آغاز طرح ارتقاء کیفیت گوشت مرغ در آذربایجان شرقی
طرح ارتقای کیفیت گوشت مرغ در استان همزمان با سراسر کشور، با هدف به حداقل رساندن میزان آنتی بیوتیک تزریقی به مرغ و ارتقای کیفیت گوشت مرغ و نیز سایزبندی آن آغاز شد.
به گزارش خبرنگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی گفت:در این طرح تمامی مرغهایی که برای مصرف مردم عرضه میشود در سه رتبه شاملای پلاس (+A) -ای (A) و بی (B) رتبه بندی شده و هر سه رتبه به تایید سازمان دامپزشکی کشور رسیده است و مردم میتوانند با توجه به کیفیت مشخص شده گوشت دلخواه مصرفی خود را انتخاب کنند.
بهداد افزود: از مزایای اجرای این طرح میتوان به کاهش ۱۷ درصدی استفاده از آنتی بیوتیک و واکسن در مرغها - کاهش وزن مرغ به میزان ۸ درصد نسبت به گروه بی - کاهش ۲۰ درصدی استفاده از انرژی برای پخت مرغ و نیز حاصلخیزی خاک بواسطه کودی که از این مرغها حاصل میشود اشاره کرد.
در این طرح معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور از خط گشتارگاه مرغ آراز بازدید کرد.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار