عسکری، بی دانه سلطانی، قوره شیرین، میخک و انگور بی دانه از دیگر گونههای انگور این شهرستان است که بیشترین میزان انگور شهرستان کوثر در منطقه ازناو و قوملیگل تولید میشود.
بیشترین حجم کاشت و تولید انگور در این شهرستان متعلق به گونههای حیدری و قورهشیرین است و مشتری بسیاری هم در گیوی و سایر شهرستانهای همجوار دارد.
محمدزاده، کارشناس امور باغی شهر گیوی امروز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار بسیج اصناف، با اشاره به آغاز برداشت انگور از سطح تاکستانهای کوثر گفت: پیشبینی میشود هفت تن انگور از تاکستانهای کوثر برداشت شود که پنج تن از این میزان انگور آبی و دو تن انگور دیم است.
به گفته وی، بر اساس پیشبینی انجام شده امسال برداشت انگور در این شهرستان در مقایسه با سال گذشته افزایش تولید خواهد داشت که عمدهترین علت این افزایش، برخورداری از وضعیت آب و هوایی مناسب و توجه به توصیههای فنی کارشناسان باغبانی و حفظ نباتات توسط باغداران و نیز افزایش سطح باغات بارور بوده است.
انگورسیاه این شهرستان از نظر طعم و مفیدبودن منحصربه فرد است و مشتری خاص خود را دارد.
لازم به ذکراست شهرستان کوثر از نظر سطح کشت انگور و از حیث میزان تولید آن از شهرستانهای برجسته استان اردبیل است.
شهرستان کوثر 50 هزار هکتار زمین برای عرصه کشاورزی و باغی دارد که سالانه 25 هزار تن انواع محصول باغی در این شهرستان تولید میشود.