رئیس حوزه هنری استان کردستان عنوان کرد:

ضرورت معرفی فرهنگ وهنر کردستان در آثار مکتوب

رئیس حوزه هنری استان کردستان بر ضرورت معرفی فرهنگ وهنر کردستان در قالب آثار مکتوب به عنوان یک ضرورت مهم تأکید کرد.
کد خبر: ۹۲۹۳۳۴۰
|
۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۷
به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان،  امین مرادی صبح امروز در دیدار با مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان ضمن تبریک هفته کتاب و کتابخوانی، گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی در ارتقای سطح هنر و فرهنگ جامعه بسیار مهم و یک کار جهادی و انقلابی است.

وی افزود: کار کلیشه‌ای کردن و بدون برنامه ضمن اتلاف هزینه‌ها سبب دوری مخاطب می‌گردد و باید به صورت جد از برگزاری برنامه‌های بدون محتوا و فاقد استاندار‌های لازم پرهیز کرد.

مرادی شرایط کرونایی حاکم بر جهان را بسیار سخت عنوان کردو گفت: این تهدید را ما در حوزه هنری علی رغم تعطیلی‌های گسترده خصوصا در بخش هنر وفرهنگ و زیان‌های هنگفتی که وارد شد را تبدیل به فرصت کردیم و در زمینه ساخت زیر ساخت‌ها در استان در حال فعالیت هستیم.

وی ادامه داد: ارتقای پردیس سینمایی بهمن سنندج از سه سالن به ۷ سالن سینمایی با کاربری‌های مختلف، ساخت پردیس سینمایی سقز با سه سالن سینمایی و ظرفیت ۵۰۰ نفربا کاربری‌های مختلف، احداث گالری مجهز در سقز، ارتقای سینما آزادی بیجار به یک پردیس سه سالنه بخشی از این اقدامات است.

رئیس حوزه هنری استان کردستان تصریح کرد: در بخش توجه به موضوع کتاب در کنار راه اندازی کتابخانه تخصصی هنر با بیش از ۴ هزار عنوان کتاب مرجع، کتابخانه تخصصی فرهنگ و مطالعات پایداری را نیز در محل حوزه هنری با آخرین تولیدات مربوط به ادبیات پایداری را راه اندازی کرده ایم.

وی به برگزاری نشست‌های منظم حافظ شناسی، مولانا شناسی، نقدآثارو کتب منتشر شده، برگزاری نشست‌های ادبی و ... در محل کتابخانه تخصصی حوزه هنری اشاره کرد و خواستار گسترش همکاری‌ها در این زمینه شد.

مرادی گفت: قرارگرفتن این کتابخانه در فهرست رسمی کتابخانه‌های کشور و در اختیار قرار دادن کتب تخصصی هنر و برگزاری برنامه‌های مشارکتی را از خواسته‌های حوزه هنری عنوان کرد.

رئیس حوزه هنری استان کردستان به اهمیت معرفی پتانسیل‌های فرهنگی وهنری استان در قالب کتاب‌های پژوهشی و تخصصی تأکید کرد و گفت: هم اکنون حوزه هنری با تشکیل دبیرخانه دائمی دانشنامه فرهنگ، هنر و تمدن کردستان دراین زمینه با حضور اساتید مطرح هنری و دانشگاهی مشغول به فعالیت است.

وی ادامه داد: چاپ و رونمایی از ۴ عنوان کتاب دانشنامه و آماده سازی ۵ عنوان دیگر که تا پایان سال منتشر می‌گردد در کنار چاپ بیش از ۶۰ عنوان کتاب در بخش‌های موسیقی، نمایش، شعر، داستان، ادبیات پایداری بخشی از اقدامات حوزه هنری در حوزه تولیدات مکتوب محسوب می‌گردد.

مرادی به توجه جدی تولید آثارمکتوب با کیفیت‌های استاندارد اشاره کرد و تصریح کرد: تمامی آثار تولید شده توسط حوزه هنری هم از لحاظ کیفیت چاپ و هم از لحاظ محتوا توسط گروهی از متخصصین و کارشناسان مورد بررسی و ویراستاری می‌گردند تا در نهایت اثری قابل دفاع به بازار نشر ارائه گردد.

وی برگزاری کنگره ملی مترجمان کرد ایرانی را از کار‌های ماندگار اداره کل کتابخانه‌های استان عنوان کرد و گفت:حوزه هنری در خصوص برگزاری مشترک اینگونه برنامه‌ها آمادگی کامل خود را اعلام می‌کند.

مرادی به توافقنامه گذشته حوزه هنری با نهاد کتابخانه‌های عمومی استان اشاره کرد و افزود: عملیاتی کردن این توافقنامه همکاری می‌تواند در ارتقای شاخص‌های فرهنگی استان بسیار مؤثر واقع گردد.
 
انتهای پیام/7727
ارسال نظرات
آخرین اخبار