با حضور ستاری.

مرکز نوآوری دانشگاه کردستان افتتاح شد

مرکز نوآوری دانشگاه کردستان با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و مسئولان استان کردستان افتتاح شد.
کد خبر: ۹۰۷۷۱۳۲
|
۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۶
به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، صادق سلیمانی، مدیر مرکز نوآوری دانشگاه کردستان همزمان با بازدید و افتتاح مرکز نوآوری دانشگاه کردستان توسط معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: افتتاح این مرکز گامی موثر در جهت راهنمایی و توانمندسازی کسب و کار، ثبت و حمایت از ایده، مشاوره ایجاد طرح کسب و کار و فراهم کردن سرمایه گذار در استان‌خواهد بود.


وی افزود: این مرکز خدماتی از جمله ارزش افزوده تلفن همراه، تامین و نشر محتوا با کمک پتانسیل‌های درون استانی، صوتی، پیامکی، چندرسانه‌ای و برنامه‌های کاربردی را ارائه خواهد داد.

سلیمانی با اشاره به برگزاری رویداد‌ها و مسابقات نوآورانه در مرکز نوآوری دانشگاه، عنوان کرد: برگزاری رویداد‌ها مسابقات ایده پردازی، برگزاری استارت آپ ویکند و برگزاری نمایشگاه‌های مرتبط از دیگر فعالیت‌های این مرکز است.

مدیر مرکز نوآوری دانشگاه کردستان با بیان اینکه برگزاری کارگاه‌ها و آموزش‌های اشتغال یکی دیگر از اهداف این مرکز است، ذکر کرد: آموزش‌های کاربردی کوتاه مدت اشتغال و سمینار‌های بزرگان کسب و کار در راستای توانمندسازی دانشجویان و متفاضیان در این مرکز برگزار خواهد شد.

وی در پایان به اهمیت بازاریابی و تبلیغات در پیشرفت کسب و کار اشاره و خاطرنشان کرد: بازاریابی در فضای مجازی و ترفیع در نتایج جست و جو بر خط از دیگر اهداف این مرکز نوآوری است.

همچنین با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، استاندار کردستان و رئیس بنیاد نخبگان استان، عمارت احمدزاده سنندج که امسال به بنیاد نخبگان استان کردستان واگذار شده بود به عنوان ساختمان جدید این بنیاد افتتاح شد.

رحمت صادقی، رئیس بنیاد نخبگان استان در این آیین اظهار کرد: ساختمان احمدزاده که به نام مالکش نام گذاری شده است، در سال ۱۳۲۲ تا ۲۵ در شهر سنندج احداث شده است.

وی افزود: این ساختمان دارای نمایی آجری با معماری سنتی کردستان و بسیار شبیه عالی قاپوی اصفهان است که به لحاظ ایمنی، زیبای شناختی، تقارن، ایستایی و ایستاتیکی مورد توجه اهل فن و معماران می‌باشد.

رئیس بنیاد نخبگان استان کردستان با بیان اینکه این ساختمان دارای ۸۰۰ مترمربع مساحت و ۴ طبقه است عنوان کرد: بنا داریم طبقه اول و حیات ساختمان احمدزاده را به موزه و نمایشگاهی برای معرفی نخبگان، مفاخر و عالمان کردستانی همچون "کوچر بیرکار" تبدیل کنیم.

وی افزود: طبقه آخر بنای احمدزاد را به سالن جلساتی برای برگزاری کارگروه‌های نخبگان و استعداد‌های برتر استان اختصاص خواهیم داد.

صادقی عنوان کرد: در این راستا شبکه‌ای از استعداد‌های برتر در سطح استان جهت ارتباط بیشتر بین نخبگان و دانشجویان و دانش آموزان برتر ایجاد کرده ایم تا این قشر فرهیخته آموخته‌های خود را به دانش آموزان و دانشجویان بیاموزند.

وی خاطرنشان کرد: برای هر کدام از شهرستان‌های استان و به کمک فرمانداران، شورای سرآمدان علم و تجربه متشکل از نخبگان همان شهرستان با هدف همفکری با فرمانداران و مسئولان تشکیل داده ایم و برای آن کارگروه چند بحث اولویت دار علمی مقرر کرده ایم.

رئیس بنیاد نخبگان استان کردستان، یادآور شد: طی سفر‌های معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، به استان کردستان تغیرات خوبی در زمینه علم و فناوری داشته ایم و امیدواریم این سفر نیز مایه خیر و برکت و توسعه برای استان باشد.

انتهای پیام/7727
ارسال نظرات