مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان از برگزاری اولین جشنواره استانی غذاهای محلی به مناسبت شب یلدا در تاریخ ۲۸ آذرماه سالجاری در سنندج خبر داد.
به گزارش خبرگزارزی بسیج از کردستان، سید جمیل احمدی مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان از برگزاری اولین جشنواره استانی غذاهای محلی به مناسبت شب یلدا درتاریخ ۲۸ آذرماه سالجاری در سنندج خبر داد.
این مقام مسئول افزود: استان فرهنگی کردستان با قرار گیری در اقلیم کوهستانی علاوه بر ایجاد چشم اندازهای طبیعی نوع آشپزی و طبخ غذا را نیز تحت تاثیر قرار داده است که در بسیاری از نقاط کشور این آداب و رسوم منحصر به فرد میباشد و برگزاری جشنوارههایی از این دست میتواند به عنوان راهکاری موثر و مفید در شناسایی فرهنگ کردستان و معرفی این آداب و رسوم به مردم عزیز ایران اسلامی باشد.
احمدی هدف از برگزاری این جشنواره را حفظ آئین و سنتهای شب یلدا، معرفی آداب و رسوم شب یلدا در استان کردستان و شناسایی افراد ماهر در حوزه صنایع غذایی ذکر کرد و گفت:: اگر نگاهی به عادتهای غذایی مردم در کشورهای مختلف بیندازیم متوجه خواهیم شد که شرایط اجتماعی، فرهنگی، زیست محیطی و همچنین شرایط اقتصادی حاکم بر جوامع مختلف میتواند از اهمیت بسیار زیادی در عادات غذایی افراد برخوردار باشد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان تهیه غذاهای شب یلدا، میوه آرایی و پیش غذاهای شب یلدا را از محورهای اصلی برگزاری این جشنواره نام برد و خاطر نشان کرد: علاقمندان میتوانند از تاریخ ۱۶ لغایت ۲۲ آذر ماه سالجاری با مراجعه به مراکز آموزش فنی و حرفهای در سطح شهرستانها و آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای پانیذ ثبت نام کنند.
گفتنی است اولین جشنواره استانی غذاهای محلی با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفهای و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اداره کل ورزش و جوانان در تاریخ ۲۸ آذرماه سالجاری در هتل شادی سنندج برگزار میگردد.
انتهای پیام/7727
این مقام مسئول افزود: استان فرهنگی کردستان با قرار گیری در اقلیم کوهستانی علاوه بر ایجاد چشم اندازهای طبیعی نوع آشپزی و طبخ غذا را نیز تحت تاثیر قرار داده است که در بسیاری از نقاط کشور این آداب و رسوم منحصر به فرد میباشد و برگزاری جشنوارههایی از این دست میتواند به عنوان راهکاری موثر و مفید در شناسایی فرهنگ کردستان و معرفی این آداب و رسوم به مردم عزیز ایران اسلامی باشد.
احمدی هدف از برگزاری این جشنواره را حفظ آئین و سنتهای شب یلدا، معرفی آداب و رسوم شب یلدا در استان کردستان و شناسایی افراد ماهر در حوزه صنایع غذایی ذکر کرد و گفت:: اگر نگاهی به عادتهای غذایی مردم در کشورهای مختلف بیندازیم متوجه خواهیم شد که شرایط اجتماعی، فرهنگی، زیست محیطی و همچنین شرایط اقتصادی حاکم بر جوامع مختلف میتواند از اهمیت بسیار زیادی در عادات غذایی افراد برخوردار باشد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان تهیه غذاهای شب یلدا، میوه آرایی و پیش غذاهای شب یلدا را از محورهای اصلی برگزاری این جشنواره نام برد و خاطر نشان کرد: علاقمندان میتوانند از تاریخ ۱۶ لغایت ۲۲ آذر ماه سالجاری با مراجعه به مراکز آموزش فنی و حرفهای در سطح شهرستانها و آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای پانیذ ثبت نام کنند.
گفتنی است اولین جشنواره استانی غذاهای محلی با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفهای و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اداره کل ورزش و جوانان در تاریخ ۲۸ آذرماه سالجاری در هتل شادی سنندج برگزار میگردد.
انتهای پیام/7727
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
آخرین اخبار