیم؛ مکان اجاره و با به کارگیری چهار نیروی زن سرپرست خانوار، تولید کش را آغاز کردیم.

این تولید کننده جهادی با اشاره به اینکه روزانه بالغ بر ۸۰ کیلو تولید کش دارد، افزود: تولید کش در این مدت به مرور در شیراز زیاد شده و امروز چندین کارگاه تولید کشت داریم که با این تولیدات روزانه، تولیدی های ماسک دیگر نیازی به خرید کش از خارج از استان، و حتی خارج از شیراز ندارند.

اسفندیاری، افزایش تولیدی کش در استان را دلیل ثبات قیمت ماسک در روزهای اخیر دانست.

وی با تصریح بر اینکه تولیدی این گروه جهادی، کش قیطانی برای ماسک های سه لایه بهداشتی مصوب دانشکده علوم پزشکی است، یادآور شد: در۴ ماهی که وارد این کار شدیم، نوع و کیفیت کش تولیدی برای‌مان خیلی مهم بود؛ اگرچه کش‌های تولیدی در بدو امر ضخیم بود که برای استفاده طولانی مدت مناسب نبود، اما با پیگیری و تحقیق برای تولید کش‌های مناسب‌تر و کیفیت بالاتر، امروز توانستیم آنچه که تولید کنندگان ماسک نیاز دارند را تولید کرده و به دستشان برسانیم.

این کارآفرین، با ابراز تاسف از عدم وجود صنعت نساجی در شیراز، این موضوع را دلیل تهیه نخ مورد نیاز تولیدی های کش از یزد، تهران و یا تبریز، تصریح کرد: ما در فکر گسترش کارگاه و اشتغال زایی برای نیروهای بیشتر هستیم.

این شاخه از گروه جهادی شهید احمدی روشن، دوست دارد به نحوی اشتغال زایی در منزل برای بانوان داشته باشد، اما برای رسیدن به این هدف، نیازمند وام از نهادهای قرض‌الحسنه  و حمایت دستگاه های متولی است.

به گفته اسماعیلی، تولید کش، صرفا برای زمان کرونا نیست؛ و از آنجا که این کار، قسمتی از صنعت نساجی است، این روزها با شیوع کرونا ارتباط تنگاتنگی با وضعیت جامعه پیدا کرده است؛ اما قطعاً با از بین رفتن کرونا، تعطیل نخواهد شد.

وی با بیان اینکه بازار ریسک بالایی دارد و فردی که قصد ورود دارد، باید ریسک پذیری بالایی داشته باشد، تصریح کرد: برای ورود گروه‌های جهادی به بحث اشتغالزایی و ثبات آن، مسئولین مرتبط باید همکاری بیشتری داشته باشند تا توسعه اشتغالزایی برای اقشار کم درآمد شده و تثبیت شغلی برای آنان به وجود آید.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار