بانوی کارآفرین بسیجی روزانه یک تن دوشاب تولید می کند
مرضیه بدری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، افزود: نزدیک یکصد میلیون تومان برای راه اندازه این کارگاه هزینه کردیم که 30میلیون تومان آن را از بسیج سازندگی به عنوان تسهیلات دریاقت کردیم.
وی با بیان اینکه برای پختن دوشاب از خرما و انگور استفاده می کنند، ادامه داد: در فصل انگور برای پختن دوشاب از انگور استفاده می کنیم که بیشتر آن محصول تاکستان های خودمان است و در فصل غیر آن چون زمستان و ... از خرما دوشاب را تهیه می کنیم.
بدری اضافه کرد: در این کارگاه به همراه همسرم و پسرم، دو نفر نیز مشغول کار هستند که اگر بتوانیم کارگاه را توسعه دهیم برای افراد دیگری نیز زمینه اشتغال ایجاد می شود.
این بانوی بسیجی با قدردانی از بسیج سازندگی، اظهارداشت: محصول کارگاه دوشاب پزی پس از پخت و آماده شدن به اردبیل، ارومیه، شاهین دژ، بوکان، تکاب، مهاباد و کردستان ارسال می شود.