مدیر روابط عمومی مؤسسه غدیرشناسی:

اسلام منهاى وحدت امکانپذیر نیست

امیر رهبر گفت: اصولا نمی توان بین اسلام و رهبرى اسلامى با مسأله وحدت، جدایى فرض کرد، به طوریکه اسلام منهاى وحدت و یا ولایت منهاى وحدت به هیچ عنوان امکانپذیر نمیباشد.
کد خبر: ۸۹۵۹۸۴۰
|
۱۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۵

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی موسسه غدیرشناسی، با توجه به قرار گرفتن در هفته و حدت و ضرورت توجه به این امر مهم ، این موسسه مصاحبه ای را با مدیر روابط عمومی خود برادر امیر رهبر انجام داده است. ایشان از مدیران روابط عمومی قدیمی می باشد که در کارنامه کاری خود،مدیریت روابط عمومی و ارتباطات سازمان هایی مانند سازمان بسیج دانش آموزی کشور،سازمان بسیج فرهنگیان کشور,معاونت عملیات بسیج کشور,معاونت فرهنگی بسیج و سازمان بسیج عشایری کشور و .. را در کارنامه خود دارد،ایشان به این نحو به این سوالات جواب دادند:
1-توجه به این که در ایام ولادت پیامبر گرامی اسلام و هفته وحدت قرار داریم ابتدائا در مورد اهمیت وحدت به ویژه در دنیای امروز برای ما بفرمایید؟
 من مصاحبه خود را با تکیه به آیه قرآن و تمسک به آن آغاز میکنم.خداوند در سوره انعام میفرماید(بگو خداوند قادر است که از بالا یا از زیر پاى شما، عذابى بر شما بفرستد، یا به صورت دسته‏ هاى پراکنده شما را با هم بیامیزد و طعم جنگ (و اختلاف) را به هر یک از شما به وسیله دیگرى بچشاند) قرآن به تفرقه افکنان هشدار داده و آنها را جداى از اسلام و دشمن مسلمانان معرفى کرده وقرآن به تفرقه افکنان هشدار داده و آنها را جداى از اسلام و دشمن مسلمانان معرفى کرده است. در میان قاموس‏ها، گل واژه‏ایی که در رأس برترین‏ها قرار دارد و بسیار جاذب، دلگشا و زیباست، واژه وحدت و اتحاد است. اصولا نمی توان بین اسلام و رهبرى اسلامى با مسأله وحدت، جدایى فرض کرد، به طوریکه اسلام منهاى وحدت و یا ولایت منهاى وحدت به هیچ عنوان امکانپذیر نمیباشد.

وحدت به این معنی نیست که فقط یک فکر و سلیقه وجود داشته باشد که چنین چیزی عملی نیست .انسانها نظرات و افکار متفاوت و مخالف یکدیگر دارند و این طبیعی است، مهم این است که با داشتن این اختلاف نظرها، در رسیدن به یک هدف و مقصد واحد بتوانند اختلافها را کنار بگذارند و با هم متّحد شوند نه اینکه دشمن هم باشند و باعث آسیب رسیدن به کشور شوند.

لذا در اين برهه ي حساس تاريخ بشر ، وظيفه ي همه ي ما مسلمانان ، تمسک و پيروي از قرآن و عترت رسول خداست که بزرگترين مناديان دعوت به اتحاد و يکدلي همه ي مسلمانان جهان هستند . زيرا ما به فراواني در منابع اسلامي مي بينيم که تا چه اندازه براي رسول خدا (ص) موضوع وحدت بين مسلمين مهم بوده و ايشان به موازات گسترش توحيد و يکتاپرستي در جامعه ي انساني به توحيد کلمه و وحدت امت اسلامي اهميت زيادي مي دادند و هيچ عاملي را ، شکننده تر از ايجاد شکاف در پيکر امت اسلامي نمي دانست .

