استاندار خواستار نظارت فرمانداران بر کیفیت نان شد

در جلسه استاندار با فرمانداران با موضوع فعالیت نانوایی‌های آزاد پز و سنتی، بررسی مستمر شاخص‌های کیفی و قوانین و الزامات بهداشت فردی و محیط نانوایی ها، نحوه طبخ و کیفیت آرد مصرفی و خمیر به صورت روزانه و ... بحث و بررسی صورت گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد.
کد خبر: ۹۰۳۶۶۳۸
|
۲۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۹

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، محمد اسلامی در جلسه کارگروه آرد و نان استان با اشاره به این که عزم همه دستگاه‌ها برای رفع موانع و مشکلات؛ راهبرد پیشبرد امور است، افزود: حاکمیت؛ مسئول سلامت جامعه است و بهیچ وجه اجازه نخواهیم داد، سلامت و امنیت غذایی جامعه به مخاطره بیفتد.

استاندار بر ضرورت دیده بانی مستمر نظام نظارتی یکپارچه بر فرآیند تهیه، پخت و عرضه نان کیفی تاکید کرد و یاد آور شد: بازرسی‌ها در این راستا؛ باید کاملا منظم، از پیش اعلام نشده باشد، بنحوی که هر نانوایی در هفته حتما مورد بازرسی قرار گرفته باشد.

استاندار با اشاره به این که باید با تداوم بخشی به اقدامات، دقت عمل در کار و پیگیری مستمر؛ مدیریت را اثربخش کرد، گفت: فرمانداران شخصا جلسات و مسایل آرد و نان شهرستان را مدیریت کنند.

در این جلسه هم چنین در باره توازن و تناسب بین ظرفیت‌ها و تقاضا‌ها برای اعطای مجوز‌های جدید، فعالیت نانوایی‌های آزاد پز و سنتی، بررسی مستمر شاخص‌های کیفی و قوانین و الزامات بهداشت فردی و محیط نانوایی ها، نحوه طبخ و کیفیت آرد مصرفی و خمیر به صورت روزانه و ... بحث و بررسی صورت گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها