برداشت سالانه حدود ۲۷۰ تن گیاه دارویی در استان

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمانبرداشت سالانه حدود ۲۷۰ تن گیاه دارویی در استان جهادکشاورزی استان گفت: گیاهان دارویی از نوع انجدان رومی، بابونه، آویشن، ملیس، زیره، به لیمو، آلوورا، استویا و فیسالیس در مراتع مناطق مختلف استان کشت شده است.
کد خبر: ۹۰۴۳۳۹۱
|
۱۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۳
عسکری افزود: به لیمو در حدود ۶۳ هکتار، بابونه ۱۱ و نیم هکتار، آلوئه ورا ۷ هکتار، استویا ۲ هکتار، انجدان رومی ۴ هکتار، زعفران ۳ هکتار، سرخارگل، ملیس، زیره و نعناع فلفلی هم در یک هکتارکشت شده است.
وی با بیان اینکه سالانه حدود ۲۷۰ تن انواع گیاهان دارویی از اراضی زراعی کهگیلویه و بویراحمد برداشت می‌شود گفت: از محل تسهیلات اشتغال روستایی بیش از ۳۰ پرونده برای کاشت گیاهان دارویی، زعفران و گل نرگس به کارگروه اشتغال روستایی معرفی شد که به طور متوسط برای کاشت هر هکتار ۲۵۰ میلیون ریال تسهیلات تخصیص می‌یابد.
عسکری افزود: کاشت گل محمدی از سه سال گذشته در استان آغاز و حدود ۵۵ هکتار آن در اراضی دیم مناطق دهنو و کاکان شهرستان بویراحمد کشت شد که برای اولین بار در این مناطق به گل نشسته اند.
از حدود ۲ هزار و ۱۰۰ گونه گیاهی شناسایی شده در کهگیلویه و بویراحمد ۴۲۵ گونه گیاه دارویی است.
از مهمترین گونه‌های دارویی در منطقه حفاظت شده دنا می‌توان به درمه، بومادران، زرآبی (چای کوهی) بابونه، هلپه، لیزک (بن سرخ) کتیرا، گل گاوزبان، کارده، میخک، تره وحشی، بیلهر، بن سیاوش، پشموک، چویل و ریواس اشاره کرد.
کهگیلویه و بویراحمد یک میلیون و ۷۲۲ هزار و ۸۰۰ هکتار عرصه جنگلی و مرتعی دارد که از این رقم ۹۹۹ هزار و ۱۰۰ هکتار جنگل و ۷۲۳ هزار و ۷۰۰ هکتار مرتع است.
ارسال نظرات