2-یا اساسا وحدت در دین ما جایگاهی دارد و اصلا وحدت و همدلی شیعه و سنی چه برکاتی می تواند به همراه داشته باشد؟
اجازه بدهید این سوال را با استناد به متون اهل سنت جواب بدهم : شیخ محمود شلتوت" از بزرگان اهل سنت، محقق، مفسر، فقیه نامدار و از رؤسای دانشگاه الازهر و از مؤسسان دارالتقریب بین المذاهب الاسلامیه بود. وی که از مدافعان و از فعالان وحدت بین شیعه و سنی بوده است با "آیت‌الله سید حسین بروجردی" عالم بزرگ و مرجع تقلید شیعیان روابط دوستانه داشت. شیخ شلتوت در فتوای معروف خود درباره مذهب تشیع می گوید: « مذهب جعفرى مشهور به مذهب شیعه اثنا عشرى، مذهبى است که همچون سایر مذاهب اهل سنت، عمل به آن شرعاً جایز است و مسلمانان باید این را بدانند و از تعصب ناحق نسبت به مذاهب خاص رهایى یابند»

همه ي اعمال مشترکي که در اسلام ، همگان موظف به اجراي آن هستند از قبيل بجا آوردن نمازهاي پنجگانه ، روزه ي ماه مبار رمضان ، انجام مناسک حج ، پرداخت خمس و زکات ، و ديگر اعمال را مي توان از عوامل پيوند وحدت محسوب نمود و هرکس که به اين امور مبادرت مي ورزد در زمره ي مسلمين محسوب مي شود و تحت لواي اسلام گرد مي آيد .که اینها همه نشان همدلی بین امت واحده هست.

3--چطور می توانیم برائت از دشمنان را در کنار تولی داشته باشیم ولی به وحدت نیز ضربه ای وارد نکنیم؟
به لحاظ این که تولّی از آموزه های مهم در تعالیم اسلام است پیامبر اکرم آن را مزد رسالت قرار داده ،از نظر اسلام، حیات و سعادت فرد مسلمان و امّت اسلامی در گرو شناخت فریضة «تولّی و تبرّی» و التزام به آن است. آیات قرآن کریم و سیرة پیشوایان الهی، اهمیّت و موارد هر یک از اوامر تولّی و تبرّی، از جمله تولّی نسبت به اهل بیت(ع) و دوستان و پیروان آنان و تبرّی نسبت به کفّار، و ناصبیان و نیز تولی و تبرّی نسبت به مصلحان و مفسدان را با تأکید تبیین نموده است. در کنار آن، تعامل شایسته نسبت به افراد غیرمسلمان نیز همواره مورد تأکید بوده است. آنچه موجب تأسّف است، مهجوریّت فریضة «تولّی و تبرّی» در میان مسلمانان و غفلت و بی‌تفاوتی امّت اسلامی نسبت به آن و خسارت‌ها و زیانهایی است که از این ناحیه بر اسلام و مسلمیانان وارد شده است.

 5-در آخر اگر نکته یا مسأله ای در این باره ضروری می دانید بفرمایید.؟ در انتها باید یادآور بشوم هفته وحدت فقط خاص این هفته نیست اتحاد و انسجام اسلامي يکي از ضروري ترين مسائل مسلمانان در بعد داخلي و خارجي است و هيچ گونه منافاتي با اصول مذهبي ندارد،مسأله دوستى با دوستان اهل بيت(ع) و دشمنى با دشمنان آنان منافاتى با وحدت اسلامى بين شيعه و سنى ندارد؛ زيرا چنان نيست كه اهل تسنن از دشمنان اهل بيت(ع) باشند. بلكه بسيارى از آنان به حكم آيه شريفه «قل لااسئلكم عليه اجرا الا الموده فى القربى - شورى 23» دوستى و مودت اهل بيت(ع) را واجب مى‏شمارند. بنابراين دستور فوق تنها شامل كسانى مى‏شودكه با اهل بيت(ع) از سرناسازگارى در آمده و با آنان به مقابله برخاستند،اختلافات قومي و مذهبي  را آمريكايي ها تمام هجمه هاي خود را عليه اسلام به كار برده اند اما به دليل انسجام و وحدت ميان مسلمانان جهان نتوانستند موفق شوند، از همين رو به توطئه جديدي روي آورده اند كه با توجه به ناتواني در اقدام نظامي «تهديد نرم» است؛ سياست اصلي آمريكا در شرايط فعلي تهديد نرم از طريق ايجاد بي‌ثباتي و بحران‌سازي در داخل و دامن زدن به گسستهاي قومي و مذهبي با ايجاد اختلاف ميان قوميت ها، مذاهب و نژادهاي مختلف مسلمان است، است.که در این زمینه موسسه غدیرشناسی اقدامات خوبی را انجام داده و و د حال انجام آن هست که بعضی موارد از طریق همین خبرگزاری محترم به اطلاع عموم مردم رسیده است.

 

 

ارسال نظرات