رئیس اداره بهداشت مبارزه با بیماری های طیور، آبزیان و زنبور عسل اداره کل دامپزشکی استان زنجان:

عدم اخذ پروانه تولید مرغ ارگانیک از تولید کنندگان مرغ در سطح کشور

تاکنون در سطح کشور هیچ یک از تولید کنندگان مرغ از اداره استاندارد پروانه تولید مرغ ارگانیک را اخذ نکرده است.
کد خبر: ۸۷۲۰۱۰۶
|
۱۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۰
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، رئیس اداره بهداشت مبارزه با بیماری های طیور، آبزیان و زنبور عسل اداره کل دامپزشکی استان زنجان گفت: مرغی که هیچ باقی مانده ای از دارو و مواد شیمیایی از جمله فلزهای سنگین را نداشته باشد، مرغ ارگانیک یا سبز است.

مجید اسکندرپور افزود: تاکنون در سطح کشور هیچ یک از تولید کنندگان مرغ از اداره استاندارد پروانه تولید مرغ ارگانیک را اخذ نکرده است.

وی با بیان اینکه درخواست برای تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک وجود دارد، اظهارکرد: طی مدت زمان تولید این مرغ گوشتی نمونه برداری و آزمایش از این فرآورده انجام می شود تا مرغ عاری از این مواد تولید و وارد بازار مصرف شود.

رئیس اداره بهداشت مبارزه با بیماری های طیور، آبزیان و زنبور عسل اداره کل دامپزشکی استان زنجان تصریح کرد: با توجه به اینکه قیمت هر کیلوگرم مرغ گوشتی بدون آنتی بیوتیک نسبت به مرغ های فعلی موجود در بازار بالاست، تولید کنندگان رغبتی برای تولید این نوع مرغ ندارند چرا که با کمبود متقاضی مواجه می شوند.

اسکندرپور با تاکید بر اینکه مصرف مرغ های گوشتی بدون آنتی بیوتیک نیازمند فرهنگ سازی است، یادآورشد: دوره تولید این مرغ ها 42 روز، وزن هر مرغ 1700 گرم و کم بودن مقدار مصرف واکسن و شیوع بیماری ها و بالابودن کیفیت گوشت مرغ ها از مزایای مرغ های گوشتی بدون آنتی بیوتیک است.

وی تاکید کرد: مرغ های معمولی موجود در بازار در دوره زمانی 60روز و با وزن بیش از سه کیلوگرم تولید و به دست مصرف کننده می رسد و این موضوع خطر بیماری ها و احتمال مصرف آنتی بیوتیک را بیشتر می کند.

رئیس اداره بهداشت مبارزه با بیماری های طیور، آبزیان و زنبور عسل اداره کل دامپزشکی استان زنجان خاطر نشان ساخت: در زمان حاضر در سطح این استان یک واحد پرورش مرغ گوشتی اقدام به تولید این فراورده بدون آنتی بیوتیک کرده است.

گفتنی است، گذری در بازار و مراکز عرضه فرآوده های خام دامی شهر زنجان که داشته باشیم در ویترین های مرغ فروشی ها، بسته های مرغ با رنگ سبز و با عنوان مرغ سبز بدون آنتی بیوتیک نگاه ها را به خود جلب می کند.

این مرغ های گوشتی با رنگ، نوشته و برچسبی متفاوت، توجه هر خریداری را برای چند دقیقه ایستادن در پشت ویترین و خواندن نوشته روی بسته این فرآورده خام جلب می کند، نکته جالب توجه بر روی بسته بندی این مرغ های بدون آنتی بیوتیک که در بازار زنجان برای خود جایی باز کرده است، محل تولید این مرغ ها در استان گیلان است.

ارسال نظرات