سفره «نذر کتاب» در «ری» گسترده می شود

خبرگزاری بسیج: هفتاد و چهارمین نشست شورای فرهنگ عمومی، با تأکید بر توسعه فرهنگ کتابخوانی، حمایت از ناشران محلی و گسترش فرهنگ نذر کتاب توسط خیّرین، در فرمانداری ویژه شهرستان ری برگزار شد.
کد خبر: ۸۸۰۶۶۳۴
|
۲۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۳

به گزارس روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری، در این نشست «هدایت اله جمالی پور» معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ری در سخنانی با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ کتابخوانی در جامعه گفت: مسئولان باید فرهنگ کتابخوانی را از خود شروع کنند و این امر را ابتدا از خانواده و سپس به سمت جامعه گسترش دهند.

فرماندار ویژه شهرستان ری خواستار ترویج و گسترش فرهنگ کتابخوانی با رویکرد توجه به دغدغه های اجتماعی و فرهنگی از جمله حجاب و عفاف شد.

وی با بیان اینکه ترویج سبک زندگی اسلامی مدنظر رهبر معظم انقلاب، باید مورد توجه باشد افزود: توسعه فرهنگ کتابخوانی مبتنی بر دغدغه های اجتماعی، سبک زندگی ایرانی و اسلامی را تقویت می کند و تاثیرات عمیق و طولانی مدت را به همراه خواهد داشت.

«هدایت اله جمالی پور» با اشاره به اینکه اهمیت کتابخوانی به دغدغه عمومی مردم تبدیل شده و شبکه های مجازی بر فرهنگ کتابخوانی سایه افکنده است، تاکید کرد: فرهنگ کتابخوانی ریشه در تاریخ ایران دارد و این امر مهم را باید در مدارس و خانواده ها نهادینه کرد.

به گفته وی، طرح نذر کتاب اقدام مثبت فرهنگی در راستای ترویج امر کتابخوانی است و این قبیل اقدامات برای رشد فرهنگی کشور مخصوصا در مدارس و مساجد موثر است و شورای فرهنگ عمومی به این موضوع توجه ویژه ای دارد.

فرماندار ری در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی در بین شهروندان و رونق چرخه نشر، گفت: ادارات با خرید کتاب از ناشران محلی می توانند علاوه بر حمایت از فعالان این عرصه در ترغیب شهروندان به مطالعه نیز سهیم باشند و البته مسئولان باید به این امر مهم توجه داشته باشند که انتخاب موضوع کتاب ها بر اساس اولویت ها و دغدغه های روز جامعه و سبک زندگی اسلامی باشد .

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر ترویج فرهنگ عفاف و حجاب تاکید کرد و افزود: برای رسیدن به جامعه ایده آل و سالم، برنامه ریزی برای قشر نوجوان و جوان باید در دستور کار قرار گیرد و اگر توجه به امر حجاب و عفاف، قبل از رسیدن به سن تکلیف در نوجوانان صورت بگیرد، در جوانی این فرهنگ نهادینه خواهد شد.

نائب رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان ری در این نشست اضافه کرد: در فرهنگ دینی تاکید بر انسجام و وحدت شده است ولی متاسفانه رفتار برخی از مسئولین به باور های مردم زیان می رساند که این یک رفتار ضد فرهنگی است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ری تاکید کرد: در کشوری که مردم برای تحقق آرمان هایش خون داده اند و در مسیر پیشرفت آن متحمل زحمات زیادی شده اند، رفتارهای ضد فرهنگی و تفرقه افکن جایز و پسندیده نیست.

در ادامه «سید محمد موسوی» رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری،شورای فرهنگ عمومی را  فرصتی برای شناسایی و تقویت نقاط قوت فرهنگی و مذهبی شهرستان و تقویت آنها در راستای رفع چالش های فرهنگی بر شمرد و در ادامه به اهمیت و ضرورت راه اندازی مرکز ری پژوهی در شهرستان اشاره کرد .

ارسال نظرات